2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

bunlarda benim aldıklarım.

Eklentiler

• $18092010468.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 62
  • $18092010469.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $18092010470.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 65
  • $18092010471.webp
    28 KB · Görüntüleme: 78
mavi mont tüm alınanların içinde favorim. o kadar şahane bişey ki. pamuk gibi yumuşacık. ve minicik bir karış.

Eklentiler

• $18092010474.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 105
  • $18092010475.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 80
  • $18092010478.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 60
  • $18092010479.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 61
denizcim sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin rabbim ama son resimdeki o kırmızı şey ne ben anlamadım çanta gibi bişey mi?

denizcim sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin rabbim ama son resimdeki o kırmızı şey ne ben anlamadım çanta gibi bişey mi?
kaydirigubbakcemile3 ay evet söylemem lazımdı. o bana da çok enteresan geldi. minicik bi şapka. gözleri ön kısımda kuyruğu ense kısmında kalıyor.

hepsi çok güzeller montuna bayıldım iyi günlerde giysin cinsiyeti öğrensem bende eklicem

hepsi çok güzeller montuna bayıldım iyi günlerde giysin cinsiyeti öğrensem bende eklicem
saol canım. darısı başına inşallah. bizimkide %80 aslında. ama ne annem ne ben nede kayınvalide duramadık. gerekirse uygun olmayanları hediye ederiz yada diğer bebişe saklarız dedik. önümüzdeki pazartesi kesinleşecek inşallah.

maşallah bütün çarşıyı satın almışsın denizcim allah iyi günlerde sağlıkla giyidirmeyi nasip etsin inşallah

GÜLE GÜLE GİYSİN CANMM EFECİK...ÇOK GÜZEL CİCİLERİ.
BEN KENDİMİ TUTUYOM SADECE Bİ İKİ PARÇA ALDIM OKADAR.
SEN BAYA ALMIŞSIN SABIRSIZ kaydirigubbakcemile3

maşallah bütün çarşıyı satın almışsın denizcim allah iyi günlerde sağlıkla giyidirmeyi nasip etsin inşallah
kaydirigubbakcemile3 yok kıs sende. 3-5 parça bişey. gerçi çokta almıcam zaten. yeter ilk doğduğu anda giyecekleri. ayda bir bedeni değişiyo zaten. alan arkadaşlar bazılarını hiç giydiremeden kaldırdık birazda 6-9 ay kıyafetleri falan al diyor. kendimi tutabilirsem çok küçük şeyler almıcam.

GÜLE GÜLE GİYSİN CANMM EFECİK...ÇOK GÜZEL CİCİLERİ.
BEN KENDİMİ TUTUYOM SADECE Bİ İKİ PARÇA ALDIM OKADAR.
SEN BAYA ALMIŞSIN SABIRSIZ kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 saol canım. hepimiz güle güle giydiririz inşallah. meryem cerenimize de sen neler alırsın şimdi annesikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 saol canım. hepimiz güle güle giydiririz inşallah. meryem cerenimize de sen neler alırsın şimdi annesikaydirigubbakcemile3

AHHH BEN ALCAMDA ZOR TUTUYOM KENDİMİ CANMM YAAA...
OĞLUMU OKULA GÖTÜRDÜM GELİRKEN BİZİM EVE ÇOK YAKIN AZİZ BEBE MAZASI VAR GİRDİM Bİ BAKINDIM HEMEN ÇIKTIM BİŞEY ALMAMAK İÇİN delikafadulden
ANNEM BEKLE ALMA DİYO 7AYLIK OLANA KADAR ohaoldumsmile

AHHH BEN ALCAMDA ZOR TUTUYOM KENDİMİ CANMM YAAA...
OĞLUMU OKULA GÖTÜRDÜM GELİRKEN BİZİM EVE ÇOK YAKIN AZİZ BEBE MAZASI VAR GİRDİM Bİ BAKINDIM HEMEN ÇIKTIM BİŞEY ALMAMAK İÇİN delikafadulden
ANNEM BEKLE ALMA DİYO 7AYLIK OLANA KADAR ohaoldumsmile

bütün ciciler harika allahım sağlıkla giydirmeyi nasip eder inş hepimize

kızlar bebişlerin cicileri çook güzel ya opuyorumnanaktan,Allahım sağlıklı ,sıhhatli iyi günlerde ,güle güle giysinler inşallah...benimde alasım geldi,ama ben daha almayayım diyorum şöyle 7 aylık olunca alayım diyordum ama bunları görünce dayanamayıp alacağım galiba :hulya:

hepsi birbirinden güzel.güle güle giysin inşallah bebecikler :ecrin_bebek: ben daha bişey almadım,cinsiyetini söylemedi cunku doktor ühühühü

Herkes çok güzel şeyler almış eklemiş.. Walla çok özeniyomm. Benim kuzumun cinsiyeti belli değil ama ben erkek hissediyorum... Dün akşam chicco ve Mark and Spencerden gittim maviş maviş aldım bişeyler.... Bu kadar zaman kendimi inanın çok zor tuttumm.....

arkadaşlar ne çok şey almışsınız şimdiden ve hepsi biribirinden güzel inş. hayırlısıyla dogarlar ve bu kıyafetlerin içinde olan fotolarını da görüürz inş.herhalde bir ben bişey almadım daha ya çok sabırsızlanıyorum ama erken almak istemiyorum ben 7.ayda almak daha iyi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…