2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

aynen bende oleyim.kiz sana bisi anlaticam dun gece ben seni ruyamda gordum deniz kiyisindaydik ikimizde ne alakaysa

hadi ya deniz görmek Arzuların gerçekleşmesine, mala, işe, sanata; bitimsiz ihtirasa, tehlikeli iş ve dünya münasebetlerine işaretmiş

hadi ya deniz görmek Arzuların gerçekleşmesine, mala, işe, sanata; bitimsiz ihtirasa, tehlikeli iş ve dünya münasebetlerine işaretmiş

o zaman bizde arzularimizin gerceklesmesine yoralim bu ay hamile kaldik belkideben galiba yoruldum en son dun aksam yaptik ama galiba bu ay sonuncuydu yoruldum artik dun ole demiodum ama

o zaman bizde arzularimizin gerceklesmesine yoralim bu ay hamile kaldik belkideben galiba yoruldum en son dun aksam yaptik ama galiba bu ay sonuncuydu yoruldum artik dun ole demiodum ama

inş öledir cnm benim .. valla benim dün çalışma olması gerekiodu onu dahi yapamadım .. yoruldum ya .. gerçekten ödev gibi görmeye başladım .. kötü etkilemez sonrasında inşallah ..

inş öledir cnm benim .. valla benim dün çalışma olması gerekiodu onu dahi yapamadım .. yoruldum ya .. gerçekten ödev gibi görmeye başladım .. kötü etkilemez sonrasında inşallah ..

ya sorma valla odev gibi gelio bana da artik...yani o kadar yaptik ,zaten bu zaman zarfinda tutmussa tutmustur yani demii ama bazen de insanlar gec yumurtluomus sen gerci test yaptin ama ben yumurtladimmi o bile belli deil karisigim bu ay bide bugun atesime bi baktim 36.8 sasridim bi dusuo bi inio bu ay o da sasirdi calismalardan kafayi yedi bunyem

heralde ben daha yumurtlamam testte doğruysa çalışmama gerek yok heralde :97:
sen o ateşlerini bi kağıda yaz bence dr. gidince sölersin böle böle oluo diye ..

heralde ben daha yumurtlamam testte doğruysa çalışmama gerek yok heralde :97:
sen o ateşlerini bi kağıda yaz bence dr. gidince sölersin böle böle oluo diye ..

ya bnm sabahlari atesim guzel cikio yani o tabloya gore ben yumurtlamisim.ama gin icinde atesim dusuo inio bu normalmidir onu bilmiorum.zaten baza aldiklari sabah olculen isi demi bi bilgin varmi gun icinde dusup cikabiliomuu hic okudunmu cnm

haklisin cnm ruyada deniz gormek beklenenlerin gerceklesmesine ve hosnutluklara isaret eder dio kizz hhade bakem ins.

ya bnm sabahlari atesim guzel cikio yani o tabloya gore ben yumurtlamisim.ama gin icinde atesim dusuo inio bu normalmidir onu bilmiorum.zaten baza aldiklari sabah olculen isi demi bi bilgin varmi gun icinde dusup cikabiliomuu hic okudunmu cnm

canım ateş ölçme topiğinde falan daha yataktan çıkmadan önceki ateş baz alınıyor yazıyor zaten .. gün içinde ateş değişir zaten normalde..

ben yemeğe çıkıom gidim biraz ev için alışveriş yapayım .. gelince görüşürk

canım ateş ölçme topiğinde falan daha yataktan çıkmadan önceki ateş baz alınıyor yazıyor zaten .. gün içinde ateş değişir zaten normalde..

sabit kalmio biliorum ama bnmki 1 derece arasinda oynuo.o zmana ben yumurtlamisim demekki sana dedigim zaman 15.16.gun yumurtlamisim yani.hadi bakalim umut varmi bu ay kiz

iyi akşamlar kızlar....benim bugün adetimin 2. günü ,ateş ölçümüne bu ay başlayayım bende de ne zaman başlamalıyım kızlar doğrusu adat bitiminden sonramıdır...ağrılarım vardı hep kıvrana kıvrana mahvoldum bugün şimdi biraz daha iyiyim şükür...ben yumurtlama günüme bakınca geçen ay kini kaçırmışım ama birgün öncesi ve sonrası var ama o gün olmamış artık kısmet olmayınca olmuyormuşşş. merve canım buayın ilk güzel haberini senden bekliyorum...bu senin ilk olacak galiba tam okuyamadım geçmiş ama sanırım yeni gebelik düşünüyorsun?inşallah mart ayı gebelik ayı olur isteyen herkez güzel haberler alır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…