2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

Ay kızlar.. Dün doktora gittim, yumurta takibi için hani... Çok güzel bir yumurta var dedi, 20 mm imiş. Bol bol sık sık çalışın dedi.. Ben de çalışma azmini arttırmak için hinlik düşünüyodum ...hihii... Forum da acayip ilerlemiş, bir yandan geçmişleri okuyodum.. Sizler naaaptınız??

calis cnm calis benimde adetim bitti bende baslicam artikbiz napalim iste bi yandan arkaadaslarla dertlesiyoz bi yandan acaba diyip duruoz oyle boyle vakit gecirioruz istee sen adet ne zamndi cnm bu arada yumurta takibi icin alttan mi bakio

oyy oyy oyyy kimler degelmiiiişşşş
psijoyiii çalışşş bakalım sen bol bol

calis cnm calis benimde adetim bitti bende baslicam artikbiz napalim iste bi yandan arkaadaslarla dertlesiyoz bi yandan acaba diyip duruoz oyle boyle vakit gecirioruz istee sen adet ne zamndi cnm bu arada yumurta takibi icin alttan mi bakio

Evet canısı, allttan bakıyor yaa... üffss. O da ayrı bir dert. Bıktım 6 aydır takipteyim, bir tutmadı.. Gerçi pko yüzünden güzel yumurtam olmuyordu, son iki aydır var.. Geçen ay da eşimin sinizütü tutup bir de şehir dışına gidince günleri de kaçırdık.. Bakalım bu ay.. Beklenmeyen tarihi 8 mart güzelim. Elimden geleni yapcam bu ay ama tek taraflı olmuyor, biliyorsunuz......

ayyy sen bu ay hamiş kalıcaaaannn ben hissettiimmm ama günlerini kaçırma sakınnn

Dün var ya bana bir mail geldi, bir karışım tarifi, hem sinüzite iyi geliyomuş hem de afrodizyakmış.. Onu yapıp adama yedirdim İçinde her şey var.. İşe yarar belki hani çalışma azmini getirsin diye

anliyorum cnm.alttan bakio demek aman allahimbence elini cabuk tut muayene korkusuna ben daha doktora gidemedim.ama randevu aldim bugun bakalim randevuyu adetimden 1 gun sinraya verdi umarim hamileyimdir de orda orenirim bi tasla iki kuss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…