2011 mart bebekleri doğum günü hazırlıkları :)

paşan iyi ki doğmuş canım geçmiş doğumgünü kutlu olsun nice yaşlara inşallah
çok da yakışıklı olmuş annesi maşallah Allah nazardan saklasın
Amin canım çok saol.
Eki Görüntüle 365747

işteee benimmmmmmmmmmmmmmm bal şekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer oğlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))

Bende senin papyonlu minik erkekini yerimDogdularda minik erkek oldular bileTekrar dogum gnü kutlu olsun canım.Telaşı atlattık sıramızı savdık

Amin canım çok saol.

Bende senin papyonlu minik erkekini yerimDogdularda minik erkek oldular bileTekrar dogum gnü kutlu olsun canım.Telaşı atlattık sıramızı savdık

canımmm valla hayatımdan geçen en hızlı bir yıldı..Bitanem benim çok tatlı paşacımmmm

Rabbim miniklerimizi bize bağışlasın inş. evet çoook şükür bitti gitti yük kalktı üzerimden

Canım seninkiyle benimki benzeşiyor valla.Şu ön saçları baya uzun diye gözlerine giriyor.Çok tatlı saçları ama toka takmaka zorndaa kalıyorum.Babası azıcık önlerinden kestrck kuaföre.Emirinde arkalrı dalgalı.

eveeet =)))

benimkinin de gözlerine giriyor yana atıyoruz aaa ben yaza kadar kestirmek istemiyorum benimkinin arkaları bildiğin kıvırcık

Diş partisinde yaptıgım kurabiye ve dogum günü için 1 kurabiyelerim.Kendim yaptım niye para vereyimki.Çokta begendiler.

Eki Görüntüle 365793 Eki Görüntüle 365794

Face yükledim ordan aldım da mb düştü ekleyebildim..
mamalar çok güzel görünüyo valla keşke biz de orda olsaydık kızımla
Eki Görüntüle 366076 Eki Görüntüle 366075

Diş partisinde yaptıgım kurabiye ve dogum günü için 1 kurabiyelerim.Kendim yaptım niye para vereyimki.Çokta begendiler.
canım kurabiyeleri 1 şeklinde nasıl yaptın kalıbını nerden satın aldın
ayy ayyyy ıssırasımmmmmmmmmmmm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu magnetleri nerde hazırlatıyorsunuz canım ana sayfamızda selene de sormuş

Magneti netten sipariş ettk.Diş kalıbınıda 1 kalıbınıda ben kendim evde yaptm.

valla süper ellerine sağlık evet ya çok pahalılar zaten tanesi 4 den başlıyor e 10 tane de almıyosun ki bişey olmaz diyip alasın valla harika görünüyorlar canım ellerine sağlık..

Yani nie o kadr para vereyim ki.Saol canım begenmene sevndm.

resimleri bi kaç defa yüklemişim artık kusura bakmayın ilk defa ekledim kızımın pastasını ben yaptım figürlerde dahil, kulaklı browniler yaptım ve kurabiyeleride lezzetli olsun diye iki renkli kurabiye yaptım üst üste koydum arasınada katların yani hindistancevizi ve çikolata koydum oyüzden 1ler baya kaba oldu ama lezzetli oldu

Yaaaaaaaa bu tam bi mikiiiiiiii olmuş.Yerim senin o suratınıHerşey çok güzel olmuş.Pastayı nasıl yaptın?Herşey uyumlu olmuş ne güzel ama en güzeli kızın olmuş

teşekkürederiz kızım baya huysuzdu resimdende anlaşıldığı gibi ama onun huysuz hali bile güzel pastanın ilk bi denemesini yaptım ilk yaptığım daha düzgün oldu hatta, ikinci yaptığımda bol bol krema olsun dedi eşim içini çok krema muz ve çikolata doldurunca biraz tombul bir oldu ama tadı güzeldi 1 şeklinde kalıp yaptı eşim normal kartondan falan yapılabilir düz fırın tepsisinede pandispanya pişirdim 1i üstüne koyup kestim 3e böldüm birde şeker hamuru yaptım kapladım zaten süsleme sana kalmış figürleri ilk pastaya yapmıştım sakladım ikinci pastayada kullandım tabi baya yorucu oluyor ama kızım için değdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…