2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

canım yaaa çok güzel olmuş valla ellerine sağlık Allah kullanmayı nasip etsin inşallah

sepetimizi bitirdim evde olan sepetti çerçeve ve minik kalplerde olcağı için ancak sığıcak içi dolunca gene resmini çeker eklerim

Çok cici olmuş cnm.Ne güzel siz marifetlisiniz valla kendiniz yapabiliyosunuz.Ben hep hazır aldım

Minik öykünün cicilerine bayıldım!Kızlar için ne güzel pembiş pembiş giysiler var.Benimde 1 tane kızım olur inş.

sepetimizi bitirdim evde olan sepetti çerçeve ve minik kalplerde olcağı için ancak sığıcak içi dolunca gene resmini çeker eklerim

çok güzel olmuş canım...tam erkek bebeğe göre..ellerine sağlık...

kapı süsümüzü görün istedik teyzoşlar

buna da bayıldım, çok güzel, güzel günlerde kullanmak nasip olsun...

çok teşekkür ederiz teyzesi teklif etmen yeter. Öpüyoruz seni

Ardina cnm cicileriniz çooook güzeller, iyi günlerde kullanın

Sağolasın canım.

aynıyız desene canım annem gelsin onunda ördüğü cicileri eklicem anne artık örme yeter diyorum nereye sığdırcam demi ama

Gerçekten de aynı durumdayız Damlacım.Ne yapsınlar daha torunları kucaklarına almadan deli oluyorlar

örgüler çok güzel anneciğinin eline sağlık. öykü iyi günlerde giysin

Teşekkür ederim canım.

kapı süsümüzü görün istedik teyzoşlar

Güle güle kullanın canım ,çok şeker ben çok beğendim kapı süsünüzü.

Minik öykünün cicilerine bayıldım!Kızlar için ne güzel pembiş pembiş giysiler var.Benimde 1 tane kızım olur inş.

Teşekkür ederiz teyzemiz.İnşallah seninde gönlüne göre olur canım.

canım çok güzel güle güle kullanın

çok güzel..kendin mi yaptın...ne marifetlisiz kızlar

viyoleciğim damlacığım ikinizin süsleri de pek cici
güle güle kullanın.

çok güzel olmuş

buna da bayıldım, çok güzel, güzel günlerde kullanmak nasip olsun...

Güle güle kullanın canım ,çok şeker ben çok beğendim kapı süsünüzü.

harbiden ya bu ne marifet.maşallah diyorum size bebişleriniz yaşadı desenize

çok teşekkür ederim arkadaşlarama sanırım yanlış anlaşılma olmuş bu süsü ben yapmadım hazır aldık...diğer topikte de yazdım zaten daha önceden eşimle yapıcaz demiştim ama yaptığımızı beğenmedik o yüzden hazır aldık kızlar

viyolecim eminim sen de yapsaydın bu kadar güzel yapardın eeee marifetli olduğunu battaniye yapımından anladık, süpeeerdi. Çok şekermiş

viyolecim eminim sen de yapsaydın bu kadar güzel yapardın eeee marifetli olduğunu battaniye yapımından anladık, süpeeerdi. Çok şekermiş

canım benim çok sağol
battaniyeyi kendi çapımda örmeye çalıştım işte beğenmene sevindim canım....daha güzelleri sizlerin bebişlerinizin olsun

ardinacım ne güzel ciciler öykün iyi günler giysin

Canım benim teşekkür ederim.Annesi aylardır hamile kıyafetlerinin dışında kendisine bir şeyler alamadı.Ama Öykü Hanımın cicileri annesini solladı artık

bayıldım. çok güzeller. iyi günlerde kullanın. 0-3 ay mı bunlar canım.

Sağol canım.6-9 ay için aldım.Malum bizim bebekler Haziran-Eylül için yaz kıyafetleri giyiyor olacaklar.

ay kızlar için ne güzel ciciler var.Prensesin iyi günlerde kullansın canım.

Teşekkür ederiz teyzemiz.Erkek bebekler içinde çok güzel şeyler vardı ama sabah 1-2 saatte bittiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…