2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

hastane çıkışı

tulumumuz:)

yeleğimiz.

Son düzenleme:
gule gule saglikla giysin insallah kizin azizecigim, bunlar hep bahsettigin miço dan mi?

Son düzenleme:
Çok güzeLLer renkLeride çok güzeL sağLıkLa huzurLa giydir hepsini bayanssulusmile

gule gule saglikla giysin insallah kizin azizecigim, bunlar hep bahsettigin miço dan mi?
sağol canmm...evet canmm herşeyini miniçodsan alıyom.
pembiş pembiş ne güzel yaaa güzel günlerde kızın canım sağlıkla doğsalarda bu cicileri üstlerinde görsek bebişlerin
sağol canmm...inşallah görürüz canmm :Saruboceq:
azizeciğim hastane çıkışına bayıldım... bebişin güle güle giysin. güle güle kullansın...
sağol canmm...evet bende çok severek aldım:)
Çok güzeLLer renkLeride çok güzeL sağLıkLa huzurLa giydir hepsini bayanssulusmile

sağol canmm...ahhh bu pembeler hep hayalimdi canmm...ALLAHIMA şükürler olsun :Saruboceq: RABBİM giydirmeyi nasip etsin inşallah güzel kızıma :Saruboceq:

Azize,

Kızın cicilerini sağlıkla sıhhatle giysin canım.Annem de bize hastane çıkış seti ve alt açma setleri almış.Ayrı şehirlerde olduğumuz için cicilerimizi daha görme fırsatımız olmadı.Annem getirince bende eklerim.

çok şekerlerrr allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşş
sağol canmm...AMİİİİN İNŞALLAH.

inşallah canmm.

azizecim bebişinin cicileri çok güzel özellikle de yeleğine bayıldım. iyi günlerde giysin inşallah.

azize aplacım harikaa ya maşalahh Rabbim hayırlsıyla giydirmeyi nasib etsin inşalahhhhhh

Ayy kızlar cicilerinizi gördüm içim kıpır kıpır oldu bi mart annesi olarak tavsiyem bolca çıt çıtlı badi alın ve fazla takım almayın çünkü çabuk büyüyor bide yaza 3-4 aylık olacaklar onuda düşünün. Ve 0-3 ay az alın genelde 3-6 ay alın ayyy inş sağlıklı sıhhatli alırsınız bebeklerinizi kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…