2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

eveeett kızlarr mart ayı listesinden hamiş cıkmayacakmı hiç diye korkmayın. ben hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmm. darısı isteyen herkesin başına. :92::92:

Alllllaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlı olsun canımmmm darısı başımıza

ANNE ADAYI..........................BAT

esraersoy......................21 şubat...24 mart
armila85........................26 şubat:97:...haber yok
umutdeniz...................... 2 mart:97:...haber yok
suskun.......................... 2 mart:97:...haber yok
civciv89........................ 4 mart:97:...haber yok

rabbiss.......................... 7 mart

pembiq.......................... 7 mart...2 nisan
psijoyi........................... 8 mart
gida_pınar...................... 9 mart
tatlicadi........................11 mart
pourqua........................14 mart
mrv091010....................14 mart
tuubaaoz......................15 mart

insallah tablonun sonuna kadar bole hamis olur cnm sanirim psijoyide adet olmustu bi topikte okumustum ynalis hatirlamiosam

rabbiss canım anlat bakalım belirtilerini.. ne zaman öğrendin nasıl öğrendin bebişiniiiiiiiiii

rabbisten ses soluk yok neyse kizlar ben cikiorum kahvalti yapicam kahvaltian sonra girerim tekrar...

kızlar ben bu ay ilk kez serophene ve ovitrelle tedavisi gördüm. yumurta takibi yaptırdım. adetime 3 gün kala kanda baktırdım değer 8.02 cıktı. doktor değer düşük olunca kesin konusmayalım yarın bidaha baktıralım dedi. dünde ölçtürdüm 16 cıktı. bi günde 2 ye katladıgı için hamilesin dedi persembe her ihtimale karsı bidaha yaptıracam. belirtilere gelince bi haftadır göğüs uçlarım acıyordu, kasıklarıma ara ara bıcak saplanır gibi oluyordu halada devam ediyor. bide gazım coktu . umarım bu ay hepiniz hamiş olursunuzzzz. banada dua edin bebeğim sıkı sıkı tutunsun bana

selam arkadaşlar bu ay bende başladım çalışmalara herkesten iyi haberler duyarız inşallah

Son düzenleme:

amiin canımm.. Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin bebeğini de sağlıcakla kucağına al inşallahh.. şimdi sen kendine ve bebeğine çok dikkat et, bu günlerinde tadını çıkart

selam arkadaşlar bu ay bende başladım çalışmalara herkesten iyi haberler duyarız inşallah

hoşgeldin canımm.. hadi hayırlısı olsun bakalım.. gelecek adet tarihin ne? biz şubatta çalıştık bol bol ama ben sınıfta kaldım yine bu ay

hoşgeldin canımm.. hadi hayırlısı olsun bakalım.. gelecek adet tarihin ne? biz şubatta çalıştık bol bol ama ben sınıfta kaldım yine bu ay

Bende geçen ay çalıştım ama randımanlı değildi öylesine onun için geçen ayı ciddiye almıyorum Adet tarihim 27-28 mart.Bu ay güzel haberler verirsin inşallah bize mart ayı uğurlı gelcek ben inanıyorum

ANNE ADAYI..........................BAT

esraersoy......................21 şubat...24 mart
armila85........................26 şubat:97:...haber yok
umutdeniz...................... 2 mart:97:...haber yok
suskun.......................... 2 mart:97:...haber yok
civciv89........................ 4 mart:97:...haber yok

rabbiss.......................... 7 mart

pembiq.......................... 7 mart...2 nisan
psijoyi........................... 8 mart
gida_pınar...................... 9 mart
tatlicadi........................11 mart
pourqua........................14 mart
mrv091010....................14 mart
tuubaaoz......................15 mart
_pink_..........................28 mart

pink seni de ekledim canımmm hadi hayırlısıııı

ne zamandır istiyosunuz cnm bebek ?? bir rahatsızlık var mı?

Ben 2 senelik evliyim doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktıktan sonra 2-3 ay olmaz dediler bizde öyle ciddi ciddi çalışmadık esas bu ay deneyeceğim.Bende polikistik over var ama adetim düzenli doktora gittim dun polikistik overin bi engel oluşturacak kadar buyuk değil dedi ama göreceğiz :86:

Sen ne kadardır deniyorsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…