- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
Amin canım çok saol.paşan iyi ki doğmuş canım geçmiş doğumgünü kutlu olsun nice yaşlara inşallah
çok da yakışıklı olmuş annesi maşallah Allah nazardan saklasın
Eki Görüntüle 365747
işteee benimmmmmmmmmmmmmmm bal şekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer oğlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))
Amin canım çok saol.
Bende senin papyonlu minik erkekini yerimDogdularda minik erkek oldular bile Tekrar dogum gnü kutlu olsun canım.Telaşı atlattık sıramızı savdık
canımmm valla hayatımdan geçen en hızlı bir yıldı..Bitanem benim çok tatlı paşacımmmm
Rabbim miniklerimizi bize bağışlasın inş. evet çoook şükür bitti gitti yük kalktı üzerimden
Canım seninkiyle benimki benzeşiyor valla.Şu ön saçları baya uzun diye gözlerine giriyor.Çok tatlı saçları ama toka takmaka zorndaa kalıyorum.Babası azıcık önlerinden kestrck kuaföre.Emirinde arkalrı dalgalı.
Eki Görüntüle 366076 Eki Görüntüle 366075
Diş partisinde yaptıgım kurabiye ve dogum günü için 1 kurabiyelerim.Kendim yaptım niye para vereyimki.Çokta begendiler.
Eki Görüntüle 365726 Eki Görüntüle 365729 Eki Görüntüle 365731 Eki Görüntüle 365732
ilk pastamız 2. 1 şeklindee :)
Eki Görüntüle 365747
maşallah oğluşun pek tatlı canım Allah bağışlasınyerim ben onu
kurabiye tarifi için de çoook teşekkür ettim inşalllah ben de yapcam
işteee benimmmmmmmmmmmmmmm bal şekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer oğlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))
mamalar çok güzel görünüyo valla keşke biz de orda olsaydık kızımla
canım kurabiyeleri 1 şeklinde nasıl yaptın kalıbını nerden satın aldınEki Görüntüle 366076 Eki Görüntüle 366075
Diş partisinde yaptıgım kurabiye ve dogum günü için 1 kurabiyelerim.Kendim yaptım niye para vereyimki.Çokta begendiler.
bu magnetleri nerde hazırlatıyorsunuz canım ana sayfamızda selene de sormuşayy ayyyy ıssırasımmmmmmmmmmmm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
valla süper ellerine sağlık evet ya çok pahalılar zaten tanesi 4 den başlıyor e 10 tane de almıyosun ki bişey olmaz diyip alasın valla harika görünüyorlar canım ellerine sağlık..
Eki Görüntüle 365103 Eki Görüntüle 365102 Eki Görüntüle 365103 Eki Görüntüle 365102
Oğlumun dogum günü çok güzel oldu arkadaşlar.Ayrıntıları ve 1 şeklinde kurabiye ve magnetlerimi ekliycem
Yaaaaaaaa bu tam bi mikiiiiiiii olmuş.Yerim senin o suratınıHerşey çok güzel olmuş.Pastayı nasıl yaptın? Herşey uyumlu olmuş ne güzel ama en güzeli kızın olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?