2011 Mart Bebişlerinin Cicileri:)

teyzeleri mertimin cicileri

babasıyla koyu beşiktaşlı olduğumuzdan dolayı dayanamadık aldık sanki şimdi kullanıcakkaydirigubbakcemile3

sweet_drop canım sağol. sende güle güle giydir. özellikle tulumlar süper.

cnm cok güzel iyi günlerde giysin
şu biberonla suluk seklinde termosmu
tam göremedim anlayamadım

çok sağol canım evet ağzında çubuk var çekiyor sanırım 1.5-2yaşında ancak kullanır

hıı ben yanında biberon var zannetim evet ya aslında o yaşlarda cok kullanışlı iyiki
almışsın ben cantamda biberon taşıya taşıya bi hal oldum bide kapagı cıkıyo kac kere
cantam su içnde kaldı tlfda bozuduen iyisi bunlar

evet canım kapaklı olması iyi çantaya dökülmez hiç değilse

İşte kuzucuğumun cicileri opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $sapkasi-tile.webp
    5 KB · Görüntüleme: 49
  • $wee.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 43
  • $yelek 2.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $yelek 1.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $yelek 3.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar hepinizin bebeğinize aldığınız veyada hediye gelen bütün cicişler çok güzel...Rabbim onları korusun ilk olarak ve o cicişleri giymeyi nasip etsin...
Bizde Ekim 10'dan sonra kısmetse cinsiyetimizi öğreneceğiz ama anneannesi kız ayakkabısı almış bile nekadar alma dediysemde...Bereket mağazadan olduğundan erkek olursa değiştiririz...

inş bu sefer boyutu iyidir...

Son düzenleme:
ayyy yeni aldığım zıbın takımını ekliyim dedim ama zıbının kendi boyutundan bile büyük oldu nerdeyse:)
nasıl küçültücem bunu bulamadım o sayfada kusura bakmayın kızlar

ayyy yeni aldığım zıbın takımını ekliyim dedim ama zıbının kendi boyutundan bile büyük oldu nerdeyse:)
nasıl küçültücem bunu bulamadım o sayfada kusura bakmayın kızlar
yooo fena değil boyutu. net görünüyor en azından. güle güle giysin bebişin inşallah cicisini çok güzelmiş.

yooo fena değil boyutu. net görünüyor en azından. güle güle giysin bebişin inşallah cicisini çok güzelmiş.

ilk koyduğum zaman kocamandıda:)
sonradan düzelttim
ya ben bu alışveriş konusunda çok cahilim böyle zıbın takımı ne kdr almak gerekir acaba?
biraz daha büyüsün bebişlerimizde alışveriş listeleri oluşturalım beraber özellikle tecrübeli anneler yardım etsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…