bitmiş durumdayım pskoljim çöktü sürekli aglıyorum herkesle kavga ediyorum
kim kırılır üzülür umrumda degil artık nasılsa kimse anlamıyor ne cektıgımı
emmiyor cocuk ne kadar cabaladgımı RAbbim biliyor
pompayı görünce aglamak istiyorum cocuklar gibi kacmak istiyorum delicesine
mahvoldu göğüslerim artık sürekli sagım yapmaktan yara bere icinde
bugün kan sagdım resmen görünce fırlattım biberonu kahroldum cıglıklar atıyorum artık
sıtmalandıktan beri sütüm de azaldı sagımla da gelmiyor deliricem cocugumu emziremiyorum bitürlü
herkes bisey diyor isyan etme cabala yemiyosun sunu da yap aa alıstırma bıberona emmez
kimse demiyor bu kadın ne hissediyor sözüm ona anlıyorlar laf ceken bilir
emsin diye memeyı agzında tutuyorum saatlerce ben ınat yavrum benden ınat
ne bel kaldı ne boyun fıtık olmazsam sasırım halıme
sürekli savas halındeyız kuzumla ben mamadan kurtarıp tamamen süte döneyim dedikce işler daha beter oldu napcagımı sasırdm artık kahroluyorum icinden cıkamadgım bir pskoljıdeyım
ben de cocugumu emzırmek ıstyorum sükunetle beslemek istiyorum aglayarak degil mutlu dakıklara paylasarak bırbrımıze tatlı tatlı dokunarak sevgıyle bakısarak
saatlerim beslenme isiyle gecıyor tam cocuk doydu ben kafayı topladım bi meşk edelim diyorum herkes cocgun basında sevmek icin ben mürebbiye gibi hissediyorum kendimi
doya doya sevemedim kuzumu emme sagma savaslarından cok agrıma gidiyor artık ya
matematigin en zor problemi meger cocugunun emecegi mikatır hesaplamakmış saat saat cc cc
Allahım yardım etsin artık tırlatmak üzereyim...
benim kızım da emmeyince hastanede mama verildi biberonla,o veriliş oldu
bi hafta geçti toplasam 5 dk emmemiştir
ama üzülme çaban benimkinden çok çok fazla
ben ümitsizim
sanırım zaten az olan sütüm de azalmaya başladı
canım benimmmm...
yapma bunu kendine fatoşcum.evet emzirmek istiyorsun ve bu bizlerin en doğal hakkı ve isteği ama bazen olmayınca olmuyor işte.sen kendine böyle eziyet ettikçe geleceği varsada sütünün gelmeyecek.bırak mama alıyorsa bizimkilerde mama ile büyüsünler.benim sütümde yok sağarak ancak 20 cc çıkarabiliyorum.daha doğduğunun ertesi günü aldık mamayı malesef keşke hiç gerek olmasaydı.ama bebeklerimiz aç kalıp biz acı çekeceğimize varsın komple mama ile büyüsünler.bende hiçç emmemişim ve şimdiki gibi öyle formül mamalar yoktu 32 yıl önce bak hala sağlıklı bir şekilde yaşıyorum.
bazen herşeyi oluruna bırakıp hayatın sadece mutlu yanlarını görmek gerekiyor.bebeğinle hep mutlu ol inşallahhhhh
dün sağlık ocağında topuk kanı alınırken bebeğim ağlayınca hemşire emzirmemi istedi
bilmiyor ki emzirsem daha da yıkacak ortalığı
aç da kalsa mama verme mecbur emer dedi
aç kalınca nasıl ağlıyor dayanmak kolay sanki
sonra doktora gittik elinden geleni yap,emmezse sağ ,olmadı aç mı kalacak mama ver dedi
anladı beni en azından
sağlıklı olsun da mama yesin ne yapabilirim,doğumu da normal istedim ,üzüldüm olmadı
şimdi zorlamaya üzülmeye gerek yok
her şey olacağına varıyor nasılsa
çok haklısın
canım ben 2010 annesiyim benim oğlumda kesinlikle emmedi bende çok kahroldum senin gibi ağladım sızladım pompalaradan göğüslerim yara oldu sütüm de çoktu göğüs pedleri sırılsıklam oluyordu taş kesiliyodu göğüslerim denemediğim hiçbi yöntem kalmadı oğlum çatlayacak şekilde ağlıyordu memeyi almamak için ben emzirme duygusunu hiç yaşayamadım ve kahroluyordum sonunda 1 ay sonra pes ettim ara sıra yine denedim ama olmadı oğlum kesinlikle emmedi ben 2.5 ay sağıp verdim ilk başlarda 120ccleri bulan süt sonra tabii oğlum emmediği için 60 lara 50 lere düştü ve sonunda da kesildi
allahıma çok şükür oğlum çok sağlıklı ne birgün gaz sorunuyaşadık ne başka birşey bu zamana kadar hiç hasta olmadı sadece geçen hafta birkaç gün bağırsak enfeksiyonu yaşadık okadar boyuda kilosuda çok iyi gelişimide
o yüzden hiç üzülme kahretme kendini boşyere haklısın dünyanın en güzel duygusu bir anneyle bebeği arasındaki en özel an sana pes et bırak demiyorum yanlış anlaşılmasın tabiki demeye devam et belki senin kuzun benimki kadar inatçı değildir ki inşallah emer bu sorunlar geçer ama kendini bu kadar kahretme herşey olacağına varır sağlıkla güle glüe büyüt bebeğini
ben de yazını okuyunca rahatladım canım