2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

önlük ve çraplarımız:)

zıbın takımımız:)

tulumumuz:)

Son düzenleme:
ayyy hepsi cok seker Azizee....... ben de cook heveslendim ama cinsiyeti belli değil daha off :)

çok ciciler güle güle iyi günlerde giysin meryem ceren bugün bende baktım ama hiçbirşey bulamadım sonra kız bebeklerinkine baktım ooo bir sürü sanırım kızım olsaydı silip süpürmüştüm

ayyy hepsi cok seker Azizee....... ben de cook heveslendim ama cinsiyeti belli değil daha off :)
ALIRSIN CANMM AZ KALDI ÖĞRENMENE:)

evet canmm kızlar için çok şeyler var ne alcanı şaşırıyo insan hihoyyyt

bunlar yeni cicileri

Eklentiler

• $23092010483.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 55
  • $23092010484.webp
    21 KB · Görüntüleme: 40
  • $23092010485.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 61
  • $24092010486.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 75
  • $24092010487.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 49
bi tanesi ters olmuş düzelteyim.

Eklentiler

• $23092010484.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 43
bunlarda patikleri ve alt açması

Eklentiler

• $21092010480.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $21092010481.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 44
güle güle giysin efecik canım hepsi çok güzel
saol canımcım. inşallah ayın 2 sinde sende öğrenir sende alırsın. dün yine dedim anne eğer doktor kızmış derse napıcaz? yok yok dedi erkek dediyse erkektir o. e hadi kızsa dedim. değiştiririz dedi. yahu dedim bu kadar çok alırsak nerden ne aldığımızı unutmak üzereyiz nasıl değiştircezkaydirigubbakcemile3

çok ciciler canım güle güle giysin bebiş buarada kırmızı lacivert beyazlı yamalı eşortman altından bende aldım civil bebeden sanki içime doğmuş gibi gri mavi almıştım çok beğendim kaçırmıyım diye hemde ucuzdu ayakkıbıcıklarıda çok güzellll

evet aynen bende bayıldım bunları görünce. evde falan üstüne kırmızı yada lacivert bi t-shırtle falan süper olur. güle güle giysin seninde bebişin.

kaydirigubbakcemile3sende benim gibisin doktor kesin dedi ama 1ay sonra gittiğimde hadi kız derse doktor diyorum sonrada üzülüyorum oğlum için eyvahedigeldismile

azize ve deniz ikinizin de cicileri cok güzel
saglıklı günlerde giysin melekleriniz huzurla insallah

kaydirigubbakcemile3sende benim gibisin doktor kesin dedi ama 1ay sonra gittiğimde hadi kız derse doktor diyorum sonrada üzülüyorum oğlum için eyvahedigeldismile
evet yaaa. yine hayırlısı yine kısmet ama ben artık kendimi bu kadar alıştırmışken istemem kız demesini. ben bütün hayallerimi oğluşumun üstüne inşa ettim artık.alışmam çok zor olur başka bir fikre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…