2011 mart bebekleri beslenmesi

benim kızım da emmeyince hastanede mama verildi biberonla,o veriliş oldu
bi hafta geçti toplasam 5 dk emmemiştir
ama üzülme çaban benimkinden çok çok fazla
ben ümitsizim
sanırım zaten az olan sütüm de azalmaya başladı

dün sağlık ocağında topuk kanı alınırken bebeğim ağlayınca hemşire emzirmemi istedi
bilmiyor ki emzirsem daha da yıkacak ortalığı
aç da kalsa mama verme mecbur emer dedi
aç kalınca nasıl ağlıyor dayanmak kolay sanki
sonra doktora gittik elinden geleni yap,emmezse sağ ,olmadı aç mı kalacak mama ver dedi
anladı beni en azından
sağlıklı olsun da mama yesin ne yapabilirim,doğumu da normal istedim ,üzüldüm olmadı
şimdi zorlamaya üzülmeye gerek yok
her şey olacağına varıyor nasılsa
çok haklısın

ben de yazını okuyunca rahatladım canım

arkadaşlar bende bebeğimi emziriyorum ama doyup doymadığını anlamıyorum ne kadar mama vereceğimi bilmiyorum bugün 36. günümüz hem emziren hem mama verenler kaç ölçek mama verişyorlar cevap verirseniz sevinirim

ben hem emziriyorum hem mama veriyorum sütümu için doktor ilk önce emziricen bırakınca memeyi mamaya geçicen dedi ondada biberonda bırakana kadar içicekmiş mamayı ilk önce 30ver doymazsa gene 30cc ver bence doyunca benim oğlluş diliyle biberonu itiyor ozaman doymuş oluyorlarmış ben ilk ön e 60cc veriyorum bazen 60cc ile doymuyor üzerine 30cc daha yapıyorum

teşekkürler canım ama ben biberona alışınca annenin göğsünü bırakır bebekler diye duymuştum biberonla yiyince seni emmek istiyor mu bebeğin ben kaşıkla veriyorum onunda yarısı dışarı dökülüyor

bende çok mama az meme verenlerdenim.oğlum doğduğundan beri mama ile besleniyor ama boşta olsa memeye her tuttuğumda emmeye çalışıyor.tabiki süt gelmeyince bırakıyor o ayrı tabiki...

asla bırakmadı memeyi arıyor kaşıkla bizde denedik canım dediğin gibi içemiyor hem genzine kaçırıyor

asla bırakmadı memeyi arıyor kaşıkla bizde denedik canım dediğin gibi içemiyor hem genzine kaçırıyor

benimkide bırakmadı memeyi..gerçi ebn sadece geceleri 1 kez veriyorum ama..salı doktora götürücem bende..doyuyor mu doymuyor mu söylesin..içim rahat değil..şöyle fışkırmıyor sütüm hiç

kızlar bende ilk önce emzirip sonra mama veriyorum ama sag memem cok kötü durumu
dokunamıyorum bile sadece solu emiyo sagıde sagıyorum sonra mama veriyorum bi 90 cc kadar ama bebeyim kilo almıyo dktruna sorucam
bide siz hangi mamyı veriyorsunuz ilk ogluma milupa verdim cok şişirdi yanaklar tombul tombul dkt verme dedi başka mamaya gec hormonlu falan öyle böyle bi yaşına kadar verdim sonra süte gectim şimdide bebelak veriyorum siz hangisini veriyorsunuz

milupa conformil kullanıyorum..

bir aylık olana kadar milupa aptamil verdim kaka yaparken çok zorlanıyordu bebelac veriyorum şuan rahat rahat kakasını yapıyor şimdilik memnunum. her emzirme sonrası 90 cc mama hazırlıyorum bazen hepsini bitiriyor bzen 60 cc yiyor

:18:20 günde 700 grm almış.doktor sütün yetiyor dedi,ama fışkırmıyor dedim illa öyle olacak değil dedi..15 gün sonra kontrole gidicem,humana still tea önerdi bakalım 2 haftaya ne olacak..hala içim rahat değil

Benim oğlum da 20 günde 1 kilo almıştı doktor çok dedi yani seninki gayet normal.Benim de sütüm hiç fışkırmadı akmadı hiç göğüs pedi kullanmadım.Ben sağarak veriyorum bazen emiyo.Bebeğin kilo alıyosa demek ki sütün yetiyo.Ben de süty yapsın diye bir sürü şey yiyip içiyorum ama en önemlisi su.Ondan da önemlisi bünye bence.Yani süt varsa var yoksa ne yapsan da fayda yok.

bende çok yiyorum ve kilolarda kaldı malesef..suyuda çoooook içerim,gece bile başucumda durur şişeyle..bende sağıyorum bazen nekadar diye çıkmıyor denecek kadar az,elimle sıkıyorum fışkırıyr ozaman..o beni çok düşündürüyor.5 mayısa aşı için gidicez bakalım ozamana kadar kilosu nsl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…