Günaydınn arkadaşlar kimse yokmuu?
iyi akşamlar kızlar....benim bugün adetimin 2. günü ,ateş ölçümüne bu ay başlayayım bende de ne zaman başlamalıyım kızlar doğrusu adat bitiminden sonramıdır...ağrılarım vardı hep kıvrana kıvrana mahvoldum bugün şimdi biraz daha iyiyim şükür...ben yumurtlama günüme bakınca geçen ay kini kaçırmışım ama birgün öncesi ve sonrası var ama o gün olmamış artık kısmet olmayınca olmuyormuşşş. merve canım buayın ilk güzel haberini senden bekliyorum...bu senin ilk olacak galiba tam okuyamadım geçmiş ama sanırım yeni gebelik düşünüyorsun?inşallah mart ayı gebelik ayı olur isteyen herkez güzel haberler alır...
Allah isteyen herkese versin inşallah. Tekrar diyorum bunu yaşayan olarak sizin sıkıntılarınızı bende 1 seneden fazla yaşadım bebiş bi türlü olmuyodu dr bile dedi hiç bi sorunun yok çağır kocayı işini yap başkada bişey düşünmeAynen öyleymiş aklımdan bebek yapmayı tamamen çıkardım o anın tadını çıkarın ama bebek kesinlikle akıldan geçmesin gelse dahi amannnnnn ne bebeği boş verrrrrr deyin ve devam edin inşallah o zamn daha kolay olacak benim ve arkadaşlarımın aynen böyle oldu.2 yaşında oğlum var ve 2 ay önce yine bebiş istedim 1 kerede oldu hiç bebeğin olmasını düşünmedim ama hamile kaldım ama ne yazıkki kalbi 10 hafta attı kısmet şimdi Allah kısmet ederse yine düşünüyorum Hayırlı evlat olur inşallah hepimizinki en yakın zamanda mutlu haberler almamız dileğiyle...
slm 10-16 Subat yumurtlama günumdü adetim 4 gün gecktı test yaptım negatif cıktı((( 2 senedir bebiş istiyoruz belki geç döllenmedir die hala umudum var Allah benimle beraber bebek sahibi olmak isteyen herkese Nasip etsın inşallahh beklemek cok zorrrr Dualarınızı eksik etmeyın arkadaslar
heyooo nerdesiniz siz ya valla herkes firarda
günaydın mrv :) ben sabah işe gelirken kan verdim sağlık ocağına . akşam üzeri 4 gibi alacam sonucu. ama nedense bi karamsarlık düştü içime hayırlısı olsun. umarım allah yüzüme bakar bu ay sevindirir beni, hepimiziii...
kızlar merhabaaa nasılsınız ??
yok mu daha çift çizgiyi gören??
slm kızlar nasılsınız bakim.ben bi süredir yoktum pilates topundan düştümde bi kaç gün oturmakta zorlandım ama neyse ki geçtiama sizi takip etmeyi ihmal etmedim.bu arada evimi temizledim mutfak dolapları vs. falan belki bu ay hamile kalırsam yapamam diye düşündüm henüz hamile haberi veren olmamış :44: benimde 3 günüm kaldı beklenmeyen adet günüme..rüyalarımda kendimi hamile olarak görüyorum ama değilim bence her ay olduğu gibi tatlı krizim başladı,bel ağrım başladı yine hüsran yine hüsran
gogusler fln ne alemde cnm sislik yada agri yokmu kasiklarinda flnn da mi agrin yok
kasıklarımda ağrı var cnm ama idrar yollarımda iltihap var ondan diye düşünüyorum ağrıda değil aslında bıçak saplanması gibi oluyo ara ara.tabi ben bunu ilk başlarda hamileliğe yordum ama sanmıyorum çok fazla ümitlenmekte istemiyorum artık sonrasında çok üzülüyorum.inş sizlerde vardır ya bebiş hala müjdeli bi haber alamadık
evet yaa.....ama kendimden ben niyeyse pek umutlu diilim hic belirtimm yok o kadar calismamiza ragmen ...niyeysede bozugum bugun
üzülme cnm yaa belkide çok kafamıza taktığımız için olmuyo ama takmamakta elde değil ki.takmıycaz desekte duramıyoruz.bizde yoğun çalıştık kociş çok ümitli kesin hamilesin diyo adamcağız dün miden bulanmıyomu falan diye soruyohem kendi psikolojimiz bozuldu hem kocişlerin ne olucak böyle halimiz..cnm ben daha önce hamile kaldığımda hiç bi belirtim olmamıştı ne göğüslerde hassasiyet,ne kasık ağrısı belki seninde öyle olur umudunu yitirme hemen inş hamilesindir.en azından sende daha önce bi gebelik yaşamışsın ve hamile kalabildiğini biliyosun zaten bi sorun olsaydı daha öncede olmazdı dimiii.üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?