Bizde biraz önce Gittigidiyordan aldığımız havlu ve pazen battaniyelerimizi ekleyelim dedik.
Pazen battaniyeyi annem 2 aydır söyleye söyleye bir hal olmuştu.Bebekler için pazen çok sağlıklıymış annemin dediğine göre.Bizde annanemizi kırmayıp GG de pazen battaniye bulduk ve aldık.Ölçüsü 90x90 oldukça büyük.Her iki yüzü de farklı renk ve desende fiyatı da 5.50 ytl.Biz çok beğendik bakalım teyzelerimiz de beğenecek mi?
Havlumuz,geçen hafta civilimden aldığım minidamla marka havlu biraz sert geldi.Daha yumuşak olması için bunu da aldım.iyi ki almışım yumuşacık çıktı.
Uploaded with ImageShack.us
Pembe pazen battaniyemiz,resim için 4 e katladık.Arka yüzü yeşil renk ve farklı ayıcıcık desenli.
Sarı pazen battaniyemizin de arkası mavi renk ve yine desenli.
Eki Görüntüle 126999
Bu annesinden FISTIĞINA,
daha yeni ördüm düğmelerini bile dikmeden ekliyim dedim
Eki Görüntüle 126999
Bu annesinden FISTIĞINA,
ellerine sağlık canım pek güzel olmuş iyi günlerde giysin fıstığınEki Görüntüle 126999
Bu annesinden FISTIĞINA,
çok şirinnnnn güle güle kullanın kızınında gözleri maviş olur inş bu bebeğinki gibi
çok şirinnnnn güle güle kullanın kızınında gözleri maviş olur inş bu bebeğinki gibi
Eki Görüntüle 126999
Bu annesinden FISTIĞINA,
hastane yastıgıma gecirmek için,arkamda süslü dursun diye 2 çift yastık yüzü yaptırdım,pembe ve kırmızı :) ikisinden birini götürecem :)
Eki Görüntüle 127576 Eki Görüntüle 127577
canım güle güle kullan
benim pembe daha hoşuma gitti
kapı süsüde çoook tatlı
hastane yastıgıma gecirmek için,arkamda süslü dursun diye 2 çift yastık yüzü yaptırdım,pembe ve kırmızı :) ikisinden birini götürecem :)
Eki Görüntüle 127576 Eki Görüntüle 127577
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?