Günaydınn herkeseeee ..
iyim cnm sen nasilsin
[ı]ii dielim ii olalım .. Takılıom yine öle boş boş..[/ı]
aynen bende oleyim.kiz sana bisi anlaticam dun gece ben seni ruyamda gordum deniz kiyisindaydik ikimizde ne alakaysa
hadi ya deniz görmek Arzuların gerçekleşmesine, mala, işe, sanata; bitimsiz ihtirasa, tehlikeli iş ve dünya münasebetlerine işaretmiş
o zaman bizde arzularimizin gerceklesmesine yoralim bu ay hamile kaldik belkide ben galiba yoruldum en son dun aksam yaptik ama galiba bu ay sonuncuydu yoruldum artik dun ole demiodum ama
inş öledir cnm benim .. valla benim dün çalışma olması gerekiodu onu dahi yapamadım .. yoruldum ya .. gerçekten ödev gibi görmeye başladım .. kötü etkilemez sonrasında inşallah ..
ya sorma valla odev gibi gelio bana da artik...yani o kadar yaptik ,zaten bu zaman zarfinda tutmussa tutmustur yani demii ama bazen de insanlar gec yumurtluomus sen gerci test yaptin ama ben yumurtladimmi o bile belli deil karisigim bu ay bide bugun atesime bi baktim 36.8sasridim bi dusuo bi inio bu ay o da sasirdi calismalardan kafayi yedi bunyem
heralde ben daha yumurtlamam testte doğruysa çalışmama gerek yok heralde :97:
sen o ateşlerini bi kağıda yaz bence dr. gidince sölersin böle böle oluo diye ..
ya bnm sabahlari atesim guzel cikio yani o tabloya gore ben yumurtlamisim.ama gin icinde atesim dusuo inio bu normalmidir onu bilmiorum.zaten baza aldiklari sabah olculen isi demi bi bilgin varmi gun icinde dusup cikabiliomuu hic okudunmu cnm
canım ateş ölçme topiğinde falan daha yataktan çıkmadan önceki ateş baz alınıyor yazıyor zaten .. gün içinde ateş değişir zaten normalde..
ben yemeğe çıkıom gidim biraz ev için alışveriş yapayım .. gelince görüşürk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?