2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

Kızın iyi günlerde giysin canım.Bizim de çoğu şeyimiz pembe oldu,çoğu markalar kız bebekler için herşeyi pembe üretmişler bizde mecburen pembeye kaydık.Park yataklar için yan,baş koruyucuları olan uyku setlerinden alman daha iyi olur canım.Bebek hareketlenmeye dönmeye başladığı zaman park yatağın muşamba kısmına değmemiş olur.

çoklu alıntı nasıl yapılıyor bilmiyorum kızlar
tşkk ederim herkese
evt kız olunca hep pembe oluyo ama ben moru da çok seviyorum

aldığınız cicilerin hepsi de çok güzel kızlar. iyi günlerde sağlıkla giysin cicilerini kuzucuklarınız.

slm kısslar bende 2011 nisan annesiyim topik topik dolaşıyorum cicileriniz çok tatlı inşallah sağlıla giydirirsiniz bebişlere ben bu tavşanlı tulumu çok beğendim internetten hangi siteden alabilirim

meşhur tavşanlı tulumcivilimin sitesinden alabilrsin

ben bu tavsanlı tulumdan alalı cook oluyo kızlar ben bizim burdan herhangi bi mağazadan almıstım her yerde var nerdeyse kolay bulursunuz moda sanırım bu =)

merhaba arkadaşlar...
allah izin verirse bende temmuz annesi olacağım
kardeşimin yaptığı "bez çanta"larından bi kaçının fotosunu göstermek istedim
Eki Görüntüle 133587

not:yazdıklarınızı göremeyebilirim.. soracak bişeyiniz olursa özelden msj atarsanız sevinirim :)

Son düzenleme:
yeni ciciler eklenmiş topiğe hepsi çok güzel. bebişlerimiz iyi günlerde giysinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…