kaydirigubbakcemile3 ay evet söylemem lazımdı. o bana da çok enteresan geldi. minicik bi şapka. gözleri ön kısımda kuyruğu ense kısmında kalıyor.denizcim sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin rabbim ama son resimdeki o kırmızı şey ne ben anlamadım çanta gibi bişey mi?
mavi mont tüm alınanların içinde favorim. o kadar şahane bişey ki. pamuk gibi yumuşacık. ve minicik bir karış.
kaydirigubbakcemile3 ay evet söylemem lazımdı. o bana da çok enteresan geldi. minicik bi şapka. gözleri ön kısımda kuyruğu ense kısmında kalıyor.[/QUOTE
ilahi deniz :kedi: bende çanta veya oyuncak olabilir diyordum..bebişler şimdiden ikon olacaklar desenizekaydirigubbakcemile3
saol canım. darısı başına inşallah. bizimkide %80 aslında. ama ne annem ne ben nede kayınvalide duramadık. gerekirse uygun olmayanları hediye ederiz yada diğer bebişe saklarız dedik. önümüzdeki pazartesi kesinleşecek inşallah.hepsi çok güzeller montuna bayıldım iyi günlerde giysin cinsiyeti öğrensem bende eklicem
saol canım. hepimiz bebeişlerimizi sağlıkla alalım inşallah kucağımıza.canıım hepsi cok şeker....... sağlıkla gelsin,giysin bebişin
kaydirigubbakcemile3 yok kıs sende. 3-5 parça bişey. gerçi çokta almıcam zaten. yeter ilk doğduğu anda giyecekleri. ayda bir bedeni değişiyo zaten. alan arkadaşlar bazılarını hiç giydiremeden kaldırdık birazda 6-9 ay kıyafetleri falan al diyor. kendimi tutabilirsem çok küçük şeyler almıcam.maşallah bütün çarşıyı satın almışsın denizcim allah iyi günlerde sağlıkla giyidirmeyi nasip etsin inşallah
kaydirigubbakcemile3 saol canım. hepimiz güle güle giydiririz inşallah. meryem cerenimize de sen neler alırsın şimdi annesikaydirigubbakcemile3GÜLE GÜLE GİYSİN CANMM EFECİK...ÇOK GÜZEL CİCİLERİ.
BEN KENDİMİ TUTUYOM SADECE Bİ İKİ PARÇA ALDIM OKADAR.
SEN BAYA ALMIŞSIN SABIRSIZ kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 saol canım. hepimiz güle güle giydiririz inşallah. meryem cerenimize de sen neler alırsın şimdi annesikaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 saol canım. hepimiz güle güle giydiririz inşallah. meryem cerenimize de sen neler alırsın şimdi annesikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?