2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

denizciğim hepsi çoook güzel ama pijama ve terliklere bayıldım.
hepsini güle güle kullan

Canım bebekten sonra kendi çeyizinide dizmişsin.. Allah güle güle kullanmayı nasip estsin...

denizcim çok güzeller güle güle giyeee birazda annelere ciciler almak lazım

güle güle kullan canmm çok güzeller...

denizcim gule gule kullan canim. en sagdaki citcitli pijama cok hosmus.

canım hepsi çok güzel. pijamalarının ikisine de bayıldım.. güle güle kullan..

Çok güzel..Pijamalar çok şirin =)) Güle güle giyersin inş.

amin kızlar. dediğiniz gibi hep bebişlere cici hep bebişlere cici kendimizi unuttuk nerdeyse daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.

viyolecim arkadaşlara katılıyorum. el emeği olması daha bi güzelleştiriyor ve duygusallaştırıyor olayı bencede. bebişin güzel günlerde sarınır inşallah bu battaniyeye

teşekkür ederiz deniz teyzemiz...
denizcim senin cicilerinde çok güzel Allah iyi günlerde giymeni ve bebişin cicilerinide sağlıkla
kullanmasını nasip etsin inş.canım ciclerini anne cicileri topiğine ekleyebilirsin hatırlatıyım dedim

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...erinin-cicileri-gecelik-pijama-takimlari.html

çok güzel olmuş emeğine sağlık..Rabbim iyi günlerde sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inş.

teşekkürler prenses

hepsi çok tatlı Allah güle güle kullanmayı nasip etsin kızlar
tavşanlı tulumdan ben çok istemiştim tekrardan gelmez mi yaaa, çok şekermiş bayıldııım hepsine
Viyole marifetlisin, bebişine kendi emeğinle yaptığın şeyi kullanmak ne kadar güzel bir duygudur kimbilir, ellerine sağlık

teşekkür ederiz hipperaktif teyzemiz....evet canım insanın kendisinin birşeyler üretmesi çok güzel....

Kızlar lcwaikiki'de indirim varmış.
Çıtçıtlı Tulum aldım kuzuma 3 tanesi 15tl. 3aylıkken giyebileceği kıyafetler de vardı. Bir tane de kot pantolonlu 3lü takım aldım o da 30tl idi.
Özellikle kız bebekler için çok güzel şeyler vardı bakmanızı tavsiye ederim.

tavşanlı tulumun sarısı

bunuda civilden aldık 3.5tl ağ kısmı ve bacak kısmı çıtçıtlı bayada kalın evde giyiversin

şapkayıda babaannesi örmüş

bebek arabamızdan annane ve dedenden

güle güle giysin bebişler inşallah.ah ah bende alabilsen şunlardan yurtdışına yollamıyolar malesef:2:

sweetcim sarısıda ayrı bi güzelmiş, maşallah...
güle güle kullansın

sweetciğim sarısı baya güzelmiş.
pembeden bile daha güzelmiş.
diğer cicileri de pek güzel, sağlıkla güle güle kullansın bebişin

sweetciğim sarısı baya güzelmiş.
pembeden bile daha güzelmiş.
diğer cicileri de pek güzel, sağlıkla güle güle kullansın bebişin

sağol canım evet en canlısı buydu bende mavisinden daha çok bunu beğendim aklınızda olsun satışa çıkarsa nette gene bu renk cıvıl cıvıl hem kıza hemde erkeğe giden renk sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…