ezgi aynen öyle ya insan umutsuzluğa kapılıyor :97:
hadi ben sizi bekliyorum canım dört gözlee sonrada el birliğiyle beni hamiş bırakacaksınız
inşallahhhh bende çok istiyorum hepimiz için ..
ezgi aynen öyle ya insan umutsuzluğa kapılıyor :97:
hadi ben sizi bekliyorum canım dört gözlee sonrada el birliğiyle beni hamiş bırakacaksınız
insallah cnm ya sende tadarsin bu guzel duyguyu tabi bende tabi o da hepimiz iste oofff ama ben bu aydan hic umutlu diilim cunki hic belirtim yok
eveeett kızlarr mart ayı listesinden hamiş cıkmayacakmı hiç diye korkmayın. ben hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmm. darısı isteyen herkesin başına.:92::92:
ANNE ADAYI..........................BAT
esraersoy......................21 şubat ...24 mart
armila85........................26 şubat:97:...haber yok
umutdeniz...................... 2 mart:97:...haber yok
suskun.......................... 2 mart:97:...haber yok
civciv89........................ 4 mart:97:...haber yok
rabbiss.......................... 7 mart
pembiq.......................... 7 mart ...2 nisan
psijoyi........................... 8 mart
gida_pınar...................... 9 mart
tatlicadi........................11 mart
pourqua........................14 mart
mrv091010....................14 mart
tuubaaoz......................15 mart
insallah tablonun sonuna kadar bole hamis olur cnm sanirim psijoyide adet olmustu bi topikte okumustum ynalis hatirlamiosam
rabbisten ses soluk yok neyse kizlar ben cikiorum kahvalti yapicam kahvaltian sonra girerim tekrar...
kızlar ben bu ay ilk kez serophene ve ovitrelle tedavisi gördüm. yumurta takibi yaptırdım. adetime 3 gün kala kanda baktırdım değer 8.02 cıktı. doktor değer düşük olunca kesin konusmayalım yarın bidaha baktıralım dedi. dünde ölçtürdüm 16 cıktı. bi günde 2 ye katladıgı için hamilesin dedi persembe her ihtimale karsı bidaha yaptıracam. belirtilere gelince bi haftadır göğüs uçlarım acıyordu, kasıklarıma ara ara bıcak saplanır gibi oluyordu halada devam ediyor. bide gazım coktu . umarım bu ay hepiniz hamiş olursunuzzzz. banada dua edin bebeğim sıkı sıkı tutunsun bana
selam arkadaşlar bu ay bende başladım çalışmalara herkesten iyi haberler duyarız inşallah
hoşgeldin canımm.. hadi hayırlısı olsun bakalım.. gelecek adet tarihin ne? biz şubatta çalıştık bol bol ama ben sınıfta kaldım yine bu ay
saol tatlım hadi hayırlısı bakalım.
ne zamandır istiyosunuz cnm bebek ?? bir rahatsızlık var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?