ciciler bebişlere hayırlı olur inşallah
yasmngu özellikle beyazla mavi battaniyeler çok güzelmiş ben de çok baktım onlara ama gereksiz olurdu aldım çünkü
kıyafetleri de güle güle giysin bebeğin canım:79::79::79:
arimcim ne güzel bir hastane çıkışı bayıldımmmmm iyi günlerde giysin güzel bebişin
yasmngu canım bebişinin cicileri çok güzel seninde yavrun iyi günlerde giysin
arimcim ve yasmngu cicileriniz çok güzel maşallah bebişleriniz iyi günlerde kullansın inş.
yasmngu ve arim hepsi çok güzeller sağlıkla giysin bebişleriniz. Arimcim aynı mevlüt setini beğenmiştim. 0-3 aylık olanı yoktu. Başka aldım bende.
Çok begendim.Kardeşinin ellerine saglık.Bence bu yetenegini degerlendirip işi ticarete döksün biran öncemerhaba arkadaşlar...
allah izin verirse bende temmuz annesi olacağım
kardeşimin yaptığı "bez çanta"larından bi kaçının fotosunu göstermek istedim
Eki Görüntüle 133586 Eki Görüntüle 133587
not:yazdıklarınızı göremeyebilirim.. soracak bişeyiniz olursa özelden msj atarsanız sevinirim :)
aman allahım ne kadar şekerler tam bir prensese göre sağlıkla giysin inş. iyi günlerde
arimcim ne güzel bir hastane çıkışı bayıldımmmmm iyi günlerde giysin güzel bebişin
arimcim ve yasmngu cicileriniz çok güzel maşallah bebişleriniz iyi günlerde kullansın inş.
yasmngu ve arim hepsi çok güzeller sağlıkla giysin bebişleriniz. Arimcim aynı mevlüt setini beğenmiştim. 0-3 aylık olanı yoktu. Başka aldım bende.
merhaba arkadaşlar...
allah izin verirse bende temmuz annesi olacağım
kardeşimin yaptığı "bez çanta"larından bi kaçının fotosunu göstermek istedim
Eki Görüntüle 133586 Eki Görüntüle 133587
not:yazdıklarınızı göremeyebilirim.. soracak bişeyiniz olursa özelden msj atarsanız sevinirim :)
oğluşumn hırkası nasıl olmuş teyzeleri
ben ördüm
ben ördüm
ayy çoook tatlı yaaaa Allahım sağlıklı mutlu günlerde giymeyi nasip etsinnn canım :13: ayy bende örmek istiyorum ya ama o konuda beceriksizimm.geçen eşimle birlikte dolaşıyoruzz ip alıpta dümdüz haroşa bir battaniye öreyim dedim eşim dalga geçti ip elinde çürür örmezsin diyee
ellerine sağlık viyolecim inan çok güzel olmuş iyi günlerde giysin oğluşun hırkasınıakıllı iptenmi ördün yoksa kırçıllı ipmi
teşekkür edrim canım...neden olmasınki tatlım bence örebilirsin...
ben ördüm
bencede canım başla yapabildiğin kadarıyla yaparsın insan yavrusu için kendi emeğiyle birşeyler yapınca çok mutlu oluyor....evet ya ben yarın ip alayımda başlayayım
viyolecim hazır gibi olmuş valla ellerine sağlık. Süpersin.
Çok hoş olmuş tatlım ellerine sağlık oğluşun ne şanslı,
Becerikli bi annesi var
Benimde annem ve kardeşim sağolsun, yoksa bebeğimin tek bir örgüsü bile olamazdı bana kalsa :44:
Bizde ananemize gidince eklicez cicilerimizi
ben ördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?