2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

anliyorum cnm.alttan bakio demek aman allahimbence elini cabuk tut muayene korkusuna ben daha doktora gidemedim.ama randevu aldim bugun bakalim randevuyu adetimden 1 gun sinraya verdi umarim hamileyimdir de orda orenirim bi tasla iki kuss.

Ay hadi inşallah. hayırlı haberler alırsın.Benim doktorum kadın, biraz da o yüzden daha rahatım.. Ama tam rahat denemez.. Yani sürekli oranı açıyorsun, berbat bir durum. Diyorum her gidişimde, ben şu yandaki masaya ne zaman geçicem diye.. Hehe.. Hani şu hamişlerin yattığı usg ye..

insallah cnm artik hamile kalmak istiyorum iliskiden belli muddet sonra insan slklliyo yaa valla zevki kalmadi bu isinbende cok merak ediorum acana hamile olup icinde bi canli tasimak nasil bi duyguki:44:

ayy ne bileyim yazdıklarını okuyunca pek umutlandım senin adına :))))))
bak bu günlerde her yol mübah sana hepsini dene

Ayyy hhihihi ilahi kız pek güldürdün beni... Her yol mübah de mi :) Bu arada varsa sizin bildiğiniz yollar, onları da söyleyin yapalım. Benim adamı tv karşısından kaldırmak pek zor oluyor da

hakikaten bıkkınlık gelio yaaa bi öğreniim hamiş olduumu adamın yanından geçmicem artık

Kızlar dedim ki kocişe bak bu tarif senin sinüzite iyi gelecek.. ( Yalan değil, sinüzite de iyi geliyoruş) .. İçinde vanilya, zencefil, karanfil, karabiber, hindistan cevizi, badem, tarçın,yenibahar,kimyon ve bal var.. Yedi ama zorla .. Biraz aroması yoğun geldi.. Bir daha yemez herhalde..:131:

Ayyy hhihihi ilahi kız pek güldürdün beni... Her yol mübah de mi :) Bu arada varsa sizin bildiğiniz yollar, onları da söyleyin yapalım. Benim adamı tv karşısından kaldırmak pek zor oluyor da

bak o konuda ben de pek marifetli deilim
ama yastık koymayı ve kalkmadan yatmayı ihmal etme.. bide akrobatliğin varsa ayaklarını havaya kaldırıp bekle 1 saat

ayy benimki de dün 1 paket fındık alıp gelmiş adamcağız hepsini yedii yazık yaa enerji de kalmadı

bak o konuda ben de pek marifetli deilim
ama yastık koymayı ve kalkmadan yatmayı ihmal etme.. bide akrobatliğin varsa ayaklarını havaya kaldırıp bekle 1 saat

Ay o akrobatlık çok komik oluyor kız.. Bir kere yaptım, benim adam acayip güldü halimee.. Gümle dedim. gülme, bebek için.. Ama gülmeye devam etti.. Acayip komik oluyosun ya....

Ay o akrobatlık çok komik oluyor kız.. Bir kere yaptım, benim adam acayip güldü halimee.. Gümle dedim. gülme, bebek için.. Ama gülmeye devam etti.. Acayip komik oluyosun ya....

bilmezmiyim ben dün ayaklarımı duvara dayayıp yattım bi de kocişe dedim ki çekmecede kitabım var versene okiim bari 1 saat koptuk valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…