sadece emzirdim hiç mama vermedik...emdikçe sütüm geldi zaten.emşirelere dedim doyarmı mama verelimmi diye bebeğe yetermiş iki damla bile mama vermeyelim dediler.azizecim ilk gün ne ile besledin bebişini.
Kızlar benim sütüm var ama az ve bebegim hemen yoruluyor çekemiyor.Üstüne birde gögüslerim yara oldu mu sormayın acısını kanıyorEmziriken canımın acısına aglamaktan mahfoluyorum.Sarılık olur diye de korktugum için gece bir kez mama veriyorum.Hastanede 100 gr kilo kaybı oldgu için hemşire vericez mecburen dedi. Oğlumu emzirememek beni kahrediyor. İki gündür hem dikiş hem gögüs acısından aglıyprum.eşim bugün makinalı pompa almış.Sgıp veriyorum.Napim mamadan iyidir.gögüslerim agrıyor ve kanyor.Moralmen çok kötüyüm.Kendimi oğluma karşı suçlu hissediyprum.Gögüs yaram için napayım.Krem ,zeytin yagı,karbonatlı su ne duyduysam sürdüm ama emziriken canım çok acıyor ve bebegimi hemen elimden atıyorum.Anneligi beceremiyorum besleyemiyorum yavrumu
Kızlar benim sütüm var ama az ve bebegim hemen yoruluyor çekemiyor.Üstüne birde gögüslerim yara oldu mu sormayın acısını kanıyorEmziriken canımın acısına aglamaktan mahfoluyorum.Sarılık olur diye de korktugum için gece bir kez mama veriyorum.Hastanede 100 gr kilo kaybı oldgu için hemşire vericez mecburen dedi. Oğlumu emzirememek beni kahrediyor. İki gündür hem dikiş hem gögüs acısından aglıyprum.eşim bugün makinalı pompa almış.Sgıp veriyorum.Napim mamadan iyidir.gögüslerim agrıyor ve kanyor.Moralmen çok kötüyüm.Kendimi oğluma karşı suçlu hissediyprum.Gögüs yaram için napayım.Krem ,zeytin yagı,karbonatlı su ne duyduysam sürdüm ama emziriken canım çok acıyor ve bebegimi hemen elimden atıyorum.Anneligi beceremiyorum besleyemiyorum yavrumu
canım kendini suçlama benim 16gün oldu bugün hala dikişlerim acıyor göğüs uçlarım yok yara oldu ağlayarak ayaklarımı yere vura vura emziriyorum bebeğim kilo kaybetti mama vermemek için emziriyorum
Kıyamam canım bilmezmiyim ayakları yere vurmayı dudaklarımı ısırmayı offf.Dr. sütünü sag dedi yoksa gögsünde süt birikip beze olur dedi.Elektirikli pompa ile sagdım ve çok şükür sütüm geldi de arttı bileAma sagdıgım sütü biberonla verdigim için gögsümü almıyor şimdi Napıcam ben ya Mama vermemk için sagdım şimdi ise gögsümü almıyor.
kızlar bitmiş durumdayım. Benimde malesef sütüm az geliyor. Kızım geceleri hiç uyumuyor. Sürekli emmek istiyor. Haliyle sütüm yetmiyor. Bizde tam tersi. Biberonu sevemedi bir türlü. Çok aç olmasına rağmen istemiyor biberonla mama yemeği. Nuby doğal dokunuş kullanıyorum memnunum aslında. Doktorumuz günde 4 öğün mama verdi. En son gidişimizde cc çoğalttı. Ama kızım yemiyor o kadar. En son zayıflamıştı. Mamaya başlayınca 300 gr aldı çok şükür. Üzülüyorum ama yapacak birşey yok malesef. Birde etraftan süt baskısı yok muSanki benim suçum. Yemiyorsun içmiyorsun sürekli aynı laflar. Saçma sapan şeyler yedirmeye çalışıyorlar. Depresyona gireceğim resmen... Uykusuzluk, gaz sancısı çabası. Napacağımı şaşırdım.
kızlar bitmiş durumdayım. Benimde malesef sütüm az geliyor. Kızım geceleri hiç uyumuyor. Sürekli emmek istiyor. Haliyle sütüm yetmiyor. Bizde tam tersi. Biberonu sevemedi bir türlü. Çok aç olmasına rağmen istemiyor biberonla mama yemeği. Nuby doğal dokunuş kullanıyorum memnunum aslında. Doktorumuz günde 4 öğün mama verdi. En son gidişimizde cc çoğalttı. Ama kızım yemiyor o kadar. En son zayıflamıştı. Mamaya başlayınca 300 gr aldı çok şükür. Üzülüyorum ama yapacak birşey yok malesef. Birde etraftan süt baskısı yok muSanki benim suçum. Yemiyorsun içmiyorsun sürekli aynı laflar. Saçma sapan şeyler yedirmeye çalışıyorlar. Depresyona gireceğim resmen... Uykusuzluk, gaz sancısı çabası. Napacağımı şaşırdım.
zaten o baskılar kesiyor sütü canım..üzülme mama verdiğin için tabi keşke emse ama napalım..büyük oğlumda sütüm yetmedi(yada sinirden kesildi)hep mama verdim..çok şükür çokta sağlıklı...şimdi kafaya bişey takmıyorum allaha şüküür denizde emicem deyip duruyor meme delisi..şimdilik herşey yolunda ama sakın kendinizi suçlamayın biraz bünye biraaz çevre yüzünden süt mesele..çok şükür sağlıklı bebekler doğurduk ya o yeter
offf okurken o diyinlere gıcık oldum aferin onlara zaten sana baskı yaptıkca strese soktukca sütünün gelmesini nasıl beklerler kapa kulaklarını duygucum belki çok zor ama kapa tersle gitsin
aynen canım. Daha doğumun ikinci günü benim mükemmeliyetçi annem. Hamilelikten daha şişman görünüyorsun. Göğüslerin kocaman oldu dedi. Ben başladım ağlamaya. Şakır şakır akan sütler o gün kesildi. Birkaç gün kendini suçlu hissetti. Sonra yememe mazeret bulmaya başladılar kayınvalidemle ikisi. Zayıflıcam diye yemiyormuşum. Hayret birşey kim çocuğunu aç bırakmak uğruna rejim yapar kiUykusu düzene girsin meleğimin annemide postalıcam ben bakarım kuzuma.
sorma Damla'cım. Valla evden herkesi kovasım vardı geçen hafta. Kayınvalidem gitti çok şükür. Bir annem var yanımda. O da memeden sonra hemen mama yapıp getiriyor. Kızım tok diyorum. Nasıl doyacak azıcık sütle diyor. Sinir oluyorum
bitmiş durumdayım pskoljim çöktü sürekli aglıyorum herkesle kavga ediyorum
kim kırılır üzülür umrumda degil artık nasılsa kimse anlamıyor ne cektıgımı
emmiyor cocuk ne kadar cabaladgımı RAbbim biliyor
pompayı görünce aglamak istiyorum cocuklar gibi kacmak istiyorum delicesine
mahvoldu göğüslerim artık sürekli sagım yapmaktan yara bere icinde
bugün kan sagdım resmen görünce fırlattım biberonu kahroldum cıglıklar atıyorum artık
sıtmalandıktan beri sütüm de azaldı sagımla da gelmiyor deliricem cocugumu emziremiyorum bitürlü
herkes bisey diyor isyan etme cabala yemiyosun sunu da yap aa alıstırma bıberona emmez
kimse demiyor bu kadın ne hissediyor sözüm ona anlıyorlar laf ceken bilir
emsin diye memeyı agzında tutuyorum saatlerce ben ınat yavrum benden ınat
ne bel kaldı ne boyun fıtık olmazsam sasırım halıme
sürekli savas halındeyız kuzumla ben mamadan kurtarıp tamamen süte döneyim dedikce işler daha beter oldu napcagımı sasırdm artık kahroluyorum icinden cıkamadgım bir pskoljıdeyım
ben de cocugumu emzırmek ıstyorum sükunetle beslemek istiyorum aglayarak degil mutlu dakıklara paylasarak bırbrımıze tatlı tatlı dokunarak sevgıyle bakısarak
saatlerim beslenme isiyle gecıyor tam cocuk doydu ben kafayı topladım bi meşk edelim diyorum herkes cocgun basında sevmek icin ben mürebbiye gibi hissediyorum kendimi
doya doya sevemedim kuzumu emme sagma savaslarından cok agrıma gidiyor artık ya
matematigin en zor problemi meger cocugunun emecegi mikatır hesaplamakmış saat saat cc cc
Allahım yardım etsin artık tırlatmak üzereyim...
bitmiş durumdayım pskoljim çöktü sürekli aglıyorum herkesle kavga ediyorum
kim kırılır üzülür umrumda degil artık nasılsa kimse anlamıyor ne cektıgımı
emmiyor cocuk ne kadar cabaladgımı RAbbim biliyor
pompayı görünce aglamak istiyorum cocuklar gibi kacmak istiyorum delicesine
mahvoldu göğüslerim artık sürekli sagım yapmaktan yara bere icinde
bugün kan sagdım resmen görünce fırlattım biberonu kahroldum cıglıklar atıyorum artık
sıtmalandıktan beri sütüm de azaldı sagımla da gelmiyor deliricem cocugumu emziremiyorum bitürlü
herkes bisey diyor isyan etme cabala yemiyosun sunu da yap aa alıstırma bıberona emmez
kimse demiyor bu kadın ne hissediyor sözüm ona anlıyorlar laf ceken bilir
emsin diye memeyı agzında tutuyorum saatlerce ben ınat yavrum benden ınat
ne bel kaldı ne boyun fıtık olmazsam sasırım halıme
sürekli savas halındeyız kuzumla ben mamadan kurtarıp tamamen süte döneyim dedikce işler daha beter oldu napcagımı sasırdm artık kahroluyorum icinden cıkamadgım bir pskoljıdeyım
ben de cocugumu emzırmek ıstyorum sükunetle beslemek istiyorum aglayarak degil mutlu dakıklara paylasarak bırbrımıze tatlı tatlı dokunarak sevgıyle bakısarak
saatlerim beslenme isiyle gecıyor tam cocuk doydu ben kafayı topladım bi meşk edelim diyorum herkes cocgun basında sevmek icin ben mürebbiye gibi hissediyorum kendimi
doya doya sevemedim kuzumu emme sagma savaslarından cok agrıma gidiyor artık ya
matematigin en zor problemi meger cocugunun emecegi mikatır hesaplamakmış saat saat cc cc
Allahım yardım etsin artık tırlatmak üzereyim...
canım benimmmm...
yapma bunu kendine fatoşcum.evet emzirmek istiyorsun ve bu bizlerin en doğal hakkı ve isteği ama bazen olmayınca olmuyor işte.sen kendine böyle eziyet ettikçe geleceği varsada sütünün gelmeyecek.bırak mama alıyorsa bizimkilerde mama ile büyüsünler.benim sütümde yok sağarak ancak 20 cc çıkarabiliyorum.daha doğduğunun ertesi günü aldık mamayı malesef keşke hiç gerek olmasaydı.ama bebeklerimiz aç kalıp biz acı çekeceğimize varsın komple mama ile büyüsünler.bende hiçç emmemişim ve şimdiki gibi öyle formül mamalar yoktu 32 yıl önce bak hala sağlıklı bir şekilde yaşıyorum.
bazen herşeyi oluruna bırakıp hayatın sadece mutlu yanlarını görmek gerekiyor.bebeğinle hep mutlu ol inşallahhhhh
çok teşekkür ederim canım.doğum gününüz kutlu olsun.Rabbim bizede o günleri görmeyi nasip etsin inşallahhhh.canım çok tebrik ederim oğluşun gelmiş.Rabbim hayırlı,uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah..tesadüfen ismini görünce baktım...sanırım 2 martta doğmuş yakışıklı..benim kızlarımda 1 mart doğumlu biz yaşımızı doldurduk..geçmişi hatırladımda yüce yaradan ne kadar büyük ve ne kadar merhametli ki bizi bu duygulardan mahrum etmedi..sonsuz şükürler olsun..
çok teşekkür ederim canım.doğum gününüz kutlu olsun.Rabbim bizede o günleri görmeyi nasip etsin inşallahhhh.
hakikaten çok zorlu süreçlerden geçtik.kimimiz daha erken kimimiz daha geç erdi muradına şükürler olsun.inşallah bizimle birlikte bu yoldan geçen tüm arkadaşlarımızda bizim yaşadığımız mutlu başlangıcı yaşarlar.
tecrübeli anne olarak sana da soralım canım.sizdede olmuşmuydu gaz problemi??? nasıl başa çıktınız olduysa??? gerçi iki bebekle gaz problemini düşünmek bile korkuttu beni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?