2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

yaaa mart bitecek nerdeyse (!) hala hamiş çıkmadı burdaann:84:

cnm seni gormek ne guzelnerelerdesin kiz sen hic sesin solugun cikmio spora yazildinmi cnm?kiz sorma ya millet yazdirip yazdirip gitmis hickimseden haber yok ya bende de mervede de belirti yok

bekliyorum henüz bi belirti yok yarın ya da öbür gün mens dönemine gircem gecikirsemmmmm hemen bi test yazıp buraya yazcam :))

bekliyorum henüz bi belirti yok yarın ya da öbür gün mens dönemine gircem gecikirsemmmmm hemen bi test yazıp buraya yazcam :))

bu arada hic kasiklarinda agri fln da mi yok peki en erken belirtiyi gogusler veriomus gogusler ne alemde nie soruom bilionmu bende de hic bi degisiklik yokda hafif goguselrim sis sadce o kadar bnm bat da 14 mart

yok cnm denemelerde bu ikinci ayımız.. bakalım nasip kısmet :)

ole tabi herseyin hayirlisi ama daha erkenmis senin icin ama insallah fazla ugrasmadan ve yipratmadan kendini hamis kalirsin cnm cunki ben 1 bucuk yil kadar ugrasiorum bi kere dusugum oldu ama hala devam edioruz tik yok bakalim hayirlisi diorum ama yinede cok uzuluorum

üzülme ne olur.. rabbim her şeyin hayırlısını versin.. bunda da bir hayır vardır de..:44:

mervecim bu arada ozelden yazdigin sey noluo cnm nasil bi yardimi oluomus onun

ya cnm ben internet sitesinde gördüm yorumlarında çok fazla hamile kalan var .. ne kadar inandırıcı meçhul tabiki .. ovulayon günlerini en az 5 gün olarak gösterio ve %99 şaşmıomuş .. clearblue kolay hamilelik monitörü olarak geçiyor ..

eveeett kızlarr mart ayı listesinden hamiş cıkmayacakmı hiç diye korkmayın. ben hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmm. darısı isteyen herkesin başına. :92::92:

eveeett kızlarr mart ayı listesinden hamiş cıkmayacakmı hiç diye korkmayın. ben hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmm. darısı isteyen herkesin başına. :92::92:

ayyyyyyyyy cnmmmmmm cok sevindim yaaaaaaaa valla gozlerim doldu inan cunki ebnde cok istiorum su an sevincine ortakcinim cnm darisi bizim basimiza insallah ne zaman ogrendin tatlim

rabbiss tbrk ederim cnm benim .. allah bize de nasip etsin inş. sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. çok sevindim .. bize belirtilerini ve bat'ından kaç gün önce nasıl öğrendin bilgilendirirmisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…