2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canım. Bebekler de değişiklikten hoşlanıyorlar sanırım. Biz de 2 çocukla çok güzel bir tatil geçirdik. Endişeye gerek yok gerçekten, bebekle de tatil oluyor arkadaşlar.

Hoşgeldin canım. Ben daha başlamadım ek gıdaya. Ama 1-2 kere karpuz ve kiraz tattırdım o kadar, o da 1-2 damla anca eder. 5 ayın dolmasını bekliyorum ciddi ciddi tattırmak için. 6 ay dolduktan sonra başlayacağım ek gıdaya.

haklisin canim her doktor ayri telden calinca doktorun dogrulari senin dogrularin iste bence de en dogrusunu sen bilirsin....
bizim doktor da cok iyidir ama yogurdu pek sevmeyen oglum icin sekerli yogurt ver demisti 1 yasindan once vermedim tabi ki pekmez koydum onu da yemedi zaten ama meyveli yogurt sevdi oyle verdim...

bir de kizlar butun doktorlar vitamin veriyorlar mi? ilk oglumda su an 20 aylik hic vitamin ilaci kullanmadim doktor da gelisimi iyi beslenmesi de gerek yok dedi sonucta yine de fazla gelen vitaminler karacigerde birikme yapabiliyormus c vitamini bile.....
bu oglumda vitamin veriri mi bilemiyorum???

kızlar selam
martta doğum yaptım, doğum sonrası 40 gün adetimsi durum sürdü, ama kıızm 4 aylık, hala adet olamadım, panik olmama az kaldı, sizler adet oldunuz mu? şimdi doktora da gitmek istemedim, en son kontrolde bekle, acele etme demişti, emziriyorum da.. fikirlerinizi , tecrübelerinizi bekliyorum..
buarada bebişle denize giden varmı? bebişi denize sokun dedi doktor, ben de girebilirmişim de süt üşür falan diyorlar ya, bu da endişelendiriyor beni..

selam kızlaaar..ttailden döndümm..annemlerle gitmiştik çook ii oldu.kendi başımıza zor olurmuş.ama yanında birileriyle gitcek olanlara şiddetle tavsiye ederim.biz bebişi anneme bırakıp denize gezmeye gittikböle bi tatil oldu.kıızmı denize sokmaya cesaret edemedik sahil çok esio die.ama kendim girdim valla.süt üşürmüymüş bilmiorum ama çıkınca sıcak suyla duş aldım sonuçta.ve emzirdim.kilo veremedim şişko şişko devam.benden bu kadar..

slm kızlar bebişler hergün yeni bişeyler yapıyor kızım yüz üstü dönüyor biyerlere gitmek için uğraşıyor ama yapamıyor tabi basıyor çığlığı bide ismini söylediğinde dönüp bakıyor ayaklarnı emeside tam gaz devam ediyor bizden böyle umarım herkesler ve minişleri iyidir :97:

Son düzenleme:

canım ben iki kere oldum ama herkes olacak diye bişey yok merak etme yani normalmiş 10 ay kadar adet olmayanda varmış.normal doğum yapmıştım İkinci adetten sonra göbeğim bayağı gitti daha rahatladım

aynı problem bende de var, kendi kendine uyuyan bebek yan-yüzüstü dönmekten uyuyamıyor şimdi, bir çözüm bulursan bana da haber et :)

merak etme canim emzirdigi icin 1 yil adet olmayan arkadasim var ve ayrica da ilk oglumda 4.5 ayda adet oldum bu hamisligimde ise 3 ayda bekle gelir bence hatta adet oldum diye uzulmustum nile agrili olur da benim adetler

ben vucudunu soktum kafasi haric burada deniz suyu cok sicak hamam suyu gibi usutme olmaz burasi neresi mi? antalya

bende olmadım canım panik yapma normalmiş umarım en kısa sürede oluruz

ebru canım herkeşler face de. sen de bi yolunu bul facelen artık. kilo vermene çok sevindim canım. benim 4 kilo fazlam var. kocaman da göbeğim(((((((

Canım eşimle anlaşma yapmıştık.Ortak açmak saçma geliyor.Oooff sırf sizi merak ettigim iiçin istiyorum zaten.Açarım sizi görüp kapatırım belkiO koca göbek bende de var canım hemde buruşuk ve çatlak

Olsun canım zamanla verirsin.Bende kahvaltıyı aheste aheste etmeye bayılırdım.Ama şimdi tepside iki lokma ekmek 3 zeytin biraz peynir acele acele ediyorum.Bu sabah arkadaş kahvaltıya çagırdı.Öyle sevindim ki dünylar benim oldu

kızlar giremedim kaç gündür herkesler iyilerdir inşallah pazar kapadokyadaydık dünde izmite döndük kuzucum yolsa gayet uslu durdu maşallah

Aferin merte.Emirde arabada çıt çıkarmıyor.Ya bakınıyor ya uyuyor.Kapadokya ya eşim çok gitmke istiyor.Balonla uçmak istiyorum

Emir hiç ateşlenmezdi ama 4.ay aşısı sıcakla birleşince bide mikrop varmış havada 2 gün yandı yavrum.İnş. ateşlenmeden atlatırsınız canım.

Emirde 2 gündür yan yatmak istiyor.Sırt üstüne dönünce aglıyor.

Benimde sütüm koruyor.Olsamda rahatlasam keşke.Belki şu göbegimde iner.Ben girdim denize emiride beline kadar soktuk kere.

Bu sabah bir annenin feryatlarıyla uyandım:85:Yan komşumuzun 7 aylık bebegi iki yastıgın arasına kafasını sokmuş.Yan yattıgı iiçin bogulmuşKüçük bir tahta parçasının üstünde görüdüler cenazeyi.Miniklerimiz dönmeye,yüzlerini yastıla çrşafla örtmeye başladılar.Rabbim onları korusun.Sabahtan beri psikolojim mahfoldu.Yastık çarşf ne varsa emirin yatagından indirip öyle yatırıcam.Kafama çok taktım.O anne bu gece kuzusu yanında olmadan nasıl uyuyacak:85:Rabbim sabırlar vver.Kimseye evlat acısı verme

Allah sabır versin ya çok kötü oldum okuyunca.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.

ayy kahroldum yaa.ben yavruma bir sey olsa yasayamam herhalde 2 dk aglıyor kahroluyorum böyle bir acı cok fena... bak simdi uyuyamıycam

çok kötü oldum canım .Allahım kimseye göstermesin böyle bişeyi. Allahım sabır versin annesine babasına.

ya ben de şok oldum okuyunca ve doğru okumuyorumdur herhalde diye geçirdim içimden.Allah sabırlar versin ama çoook zor olsa gerek evlat acısı.Allahım sen bütün bebekleri koru

uffff çok kötü allah düşanıma bile vermesin o aileyde sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…