zıbın takımımız:)
aman da aman annesi kızına ne güzel ciciler almış
allah iyi günlerde giydirmek nasip etsin.
ne kadar güzel şeyler canım hayrlısıyla kucagına da alırsın inş. canım...
önlük ve çraplarımız:)
zıbın takımımız:)
tulumumuz:)
AMİİİN CANMM AMİİİN :Saruboceq:azizem çok şirin güle güle giysin inşallah.
allah sağlık ve mutlulukla giydirsin inşallah canım çok şekerler hepsi bende bu ayın sonunda öğrenicem inşallah cinsiyetini ve bişeyler almaya başlıyacğım şuan zor sabrediyorum zaten
ALIRSIN CANMM AZ KALDI ÖĞRENMENE:)ayyy hepsi cok seker Azizee....... ben de cook heveslendim ama cinsiyeti belli değil daha off :)
çok ciciler güle güle iyi günlerde giysin meryem ceren bugün bende baktım ama hiçbirşey bulamadım sonra kız bebeklerinkine baktım ooo bir sürü sanırım kızım olsaydı silip süpürmüştüm
saol canımcım. inşallah ayın 2 sinde sende öğrenir sende alırsın. dün yine dedim anne eğer doktor kızmış derse napıcaz? yok yok dedi erkek dediyse erkektir o. e hadi kızsa dedim. değiştiririz dedi. yahu dedim bu kadar çok alırsak nerden ne aldığımızı unutmak üzereyiz nasıl değiştircezkaydirigubbakcemile3güle güle giysin efecik canım hepsi çok güzel
evet aynen bende bayıldım bunları görünce. evde falan üstüne kırmızı yada lacivert bi t-shırtle falan süper olur. güle güle giysin seninde bebişin.çok ciciler canım güle güle giysin bebişbuarada kırmızı lacivert beyazlı yamalı eşortman altından bende aldım civil bebeden sanki içime doğmuş gibi gri mavi almıştım çok beğendim kaçırmıyım diye hemde ucuzdu ayakkıbıcıklarıda çok güzellll
saol canımcım. inşallah ayın 2 sinde sende öğrenir sende alırsın. dün yine dedim anne eğer doktor kızmış derse napıcaz? yok yok dedi erkek dediyse erkektir o. e hadi kızsa dedim. değiştiririz dedi. yahu dedim bu kadar çok alırsak nerden ne aldığımızı unutmak üzereyiz nasıl değiştircezkaydirigubbakcemile3
evet yaaa. yine hayırlısı yine kısmet ama ben artık kendimi bu kadar alıştırmışken istemem kız demesini. ben bütün hayallerimi oğluşumun üstüne inşa ettim artık.alışmam çok zor olur başka bir fikre.kaydirigubbakcemile3sende benim gibisin doktor kesin dedi ama 1ay sonra gittiğimde hadi kız derse doktor diyorum sonrada üzülüyorum oğlum için eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?