2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

bak o konuda ben de pek marifetli deilim
ama yastık koymayı ve kalkmadan yatmayı ihmal etme.. bide akrobatliğin varsa ayaklarını havaya kaldırıp bekle 1 saat

bide ikinizde ayni anda bitirin finishi oda ise yariomus tabi ayarlaybilirseniz

Ayyy canım ya hiç gülesim yoktu valla çok güldüm helal olsun sana

ahh be güzelim yatar pozisyonda nası içeyim yoksa süper olurdu

valla baksana artik o kadar profesyonel olacazki bu akrobasilik konusunda artik yatar pozisyonda evleri supur ymek yap.ya hakkatten bu sacmalik gelio bazen ole kazara hamile kalanlar nasil kalio ya dalga gecer gibi:44:

spermleri vakumluyomussikiniz ayni anda bitis cizgisine ulasirsaniz daha cok yol katediomus spermler ole duydum ve de okumustm

ya bişey dicem ama ayıp olacak:26::26:kafama takıldı ben orgazm olamıyorum pek yani ilişkiden sonra elle oluyorum:26::26:hamile kalmama engelmi bilmediğim için soruyorum:26::26::26:

valla bizde çok istiyoruz yeni başladık bu ay çalışmaya ama Allah ne demiş o olur nasipse olacak elbet hepimizin

cnm umarim fazla beklemezsin ben 1 bucuk yil oldu nerdeyse hala ugrasioruz ole kolay olmuomusssenin sat tarihin ne pembig seni de listeye eklesin istersen

ya bişey dicem ama ayıp olacak:26::26:kafama takıldı ben orgazm olamıyorum pek yani ilişkiden sonra elle oluyorum:26::26:hamile kalmama engelmi bilmediğim için soruyorum:26::26::26:

yok be gülüm olur mu öyle şey... Allah korusun tecavüze uğrayıp hamile kalanlar nasıl kalıyor, ya da sürtünme yoluyla falan.. Orgazm sadece kolaylaştırıyormuş.. Aynı dert bende de var. Beni de saolsun eşim hallediyor, kendinden önce (ay utandım)

bence böyle bişey engel olamaz yaa hadi belki kolaylaştırıyomuş dielim ama engel olması saçma olur rahat ol

valla baksana artik o kadar profesyonel olacazki bu akrobasilik konusunda artik yatar pozisyonda evleri supur ymek yap.ya hakkatten bu sacmalik gelio bazen ole kazara hamile kalanlar nasil kalio ya dalga gecer gibi:44:

bende anlamış değilim cnm kazara hamile kalanları yaaaa bizim yapmadığımız neyi yapıolar acepppppppppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…