2011 mart bebekleri doğum günü hazırlıkları :)

Evet canım istanbuldayım.Elimden geldigince yapıcaz artık bişiler.İnş. hepimizinkiler güzel geçer.Diş bugday partisi için foto ekliycektim ama büyük geldgi için yüklenmedi.Yaptıgım şeker hamurşu kurabiyelri göstercektim.Bu sefer 1 yapıcam.cEP TEL. ÇEKİCEMKİ BURAYA koyabilmek için.Çok heyecanlıyyım.Fotografçıda 3ümüzün ve tek emiri çektirmek istiyorum ama bakalım telaştan unutmazsam.Çünkü dernek Arabayla 10 dk uzaklıkta.Taşı et git süsle derken bakalm hayırlısıyla atlatırız inş.

ay canım maşallah ellerine sağlık benim tüllerim duruyor daha yıkanacak inşallah kolayca biter işlerin

ooo kolay gelsin canım geçmiş olsun ben süslemelerle uğraşmaktayım daha ev temizliğine başlamadım cam silcem ama cuma günü yağmur yaağarsa tekrar silmek zorunda kalmıyım diye

kendi çapımda süs hazırladım market alışverişi yapılıyor pasta yapımını netten izliyorum oğluşumun tostosu hazır

ay canım maşallah ellerine sağlık benim tüllerim duruyor daha yıkanacak inşallah kolayca biter işlerin

bitti ama bende bittimmmmmm (

ooo kolay gelsin canım geçmiş olsun ben süslemelerle uğraşmaktayım daha ev temizliğine başlamadım cam silcem ama cuma günü yağmur yaağarsa tekrar silmek zorunda kalmıyım diye

pufff ben kapı halı cam tül ne var ne yok sildim yıkadım valla canım çıktı öyle ki bileğimi incittim (

Oğlumun dogum günü çok güzel oldu arkadaşlar.Ayrıntıları ve 1 şeklinde kurabiye ve magnetlerimi ekliycem

Düzelmez mi bence bir şans vermelisin..Minik Meleğinizin Hatırı için bile olsa bir şans daha ver derim..Tabi detaylı bilmiyorum yaşayan bilir elbette ama Hakkınızda hayırlısı canım inş.

nekadar istesekte olmaz artık kırılan kalpler düzelmez eda büyümeden ayrıldım daha zor olmasın diye ama tekbirşey söyleyeyim hiçkimse azcıkta olsa mutluysa yuvasını yıkmaz rabbim herşeyin hayırlısını varsin inşallah

AMİN inş. bende buna çok inanıyorum insanın elinde biraz umut olsa çabalar ama bazen olmuyor işte ne yaparsan yap olmuyor..bütün yolların tıkanıyor bazen..

canım ya ne güzel olmuşlar tarifini yazar mısın zahmet olmazsa ben de yapıyım

evet herkes bayıldıııııııııııı =)))) yazayım canım :))

Malzemeler:

250 gr. yumuşak tereyağı yada margarin

1 yumurta

1 su bardağı pudra şekeri

1 su bardağı buğday nişastası

1 paket vanilya

1 paket kabartma tozu

Aldığı kadar un

Renklendirmek için; gıda boyası yada kakao

Üzerleri için; 2 kutu bonibon ( ben hepsini bonibonlu yapmadım normalde 3 ben 2 yaptım =)) )

Yapılışı:

Yoğurma kabına tereyağ ve pudra şekerini alıp yoğurun.Yumurta,vanilya,kabartma tozu ve buğday nişastasınıda ekleyip,tekrar yoğurun.Azar azar un ekleyerek kulak memesi kıvamında bir hamur yoğurun.

Hamuru 4 eşit parçaya ayırın.İlk parçasına pembe gıda boyası,ikinci parçasına mavi gıda boyası,üçüncü parçasına kakao ekleyip hamurları homojen bir kıvam alana kadar tekrar yoğurun.Son parça sade olarak kalsın.Yoğrulan hamurları streç filme sarıp,buzdolabında yarım saat dinlendirin.

Dinlenen hamurları sırayla 0.5 cm. kalınlığında açın ve istediğiniz kalıplarla kesin.Kurabiyeleri yağlı kağıt serili fırın tepsisine döşeyin ve üzerlerine bonibonları batırın.

175 derecede 15-20 dakika arası pişirin.Piştiğini beyaz olan kurabiyelerin hafif kızarmasından anlayabilirsiniz.

AFİYET BAL ŞEKER OLSUN.

ya benim makinadan çektiklerim yüksek kalite mb yüksek olduğu için yükleyemiyorum (( başka da tel den çekmemişim ((

işteee benimmmmmmmmmmmmmmm bal şekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer oğlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…