2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

Allah isteyen herkese versin inşallah. Tekrar diyorum bunu yaşayan olarak sizin sıkıntılarınızı bende 1 seneden fazla yaşadım bebiş bi türlü olmuyodu dr bile dedi hiç bi sorunun yok çağır kocayı işini yap başkada bişey düşünme Aynen öyleymiş aklımdan bebek yapmayı tamamen çıkardım o anın tadını çıkarın ama bebek kesinlikle akıldan geçmesin gelse dahi amannnnnn ne bebeği boş verrrrrr deyin ve devam edin inşallah o zamn daha kolay olacak benim ve arkadaşlarımın aynen böyle oldu.2 yaşında oğlum var ve 2 ay önce yine bebiş istedim 1 kerede oldu hiç bebeğin olmasını düşünmedim ama hamile kaldım ama ne yazıkki kalbi 10 hafta attı kısmet şimdi Allah kısmet ederse yine düşünüyorum Hayırlı evlat olur inşallah hepimizinki en yakın zamanda mutlu haberler almamız dileğiyle...

slm 10-16 Subat yumurtlama günumdü adetim 4 gün gecktı test yaptım negatif cıktı ((( 2 senedir bebiş istiyoruz belki geç döllenmedir die hala umudum var Allah benimle beraber bebek sahibi olmak isteyen herkese Nasip etsın inşallahh beklemek cok zorrrr Dualarınızı eksik etmeyın arkadaslar

Günaydınn arkadaşlar kimse yokmuu?

günaydın mrv :) ben sabah işe gelirken kan verdim sağlık ocağına . akşam üzeri 4 gibi alacam sonucu. ama nedense bi karamsarlık düştü içime hayırlısı olsun. umarım allah yüzüme bakar bu ay sevindirir beni, hepimiziii...

selam ceydan .. ben hiç ateş ölçme yöntemi kullanmadım ovulasyon testi kullandım, tavsiye ederim en azından tam olarak görüosun gününü .. ben 5-6 aydır uğraşıorum ama bu aydan umutluyum bakalım ne olcak ?

mavisis amin inş. geçmiş olsun buarada allah bi daha göstermesin .. inşallah bu ay olur ve sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsınn ..
bazılarının stresten adeti g3elmiormuş stres yapma bence biraz rahat bırak kendini .. yine de tekrar dene bugün test bence ..
heyooo nerdesiniz siz ya valla herkes firarda

özlemmm sen nirdesinnn

bence olumsuz düşünme olumlu düşün.. test sonucun olumsuz olsa bile .. insan dayanamıyor ayrı mesele tabi de.. karamsarlık olması çok istediğin bişeyin olup olmamasını anlıyacaksın çok kısa süre ondan dolayıdır.. sıkma canını arkandayız biz :92: inş güzel haberler verirsin ....

kızlar merhabaaa nasılsınız ??
yok mu daha çift çizgiyi gören??

yok cnm aha 1hafta var nerdeyse adetime insallah olmam tabi...bende ole belierit fln yok ya bence yine tutmadi dun surekli tuvaletim varmis gibi hissediodum bide belim agriodu ama bugun onar yok tutmadi benceee ooooffffffff nerde yanlis yapiorum

slm kızlar nasılsınız bakim.ben bi süredir yoktum pilates topundan düştümde bi kaç gün oturmakta zorlandım ama neyse ki geçti ama sizi takip etmeyi ihmal etmedim.bu arada evimi temizledim mutfak dolapları vs. falan belki bu ay hamile kalırsam yapamam diye düşündüm henüz hamile haberi veren olmamış :44: benimde 3 günüm kaldı beklenmeyen adet günüme..rüyalarımda kendimi hamile olarak görüyorum ama değilim bence her ay olduğu gibi tatlı krizim başladı,bel ağrım başladı yine hüsran yine hüsran

bu arada bu gün kadınlar günü herkesin kadınlar günü kutlu olsunnnnnnnnn

gogusler fln ne alemde cnm sislik yada agri yokmu kasiklarinda flnn da mi agrin yok

gogusler fln ne alemde cnm sislik yada agri yokmu kasiklarinda flnn da mi agrin yok

kasıklarımda ağrı var cnm ama idrar yollarımda iltihap var ondan diye düşünüyorum ağrıda değil aslında bıçak saplanması gibi oluyo ara ara.tabi ben bunu ilk başlarda hamileliğe yordum ama sanmıyorum çok fazla ümitlenmekte istemiyorum artık sonrasında çok üzülüyorum.inş sizlerde vardır ya bebiş hala müjdeli bi haber alamadık

evet yaa.....ama kendimden ben niyeyse pek umutlu diilim hic belirtimm yok o kadar calismamiza ragmen ...niyeysede bozugum bugun

evet yaa.....ama kendimden ben niyeyse pek umutlu diilim hic belirtimm yok o kadar calismamiza ragmen ...niyeysede bozugum bugun

üzülme cnm yaa belkide çok kafamıza taktığımız için olmuyo ama takmamakta elde değil ki.takmıycaz desekte duramıyoruz.bizde yoğun çalıştık kociş çok ümitli kesin hamilesin diyo adamcağız dün miden bulanmıyomu falan diye soruyohem kendi psikolojimiz bozuldu hem kocişlerin ne olucak böyle halimiz..cnm ben daha önce hamile kaldığımda hiç bi belirtim olmamıştı ne göğüslerde hassasiyet,ne kasık ağrısı belki seninde öyle olur umudunu yitirme hemen inş hamilesindir.en azından sende daha önce bi gebelik yaşamışsın ve hamile kalabildiğini biliyosun zaten bi sorun olsaydı daha öncede olmazdı dimiii.üzme kendini

tsk ederim destegin icin...zaten bnmde kafami kurcalayan bu soru hamile kalabildigimi biliorum ama neden hala kalamiorum ilk bebegi dusuk olanlar genelde hemen hamile kalirlar diye duymustum dusugun ardindan yani kolay hamile kalinirmis ama hala yok tabiki allahin takdiri....bnmde esim cok istio ama onunda bu ay umidi yok o kadar calismamiza ragmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…