2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

kızlarr ben istisnasız tüm bebek kıyafetlerini çok güzel çok şirin buluyorum.sizinkilerde çok güzeller sağlıklı ve mutlu günlerde giysinler bebişler.ben 7 aylık falan olunca almayı düşünüyorum herşeyini.şimdiye kadar sadece 1 tane peluş ayıcık aldım onu seviyorum.ama odasını falan belirlemeye çalışıyorum şimdilik o kadar.

denizcimmm cok güzel hepsiii...iyi günlerde giysinnn efe...
annem bi iki parça bi şey aldı ama doktor %80 deyince cinsiyete cesaret edemedim ben...garantici bir yapıya sahip oldugum için elim gidiyo bebek kıyafetlerine ama alamıyorum nedense...

ozlemsosyal ve banu aslında kesinlikle en doğrusu sizin yaptığınız.garantici olmak en mantıklısı biz sabırsız davrandık. doktor kızmış derse zorlanacak olan sıkıntıya girecek olan yine bizleriz. zaten benim burcumun özelliği yapımda var ben çok sabırsızım ama annemde bana uyunca olan oluyo iştekaydirigubbakcemile3

amaaan boşver denizcimm yaaa ben seni de cok iyi anlıyorum icimiz kıpır kııpırr bir an önce kavusalım bebişlere istiyoruzz...her seye hevesleniyoruz ister istemez...ben bi de gec saate kadar calısıp anca eve gittiğimden ve sadece pazar günleri kısıtlı bi zamanda alısveriş yapabildigimden cok fırsat bulamıyorum zaten bebek kıyafetlerine bakmaya...zaten aldıgın yerler değiştitiriz demişler nolcak ki...daha önce de konusulmustu kocaman kocaman erkekler pembe giyerken niye minicik bebişler giymesin...ya da şimdi mavi renk giymeyen kadın mı var...yokkkk...ee o zmn kızlarımız da gayet mavi giyebilir...hihoyyyt

Allah hepinize yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alıp,güzel günlerde bu cicileri giydirmeyi nasip etsin inşallah kızlar

Allah hepinize yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alıp,güzel günlerde bu cicileri giydirmeyi nasip etsin inşallah kızlar
herkes adına teşekkürler handancım. allah en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah.

en kısa zamanda bebişimin cinsiyetini öğrensemde bende alsam bişeyler yaa...
bütün ciciler çok cici:)
allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepsinii inş

bunlarda patikleri ve alt açması[/QUOTE]

kıyafetleri çok tatlı güzel günlerde giydirirsin inşallah canım.banada doktor erkek dedi.fakat benin doktorumt kongrede olduğundan başka doktora gitmiştim.alışveriş yapmadan bide doktorun baksın istiyorum.

denizcim hayırlısyla inş. doğar da güzel güzel kıyafetlerini giyer ya hepsi çok şeker ben de oğluşuma istiyorum yaw... hayırlı uğurlu olsun şimdiden canım

bunlarda patikleri ve alt açması

kıyafetleri çok tatlı güzel günlerde giydirirsin inşallah canım.banada doktor erkek dedi.fakat benin doktorumt kongrede olduğundan başka doktora gitmiştim.alışveriş yapmadan bide doktorun baksın istiyorum.[/QUOTE]

teşekkür ederim kızlar. allah sizede bir an önce cinsiyetini öğrenip daha iyilerini alıp giydirmeyi nasip etsin inşallah.

kapşonlu t-shirt, 3 lü takımımız ve ananemizin aldığı ilk oyuncak mavi zuzumuz.

Eklentiler

• $01102010501.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 72
  • $01102010502.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 60
  • $01102010503.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…