basit pijamamız, cici pijamamız, geceliğimiz, çorap terliklerimiz ve babamızın süpris çantası
Eki Görüntüle 121147 Eki Görüntüle 121148 Eki Görüntüle 121145 Eki Görüntüle 121146
basit pijamamız, cici pijamamız, geceliğimiz, çorap terliklerimiz ve babamızın süpris çantası
Eki Görüntüle 121147 Eki Görüntüle 121148 Eki Görüntüle 121145 Eki Görüntüle 121146
bu da benim oğluşuma ördüğüm battaniye
nasıl olmuş teyzoşlar.....
denizciğim hepsi çoook güzel ama pijama ve terliklere bayıldım.
hepsini güle güle kullan
Canım bebekten sonra kendi çeyizinide dizmişsin.. Allah güle güle kullanmayı nasip estsin...
denizcim çok güzeller güle güle giyeee birazda annelere ciciler almak lazım
güle güle kullan canmm çok güzeller...
denizcim gule gule kullan canim. en sagdaki citcitli pijama cok hosmus.
canım hepsi çok güzel. pijamalarının ikisine de bayıldım.. güle güle kullan..
Çok güzel..Pijamalar çok şirin =)) Güle güle giyersin inş.
viyolecim arkadaşlara katılıyorum. el emeği olması daha bi güzelleştiriyor ve duygusallaştırıyor olayı bencede. bebişin güzel günlerde sarınır inşallah bu battaniyeye
teşekkür ederiz deniz teyzemiz...basit pijamamız, cici pijamamız, geceliğimiz, çorap terliklerimiz ve babamızın süpris çantası
çok güzel olmuş emeğine sağlık..Rabbim iyi günlerde sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inş.
hepsi çok tatlı Allah güle güle kullanmayı nasip etsin kızlar
tavşanlı tulumdan ben çok istemiştim tekrardan gelmez mi yaaa, çok şekermiş bayıldııım hepsine
Viyole marifetlisin, bebişine kendi emeğinle yaptığın şeyi kullanmak ne kadar güzel bir duygudur kimbilir, ellerine sağlık
güle güle giysin bebişler inşallah.ah ah bende alabilsen şunlardan yurtdışına yollamıyolar malesef:2:
sweetcim sarısıda ayrı bi güzelmiş, maşallah...
güle güle kullansın
sweetciğim sarısı baya güzelmiş.
pembeden bile daha güzelmiş.
diğer cicileri de pek güzel, sağlıkla güle güle kullansın bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?