bak o konuda ben de pek marifetli deilim
ama yastık koymayı ve kalkmadan yatmayı ihmal etme.. bide akrobatliğin varsa ayaklarını havaya kaldırıp bekle 1 saat
Fındık yetiyorsa süper valla. Takdir ettim
Kızlar dedim ki kocişe bak bu tarif senin sinüzite iyi gelecek.. ( Yalan değil, sinüzite de iyi geliyoruş) .. İçinde vanilya, zencefil, karanfil, karabiber, hindistan cevizi, badem, tarçın,yenibahar,kimyon ve bal var.. Yedi ama zorla .. Biraz aroması yoğun geldi.. Bir daha yemez herhalde..:131:
henüz enerji kaybı fazla deil yaa o yetio yakında ballı kaymaklı macunlara başlarız
Ay o akrobatlık çok komik oluyor kız.. Bir kere yaptım, benim adam acayip güldü halimee.. Gümle dedim. gülme, bebek için.. Ama gülmeye devam etti.. Acayip komik oluyosun ya....
Ayyy canım ya hiç gülesim yoktu valla çok güldüm helal olsun sana
bide ikinizde ayni anda bitirin finishi oda ise yariomus tabi ayarlaybilirseniz
ahh be güzelim yatar pozisyonda nası içeyim yoksa süper olurdu
ezgi bide yanina cay kahve isteseydin
o ne işe yarıyomuş canım
Ay gülüm yaa,, bu bebek aşkı insana neler yaptırıyor görüyorsun..
o ne işe yarıyomuş canım
eee biz bu azimle bu inatla hamile kalamazsak ne diiim yaniiii
ahh be güzelim yatar pozisyonda nası içeyim yoksa süper olurdu
valla bizde çok istiyoruz yeni başladık bu ay çalışmaya ama Allah ne demiş o olur nasipse olacak elbet hepimizin
spermleri vakumluyomussikiniz ayni anda bitis cizgisine ulasirsaniz daha cok yol katediomus spermler ole duydum ve de okumustm
valla bizde çok istiyoruz yeni başladık bu ay çalışmaya ama Allah ne demiş o olur nasipse olacak elbet hepimizin
ya bişey dicem ama ayıp olacak:26::26:kafama takıldı ben orgazm olamıyorum pek yani ilişkiden sonra elle oluyorum:26::26:hamile kalmama engelmi bilmediğim için soruyorum:26::26::26:
ya bişey dicem ama ayıp olacak:26::26:kafama takıldı ben orgazm olamıyorum pek yani ilişkiden sonra elle oluyorum:26::26:hamile kalmama engelmi bilmediğim için soruyorum:26::26::26:
valla baksana artik o kadar profesyonel olacazki bu akrobasilik konusunda artik yatar pozisyonda evleri supur ymek yap.ya hakkatten bu sacmalik gelio bazen ole kazara hamile kalanlar nasil kalio ya dalga gecer gibi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?