- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
sen istanbulda mı oturuyodun canım? ya ne kadar şanslısınız ankarada her aradığım şeyi bulamıyorum mesela kızımın diş buğdayı için magnetli diş şekerleri hazırlayacaktım diş şeklinde bi obje bulamadım burdaki malzemecilerde ablam istanbula gitmişti ona aldırdım. artık doğumgünü için bulduklarımla idare edicez:) napalım sağlık olsun:) bende bi slayt hazırlamayı düşünüyorum kızımın adı için yapılmış bikaç şarkıyı kullanmayı düşünüyorum fon olarak. e sizin geri sayım başladı doğumgününüze, çok güzel geçer inşallah fırsatın olursa fotoları burdan paylaşırsın...
Kızlaaar ne durumdasınız =)))
Halıları sildim bugün tülleri yıkadım şimdi bileklerim şişti ağrı kesici içtim bir de krem sürdüm feciii durumdayım 12 mart ama 10 / 11 kutlayacağız inş. çok çalışmam lazımmmm çooooooooooooooooooooooooook :84::84::84:
Kızlaaar ne durumdasınız =)))
Halıları sildim bugün tülleri yıkadım şimdi bileklerim şişti ağrı kesici içtim bir de krem sürdüm feciii durumdayım 12 mart ama 10 / 11 kutlayacağız inş. çok çalışmam lazımmmm çooooooooooooooooooooooooook :84::84::84:
ay canım maşallahellerine sağlık benim tüllerim duruyor daha yıkanacak inşallah kolayca biter işlerin
ooo kolay gelsin canım geçmiş olsun ben süslemelerle uğraşmaktayım daha ev temizliğine başlamadım cam silcem ama cuma günü yağmur yaağarsa tekrar silmek zorunda kalmıyım diye
Eki Görüntüle 365103 Eki Görüntüle 365102 Eki Görüntüle 365103 Eki Görüntüle 365102
Oğlumun dogum günü çok güzel oldu arkadaşlar.Ayrıntıları ve 1 şeklinde kurabiye ve magnetlerimi ekliycem
Düzelmez mi bence bir şans vermelisin..Minik Meleğinizin Hatırı için bile olsa bir şans daha ver derim..Tabi detaylı bilmiyorum yaşayan bilir elbette ama Hakkınızda hayırlısı canım inş.
nekadar istesekte olmaz artık kırılan kalpler düzelmez eda büyümeden ayrıldım daha zor olmasın diye ama tekbirşey söyleyeyim hiçkimse azcıkta olsa mutluysa yuvasını yıkmaz rabbim herşeyin hayırlısını varsin inşallah
canım ya ne güzel olmuşlar tarifini yazar mısın zahmet olmazsa ben de yapıyım
Eki Görüntüle 365103 Eki Görüntüle 365102 Eki Görüntüle 365103 Eki Görüntüle 365102
Oğlumun dogum günü çok güzel oldu arkadaşlar.Ayrıntıları ve 1 şeklinde kurabiye ve magnetlerimi ekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?