- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
ardinaaaaaaaaaa bayıldım kızının cicilerine o tavşanlı tulumunu arkadaki ponponu yerim battaniyeleri görmüştüm bende orda süper bende alıcam pembeli olan tulumada bayıldım hoş hepsine bayıldım güle güle giysin bıcırık kızın tamda cimcime olucak heeee
bu da benim oğluşuma ördüğüm battaniye
nasıl olmuş teyzoşlar.....
periliev ve ardina. aldıklarınız çok muhteşem bebişleriniz sağlıkla giyer inşallah. tavşanlı tulumdan burda vardı 20 tl ye lacivert grisi vardı tam erkeğe göre. annem hiç beğenmedi aldırmadı çok saçma diye. bende ısrar etmedim ama doğduktan sonra almayı düşünüyorum hatta belkide doğmadan da alırım belli olmas.
Kızlar tüm cicilere baktım, hepsi çoook güzeller...
Tek tek alıntı yapmadım aynı resimler hep çıkıyor sonra tekrar tekrar diye..
İnşallah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin rabbim.
düşünemiyorum ne sevimli olurlar...
Bizim makinamız arızalı, İzmir'de servise vereceğim. Dönüşte bizde cicilerimizi ekleyeceğiz inş.
Hepiniz güle güle giydirin bebişlerinize...
İyi günlerimizde giydiririz inşallah
kızlarr ya çok tatlı kıyafetlerrrr...Allahım sağlıklı sıhhatli günlerde giydirsin inşalllaaahhhhhhh
ardinacım aldıklarınız çok tatlı.......
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş...
ellerine sağlık viyolecim süper olmuş el emeği nede olsa hiçbirşeyin yerini tutmaz iyi günlerde sar ısıt oğluşunu
Eline sağlık canım,çok hoş olmuş.
canım çok hoşolmuş, ellerine sağlık
battaniye süper olmuş, güle güle kullanın
Çok güzel olmuş canım. eline sağlık..
ellerine sağlık canım yaaa güle güle kullansın oğluşun...ay bende becerebilsem böyle bişi öreceğim bildiğim örgü haroşa mı deniyor ya o obdan öreyim bariii bendee
basit pijamamız, cici pijamamız, geceliğimiz, çorap terliklerimiz ve babamızın süpris çantası
Eki Görüntüle 121147 Eki Görüntüle 121148 Eki Görüntüle 121145 Eki Görüntüle 121146
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?