yaaa mart bitecek nerdeyse (!) hala hamiş çıkmadı burdaann:84:
ben de bu ay çift çizgi görmek istiyorummmmmm :))
bekliyorum henüz bi belirti yok yarın ya da öbür gün mens dönemine gircem gecikirsemmmmm hemen bi test yazıp buraya yazcam :))
bekliyorum henüz bi belirti yok yarın ya da öbür gün mens dönemine gircem gecikirsemmmmm hemen bi test yazıp buraya yazcam :))
bu arada hic kasiklarinda agri fln da mi yok peki en erken belirtiyi gogusler veriomus gogusler ne alemde nie soruom bilionmu bende de hic bi degisiklik yokda hafif goguselrim sis sadce o kadarbnm bat da 14 mart
yok cnm denemelerde bu ikinci ayımız.. bakalım nasip kısmet :)
ole tabi herseyin hayirlisi ama daha erkenmis senin icin ama insallah fazla ugrasmadan ve yipratmadan kendini hamis kalirsin cnm cunki ben 1 bucuk yil kadar ugrasiorum bi kere dusugum oldu ama hala devam edioruz tik yok bakalim hayirlisi diorum ama yinede cok uzuluorum
aynen cnm vardir bi hayir bunda da kendimi ole teselli ediorum bende vardir allahin bi bildigi napalim belki de hic kismet etmicek...üzülme ne olur.. rabbim her şeyin hayırlısını versin.. bunda da bir hayır vardır de..:44:
mervecim bu arada ozelden yazdigin sey noluo cnm nasil bi yardimi oluomus onun
yaaa mart bitecek nerdeyse (!) hala hamiş çıkmadı burdaann:84:
ben de bu ay çift çizgi görmek istiyorummmmmm :))
eveeett kızlarr mart ayı listesinden hamiş cıkmayacakmı hiç diye korkmayın. ben hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmm. darısı isteyen herkesin başına.:92::92:
eveeett kızlarr mart ayı listesinden hamiş cıkmayacakmı hiç diye korkmayın. ben hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmm. darısı isteyen herkesin başına.:92::92:
ezgi aynen öyle ya insan umutsuzluğa kapılıyor :97:
hadi ben sizi bekliyorum canım dört gözlee sonrada el birliğiyle beni hamiş bırakacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?