2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

mervecim nbr cnm sesin cikmio isin var galba ne de calision yani.kisss sen nie kirmizi oldunnn :26:

bakalim hayirlisi bu sitede gecende bi soz okudum hosuma gitti ;uzulme der mevlana eger istedigin birsey olmuorsa ya daha iyisi olacagi icindir yada gercekten olamamasi gerektigi icin olmuordur...motive edici biraz

evt çok güzelmiş..hepimiz için hayırlısı olsun.ben çıkıyorum cnm yemek yapim.kendine cici bak

ay valla şu saate kdr vardı işim ama artık bitti .. üyelik aldım ya .. Kırmızı olayım dedim

ii bakalim .tatlim sen bi sanci girmisti seyime demistin yabende de demin oldu ama ole sanci tarzinda diil batma tarzinda...tam olarak vajina girisinde diilde ust tarafta yani

ii bakalim .tatlim sen bi sanci girmisti seyime demistin yabende de demin oldu ama ole sanci tarzinda diil batma tarzinda...tam olarak vajina girisinde diilde ust tarafta yani

aynen cnm batmaydı benim kide ama bi daha olmadı benim .. buarada h.sonu gelsin artık ya test yapmak istiyorum ..

aynen cnm batmaydı benim kide ama bi daha olmadı benim .. buarada h.sonu gelsin artık ya test yapmak istiyorum ..

himm ii bakalim bende test yapmak istiorum demin esime dedim test yapicam diye ama istemedi cunki kontrolum var ya zaten 15inde.bisi sorucam cnm simdi egerki ben hamileysemki ins.oledir bnm randevum varya 15inde vajinadan muayene edicek peki bi zarari olurmu yerlsme asamasindaysa yani ole bisi okumustum birisinin bebegi dusmus de

bence gitmeden önce bi test yaparsın eşine söyleme ..

ole yapiyim demii...ya^hamileysem doktor randevum nolicak duydunmu dusuk olayini sen

yok cnm ben hiç öle bişey duymadım zaten dr. girdiğinde hamilelik şüphem var dersin ona göre bi test yapar ona göre muayeneye aldırır seni ..

yok cnm ben hiç öle bişey duymadım zaten dr. girdiğinde hamilelik şüphem var dersin ona göre bi test yapar ona göre muayeneye aldırır seni ..

tabiki zaten once test yapioda baziarinin muayeneden sonra kanamsi gelmis ve bebeklerini dusurmuselr o yuzden diorum hani bi ihtimal yine allah korusun tabi.bide nolmustu bilionmubenm bundan yaklasik 3 ay once fln adetim tam 10 gun gecikti bende doktordana randevu aldim hamileyim sandim test yaptim cikmadi ama gec dollenmedir die dusundum cunki o kadar hic gecikmemistim doktora gittim muayene etti alttan doktorda belki gec dollenmedi r1 hafta sonra olmazsan tekrar gel demisti ama aksamina da adet oldum.sonra dedimki acaba ....muayeneden sonra adetim patladiondan korkuom bide okuyunce tam yerlesirkenn ayyyyyy allahim koru yarabbim

ay allah korusun bişey olmaz bukadar takma kafana .. bi olsun da gerisinde korursun inş bebişini ..
bunları düşünme sen ..
mervecim senin yumurtlaman kacinci gun olmustu cnm?

15.günü çift çizgi çıktı işte ..

valla ben cuma gününden başlıcam test yapmaya her sabah ..

ii bakalim cnm bende yaparim heralde dayanamam her ay yapmicam sabretcem diorum ama adet gunum daha gelmeden teste saldiriorum...allahim yuzumuzu guldurur ins.bu ay.oldu cnm bnm esim geldi cikiorum cnm opuldun

ii bakalim cnm bende yaparim heralde dayanamam her ay yapmicam sabretcem diorum ama adet gunum daha gelmeden teste saldiriorum...allahim yuzumuzu guldurur ins.bu ay.oldu cnm bnm esim geldi cikiorum cnm opuldun

inşallah cnm ya bu ay daha bi istekliyim .. sende öpüldün byby..

merhaba daha önceki sayfalarda preesed dıe bıseyden bahsetmişin nedr o hamıle kalmak içinmi

merhaba .. preesed kayganlaştıcı gibi bişi .. spermlerin daha kolay yumurtalığa ulaşmasını sağlıyormuş ama henüz ben denemedim ..

kızlar ovulasyon testine bakıyosunuzya şimdi çift çizgi çıkmadan başlayın işe çünkü yumurta çatladığı anda tüplerde sperm olması gerkiyor oyüzden bunada dikkat edin...kasıklarda agrı oluyor zaten kkramp şeklinde belirgin olan bunlar...mart ayı hepimiz için çok verimli olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…