anliyorum cnm.alttan bakio demek aman allahim bence elini cabuk tut muayene korkusuna ben daha doktora gidemedim.ama randevu aldim bugun bakalim randevuyu adetimden 1 gun sinraya verdi umarim hamileyimdir de orda orenirim bi tasla iki kuss.
neler yaptin kiss arkadaslarina
amaaan bugün bişey yok pek gece gelecekler zaten bi çorba bi de çayla börek yeter yemek yarına artık
ee ise yaradimi peki
ne kadar kalicaklar sendde
Ay hadi inşallah. hayırlı haberler alırsın.Benim doktorum kadın, biraz da o yüzden daha rahatım.. Ama tam rahat denemez.. Yani sürekli oranı açıyorsun, berbat bir durum. Diyorum her gidişimde, ben şu yandaki masaya ne zaman geçicem diye.. Hehe.. Hani şu hamişlerin yattığı usg ye..
Yani çalıştık ama karışım nedeniyle mi yoksa adamın içinde mi vardı bilemedim
ayy ne bileyim yazdıklarını okuyunca pek umutlandım senin adına :))))))
bak bu günlerde her yol mübah sana hepsini dene
pazar gecesi döncekler cicim yanii hafta sonu rahat bi çalışma ortamı yaratmıcam
aman sanada degisiklik olurr ama sen demokraside careler tukenmez demistin pes etmek yok sen bi yolunu bulursun
bu gece maraton basliobana eslik eden varmii
Ayyy hhihihi ilahi kız pek güldürdün beni...Her yol mübah de mi :) Bu arada varsa sizin bildiğiniz yollar, onları da söyleyin yapalım. Benim adamı tv karşısından kaldırmak pek zor oluyor da
bak o konuda ben de pek marifetli deilim
ama yastık koymayı ve kalkmadan yatmayı ihmal etme.. bide akrobatliğin varsa ayaklarını havaya kaldırıp bekle 1 saat
ayy benimki de dün 1 paket fındık alıp gelmiş adamcağız hepsini yedii yazık yaa enerji de kalmadı
Ay o akrobatlık çok komik oluyor kız.. Bir kere yaptım, benim adam acayip güldü halimee.. Gümle dedim. gülme, bebek için.. Ama gülmeye devam etti.. Acayip komik oluyosun ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?