2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

çok şekerler sweetcim.......mert bebiş iyi günlerde kullansın hepsini...

sağol canım evet en canlısı buydu bende mavisinden daha çok bunu beğendim aklınızda olsun satışa çıkarsa nette gene bu renk cıvıl cıvıl hem kıza hemde erkeğe giden renk sonuçta

Bende çok beğendim canım.Bence de sarısı ve yeşili pembeden daha güzelmiş.Güle güle giysin oğlun

sweet drop cicileriniz çok güzelller. güle güle kullanın. tavşanlı tuluma ben de bayıldım ve almayı düşünüyorum. sanırım mart bebeklerinin hepsinin 1er tane olucak bundan :) 2011 mart tavşanları diye de bi topik açılsa güzel olur

Hepsi çok şeker sweet güLe güLe giydir bebeğine..

Bende çok beğendim canım.Bence de sarısı ve yeşili pembeden daha güzelmiş.Güle güle giysin oğlun

damlacim cok seker, gule gule kullanilsin insallah.

Hepsi çok şeker sweet güLe güLe giydir bebeğine..
çok teşekkürler kızlaral perili evcim tavşan tulumlu bebişlerimiz olsun çok tatlı oluyorlar

Damla aldıkların çok şeker (tavşanlı tuluuuuuum!!!!!!!!!!!)
Kayınvalidene bak ne güzel ellerine sağlık
Anneanne ve dede gezdirirler artık aldıkları arabayla güzelmiş

Öznur cicilerini iyi günlerde giysin bebişin canım.
İmageshack de resimleri yüklediğinde her bir resmin forum kodunu kopyalayıp mesaj yazarmış gibi bu forumda arka arkaya yapıştırırsan resimler otomatik çıkar canım.

Öznur'cuğum cicilerin çok güzel, Allah sağlıklı günlerde kullanmanızı nasip etsin...Şapka eldiven takımı çok şirin görünüyor

Teşekkür ederim kızlar..... Elimden geldiğince yüklemeye çalıştım. Ben bu işi beceremiyorum onu anladım. Abuk sabuk bi şekilde yükledim resimleri.

Son düzenleme:
Kızlar portbebe aldınız mı?
Oto koltuğu alacağım ama ilk zamanlar kullanamayız herhalde bebekler küçük olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…