2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

bende o yuku tulumunun pembesini aldım iyikide almışım demekki kullanışlı bişi..

Bende çok beğendim,GG den düşük fiyata aldım.Ne çıkarsa bahtıma gibi bir şey oldu ama gerçekten hoş ve kullanışlı bir battaniye.

ardinacım ve moonlightcim hepsi çok şirin çok güzeller Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş.

Tesekkurler annecikler...
ardinacım senin aldıkların da cok hoş..

Sağolun kızlar.Daha güzelleri sizin bebişlerinizin olsun.

Kızlar nevresimdünyası diye bi site gördüm, indirimde nevresim ve uyku setleri vardı.. Ben Taç'ın Puppy uyku setini alıcam da normalde 159 tl orda indirime girmiş 111 tl.. birsürü daha var.. Henüz almayan varsa bi bakabilir, hem bebek hemde normal nevresim takımları var..

bende o yuku tulumunun pembesini aldım iyikide almışım demekki kullanışlı bişi..

bende idil baby de gördüm. çok hosuma gitti ama fermuar belki çocuğun elini yuzunı çizer diye almak istemedim. ama çok güzel. tavsiye ederseniz ben de alayım.
bütün bebişler cicilerini iyi günlerde kullansınlar inşallah. ben de yeni aldım kıyafetlerini. bi ara fotoları çekip yüklerim

ardinacım moonlightcım cicileriniz çoook güzel biberonun üstündeki emzikde

canım ellerine sağlık çok güzel yaaa.Güle güle giysin kuzucuğun. inan bayıldım. ben evden çalışıyorum yoksa bende yapayım diyordum ama yapamadım.

ellerine sağlık canım maşallah çok güzel örmüşsün iyi günlerde giysin fıstığın inş....

ellerine sağlık canım pek güzel olmuş iyi günlerde giysin fıstığın

Teşekkürler, Amin inşallah

ardinaaa çok güzeller güle güle giysin inşallah kuzucuğun tuluma bayıldım yaaa.

ardina çok güzeller hele pembeli tulum çok cici güle güle giysin kızın

hayhay çooooook güzeller canım elbise çok şirin erkek annelerine yazık böyle güzel cicileri görünce bizimkiler garip kalıyor

cicilerin hepsi süper kızlar bebişler güle güle giysin.
bunlarda benim pıtırcığıma aldıklarım

Eklentiler

• $SAM_0085.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 37
  • $SAM_0083.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $SAM_0084.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 42
  • $SAM_0082.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 43
herşey pembe olmuş. gideyimde farklı renklerde birşeyler alayım
kızlar ben park yatak alacağım inşallah. içine yatak olarak pamuk yatak yaptırmayı düşünüyorum. bir de park yataklar için uyku setleri var almaya gerek var mı yoksa nevresim takımı işimizi görür mü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…