2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

rica ederim cnm birbirimize destek olmak için burdayız.bende onu çok duydum düşük ve kürtaj sonrası çabuk hamile kalınır diye ama burdan takip ettiğim kadarıyla herkeste aynı şey olmuyo 1 ay sonrasında hamile kalanda var 2 senedir uğraşanda var.diğer bebeğinde hemen mi hamile kalmıştın yoksa oda zaman almışmıydı

yok cnm hic ugrasmadik hatta hamilelikle bile alakam yoktu dusunce olarak aklima hic gelmiodu yani...doktorda randevum vardi jinekolog diil yani normal doktor kontrollerim fln olucakti kan idrar fln genel kontrol yani...sonra doktor adet tarihimi sordu onu bile hatirlamiodum yani dusun simdi iolucak saatine kadar aklimda...idrarda yapti silik cizgi kanda da yapti gebelik cikti.1 hafta sonrA kanamam oldu o gunde cok temizlik yapmistim paspas yaparken birden agrim basladi ve kanamayla beraber.sonra netten baktim ustune gormedir fln sandim hala dusuk oldugunu bilmiordum.yani hamilelikle o kadar alakaliydim yanii.kanamdan 1 hafta sonra test yaptim yine pozitif 2 gun snra tekrar yaptim yyine pozitif.doktora gittim kanamm bitince kanamda tam 2 hafta surdu kanama varken jinekologtan randevu aldim ama 2 haftaya sonra verdi doluymus.neyse ben kanamam bitince normal hastaneye gittim test yaptik gebelik yok cikti.megersem dusuk yapmisim.iste bilgim olmiyinca...belkikanamam varken jinekolog randevu vermis olsadi belki dusmezdi ve o zamanlarda hep kendimi sucladim temizlik yapmakta dustu fln die..ama yiyecek ekmegi olsaydi gelirdi...hayirlsiii simdi de cok dikkat ediroum belirtiler fln..o bana ders oldu yanii.ama bu seferde cok stres yaptigimdan galiba bi turlu tutturamiorum...

hemen hemen benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşamışsın cnm çok üzüldüm.bende temizlik yapmıştım ondan sonra hafif kanamam olmuştu.gecede adet kanaması gibi artmıştı çok korkmuştum sabaha kadar ağladım bebeğime bi şey oldu diye doktora zor gittim kötü bi şey duyucam diye.gittiğimde serum takıldı iğne yapıldı kanamada yok denecek kadar azaldı kahverengi oldu o zaten iyiye işaretmiş bebeğimde iyiydi.ben dayanamadım 1 hafta sonra tekrar gittim doktora kalp atışları durmuştu ve alındı benden.aklıma her geldikçe ağlıyorum hala..yaşın genç tekrar olur diyolar ama demesi kolay geliyo işte insana.benimde bebeğim ummadığım zaman olmuştu.kafamıza bebek düşüncesini takarak hata yapıyoruz belki ama napalım işte.Allah isteyen herkese zamanda verir inş

haklisin cnm ama biraz once esimde geldi ole oturup konustuk biraz umidimi yavastan yitiriorum yaa ayni dusunceleri paylastigimizi da biiliroum esimle .......aman offfffffffff

bu ay yoksa bile çalışmalara devam bi daha ki ay olur Allah büyük..ben bu arada test yapmaktan kafayı yiycem heralde bu ay içinde 3 kere yaptım hep tek çizgi doğal olarak test yapmak alışkanlık haline geldi bu günde yapıcaktım yapmadım tek çizgi görme modumda değilim hiç

senin 3 gunun kaldi demi peki ne hissediosun cnm icinde hamilelik gibi bi his yada duygu sezi falan varmi

senin 3 gunun kaldi demi peki ne hissediosun cnm icinde hamilelik gibi bi his yada duygu sezi falan varmi

evt cnm 3 günüm kaldı.bende her ay hamilelik belirtileri oluyo psikolojik olarak ama içimde öyle bi his yok belkide her ay hüsrana uğradığımdan..inş yanılırım

anam yokmu hiç haber kimse yazmamış ..

evt cnm 3 günüm kaldı.bende her ay hamilelik belirtileri oluyo psikolojik olarak ama içimde öyle bi his yok belkide her ay hüsrana uğradığımdan..inş yanılırım

himm insallah bebegin senledir su andam...bende her ay hamileyim diye ortalarda dolasiyodum yani psikolojik belirti yasayip kesin bu ay hamile kaldim diodum esime ama hep sonunda husran oluodu ama bu ayda kesinlikle ole dusunceler saplanmadi aklima.yani ne biliyim bu ay ilk defa o kadar cok calistikki ama aksine de hic umidim yok garip bnm mantik ters islio

evt cnm seninki ters işlemiş bu aybende bu ay olmazsa kadınlar kulübündeki gebelik bölümüne vb sayfalara girmiycem biraz düşünmemeye çalışim bakim sonuç ne olucak

evt cnm seninki ters işlemiş bu aybende bu ay olmazsa kadınlar kulübündeki gebelik bölümüne vb sayfalara girmiycem biraz düşünmemeye çalışim bakim sonuç ne olucak

aynen bende ole dusnuorum buraya girince insan ister istemez stres yapio aklindan cikmio...mesela ben bu ayda ondan biraz umutsuzum.cunku bu ay hep aklimdaydi sabah kalktigimda yatarken iliskide pc de tv de her yerde aklimda su anda bile yanimda derece ikide bir atesime bakiom kafayi yedim yaa esimde ole dioooo

ahhh ahhhh ne olucak bizim bu halimiz o şekilde ilişkiye girmemek gerekiyomuş zevk almak gerekiyomuş ama benim o anda hemen aklıma bebek geliyo bebek olucak mı acaba diye o saniye düşünüyorumbu siteye girincede direk gebelik bölümüne giriyorum zaten.bi daha ki ay güzellik kozmetik bölümüne takılıcam karar verdim bakim sonuç değişicek mi

ii yaparsin bende kafayi dagitmak icin dil kursuna yazilicam

evt cnm iyi düşünmüşsün en azından yeni bi şeyler öğrenme çabasında olacağın için belki aklına gelmezde bebiş olur

bakalim hayirlisi bu sitede gecende bi soz okudum hosuma gitti ;uzulme der mevlana eger istedigin birsey olmuorsa ya daha iyisi olacagi icindir yada gercekten olamamasi gerektigi icin olmuordur...motive edici biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…