bitmiş durumdayım pskoljim çöktü sürekli aglıyorum herkesle kavga ediyorum
kim kırılır üzülür umrumda degil artık nasılsa kimse anlamıyor ne cektıgımı
emmiyor cocuk ne kadar cabaladgımı RAbbim biliyor
pompayı görünce aglamak istiyorum cocuklar gibi kacmak istiyorum delicesine
mahvoldu göğüslerim artık sürekli sagım yapmaktan yara bere icinde
bugün kan sagdım resmen görünce fırlattım biberonu kahroldum cıglıklar atıyorum artık
sıtmalandıktan beri sütüm de azaldı sagımla da gelmiyor deliricem cocugumu emziremiyorum bitürlü
herkes bisey diyor isyan etme cabala yemiyosun sunu da yap aa alıstırma bıberona emmez
kimse demiyor bu kadın ne hissediyor sözüm ona anlıyorlar laf ceken bilir
emsin diye memeyı agzında tutuyorum saatlerce ben ınat yavrum benden ınat
ne bel kaldı ne boyun fıtık olmazsam sasırım halıme
sürekli savas halındeyız kuzumla ben mamadan kurtarıp tamamen süte döneyim dedikce işler daha beter oldu napcagımı sasırdm artık kahroluyorum icinden cıkamadgım bir pskoljıdeyım
ben de cocugumu emzırmek ıstyorum sükunetle beslemek istiyorum aglayarak degil mutlu dakıklara paylasarak bırbrımıze tatlı tatlı dokunarak sevgıyle bakısarak
saatlerim beslenme isiyle gecıyor tam cocuk doydu ben kafayı topladım bi meşk edelim diyorum herkes cocgun basında sevmek icin ben mürebbiye gibi hissediyorum kendimi
doya doya sevemedim kuzumu emme sagma savaslarından cok agrıma gidiyor artık ya
matematigin en zor problemi meger cocugunun emecegi mikatır hesaplamakmış saat saat cc cc
Allahım yardım etsin artık tırlatmak üzereyim...
bitmiş durumdayım pskoljim çöktü sürekli aglıyorum herkesle kavga ediyorum
kim kırılır üzülür umrumda degil artık nasılsa kimse anlamıyor ne cektıgımı
emmiyor cocuk ne kadar cabaladgımı RAbbim biliyor
pompayı görünce aglamak istiyorum cocuklar gibi kacmak istiyorum delicesine
mahvoldu göğüslerim artık sürekli sagım yapmaktan yara bere icinde
bugün kan sagdım resmen görünce fırlattım biberonu kahroldum cıglıklar atıyorum artık
sıtmalandıktan beri sütüm de azaldı sagımla da gelmiyor deliricem cocugumu emziremiyorum bitürlü
herkes bisey diyor isyan etme cabala yemiyosun sunu da yap aa alıstırma bıberona emmez
kimse demiyor bu kadın ne hissediyor sözüm ona anlıyorlar laf ceken bilir
emsin diye memeyı agzında tutuyorum saatlerce ben ınat yavrum benden ınat
ne bel kaldı ne boyun fıtık olmazsam sasırım halıme
sürekli savas halındeyız kuzumla ben mamadan kurtarıp tamamen süte döneyim dedikce işler daha beter oldu napcagımı sasırdm artık kahroluyorum icinden cıkamadgım bir pskoljıdeyım
ben de cocugumu emzırmek ıstyorum sükunetle beslemek istiyorum aglayarak degil mutlu dakıklara paylasarak bırbrımıze tatlı tatlı dokunarak sevgıyle bakısarak
saatlerim beslenme isiyle gecıyor tam cocuk doydu ben kafayı topladım bi meşk edelim diyorum herkes cocgun basında sevmek icin ben mürebbiye gibi hissediyorum kendimi
doya doya sevemedim kuzumu emme sagma savaslarından cok agrıma gidiyor artık ya
matematigin en zor problemi meger cocugunun emecegi mikatır hesaplamakmış saat saat cc cc
Allahım yardım etsin artık tırlatmak üzereyim...
merhaba rkadaşlar bebeğim göğüs uçlarım olmadığı için ememiyor o yüzden sarılık oldu hastanede yattık sütümü sağıp verdim neyseki mamaya gerek kalmadı ama hala bebeğim biberonla içiyor sütümü o emmediği için sütüm azalacak diye korkuyorum elimden geleni yapıyorum sütümü sağıyorum ama kendimi suçlu hissediyorum ya sütüm azalırsa bebeğim küçükken mamaya geçerse onu besleyemezsem
merhaba rkadaşlar bebeğim göğüs uçlarım olmadığı için ememiyor o yüzden sarılık oldu hastanede yattık sütümü sağıp verdim neyseki mamaya gerek kalmadı ama hala bebeğim biberonla içiyor sütümü o emmediği için sütüm azalacak diye korkuyorum elimden geleni yapıyorum sütümü sağıyorum ama kendimi suçlu hissediyorum ya sütüm azalırsa bebeğim küçükken mamaya geçerse onu besleyemezsem
[ı]
pufff canım geçmiş olsun benimde öyle oldu..meme ucu aldık..pompa kullanıyorum pompa ile çekiyorum bir kaç dk sonra uc çıkıyor hemen ağzına veriyorum coks coks emiyor =))) sende öyle dene istersen acıyor ama ne yapalım bir şekilde emzirmek zorundayız..hem meme ucu hem pompa kullana kullana bir hal oldum ama hamd olsun buna da hiç emmemesinden çok çok daha iyi.. [/ı]
bizdede kocaman göğüsler ve ucu var,yara yok,deniz emiyor ama süt az:84:ila bi sorun oluıyor galiba
Sanırım..Kompostu süt kanallarını açıyormuş..Ballı şerbet..Ve dere otu bol süt yapıyormuş..Bol bol yeşillik yemeni tavsiye ederim canım bir de tahin güzel süt yapıyor mercimek ve bulgurda..
Pufff canım geçmiş olsun benimde öyle oldu..Meme ucu aldık..Pompa kullanıyorum pompa ile çekiyorum bir kaç dk sonra uc çıkıyor hemen ağzına veriyorum coks coks emiyor =))) sende öyle dene istersen acıyor ama ne yapalım bir şekilde emzirmek zorundayız..Hem meme ucu hem pompa kullana kullana bir hal oldum ama hamd olsun buna da hiç emmemesinden çok çok daha iyi..
yok canım sütün azalmaz,koorkma,pompa daha güçlü çektiği için artar bile..promatüre(doğru mu yazdım)bebk annleri hep öyle yapıyor bebkler 1-2 ay küvezde onlar sağıp veriyor hep..hiç değilse yanında bebeğin üzme kendini...
saol canım ya bu gün öyle deneyeyim yeterki emsin de belki gögğüs ucum çıkar
kızlar 2 gündür mutluydum kızım emdikten sonra mama yemiyordu bende doyuyor artık diyordum. Bugün çok ağladı mama verdik. 90 cc içecek neredeyse. Ya nasıl iş bu? Sütüm bir var bir yok...Çok üzülüyorumAnnemde gıcık, kızım mama yiyince seviniyor. Yok işte sütün diyor. Psikolojim bozuldu iyice. Annemi yollayayım diyorum. Bu seferde Duru gündüzleri hiç uyumuyor. Tuvalete bile gidemiyorum. Yalnız başa çıkabilirmiyim bilmiyorum......
Bizimde beslenme ile ilgili sıkıntılarımız devam ediyor.25 günlük olduk ama hergün yeni sorunlarla boğuşuyoruz.
2 saatte bir kızımı emzirmeye çalışıyorum ama 10 dk emip memede uykuya dalıyor.Kendisi çok çevik ama çenesi tembel kuzumun.
Süt sağıyorum ilk günler 30 cc yetiyordu ama artık 50-60 cc lere çıktık.Süt sağdığımda bazen 25 cc bazen 50 cc süt çıkıyor.Bu da kızımın dişinin kovuğuna yetmiyor.:26:
Geceleri ise emzirme mücadelesinin yanında bazen 1 defa milupa takviyesi yapıyoruz.
Gün içerisinde emziriyorum ama akşamüstü kızım cıngarı basıyor ağladığında biberonla sağdığım sütü verdiğimizde ondan mutlusu yok.
Benim merak ettiğim sizde durumlar nasıl kızlar?Benim mi sütüm az kuzumun mu iştahı açık?
Siz süt sağdığınızda toplam kaç cc elde ediyorsunuz?
Bebeklerinizin ortalama emme süresi ne?
Lohusa depresyonuna giricem bu gidişle.
Canım bizde de durum size yakın.Dün kızım 14 saat boyunca uyumadı ve ağladı.Akşam çıldırmak üzereydim.Annemsiz ne yaparım bilmiyorum.
Ne olursa olsun annenle bir süre daha birlikte olun canım.
canım benim seni okadar iyi anlıyorumki benim halimde senden farlı değil bebeğim emmiyor inatla emmek istemiyor gündüzleri uyandıramıyorum geceleri uymuyor ağlayınca katılıyor dr götürdüm ağladığı zaman morarıyordu çok şükür kalbinde sorun yok göğüs uçlarım yok yara oldu geçiyor yine yara oluyor sağ göğsümü hiç almıyor solda mahvoldu ağlamaktan gözlerim görmüyor artık annelik psikolojisi lohusa sendromu uykusuzluk iyice mahvetti doğduğunda 2750grdı 1 hafta sora 2670gr oldu 26 şubatta doğdu şimdi ancak 3 kilo oldu dr ısrarla mama ver diyor ama nolursa olsun emsin istiyoru sıtmalarım öldürdü beni birde gelenler sinir ediyoryok uyutma emzir yok sen çok rahatsın ben istemezmiyim emsin ama istemiyor napabilirim akıl verin oyüzden kendini üzme rabbim yardım edecektir unutma
canım çok geçmiş olsun. sıtma dediğin göğüs çok şişip sertleşiyor çok ağrı yapıyor o mu?
benim öyle olmuştu çok canım yandı bir iki gece zeytin yağıyla ovduk. bir gece de yeşil saf sabun koydum göğsüme. rahatladı çok şükür. bebek ememedi o kadar süt dolunca. damarlarda daha genişlememiş. pompa aldırdı doktor. sütün boşalması gerekiyomuş. zor oldu ama rahatladı çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?