ben de 2,5 senelik evliyim canım ilk 3 ay hap kullandım sonra bıraktım ama aynen senin deidğin gibi hiç düzenli ilişkimiz olmadı bebek için.. sonra ben de pko olduğunu öğrendim, adetlerim düzenli benimde.. doktorum bebek şansımın sağlıklı bir kadına oranla %50-60 olduğunu söyledi. geçen ay ilk defa biz de düzenli çalıştık yani ovulasyon günlerini dikkate aldık ama sonlara doğru yine bıraktık çünkü ben biraz kilo vermeye karar verdim.. bu arada ama bebekten vazgeçmedim yanii hem diyetteyim hem de çalışmalara tekrar başlıycam bu ayBen 2 senelik evliyim doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktıktan sonra 2-3 ay olmaz dediler bizde öyle ciddi ciddi çalışmadık esas bu ay deneyeceğim.Bende polikistik over var ama adetim düzenli doktora gittim dun polikistik overin bi engel oluşturacak kadar buyuk değil dedi ama göreceğiz :86:
Sen ne kadardır deniyorsun cnm
ben de 2,5 senelik evliyim canım ilk 3 ay hap kullandım sonra bıraktım ama aynen senin deidğin gibi hiç düzenli ilişkimiz olmadı bebek için.. sonra ben de pko olduğunu öğrendim, adetlerim düzenli benimde.. doktorum bebek şansımın sağlıklı bir kadına oranla %50-60 olduğunu söyledi. geçen ay ilk defa biz de düzenli çalıştık yani ovulasyon günlerini dikkate aldık ama sonlara doğru yine bıraktık çünkü ben biraz kilo vermeye karar verdim.. bu arada ama bebekten vazgeçmedim yanii hem diyetteyim hem de çalışmalara tekrar başlıycam bu ay
Evet cnm kilo vermekte çok etkiliymiş gebe kalmakta bende sigarayı azalttım 2 haftadır.Pko yu takma kafana olmayan yok zaten herkeste polikistik over var adetin düzenliyse korkma.Bu ay ben gun asırı çalışacağım :86: ama ilk aydan çokta ümitli değilim aslında bakalım.
ovulasyon günlerini takip edebiliyomusun peki? yani bütün ay gün aşırı çalışmak zor ıluyo bazen bir engel oluyo yapamıyosun o ay kaynıyo falan.. ben bu ay ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum:44:
Butun ay olmaz tabiki sadece olabileceği yuksek haftada mesela benim tam yumurtlama gunum ayın 16 sı ama 2 gun öncesi 2 gun sonrası olur ne olur ne olmaz ben 10 ile 19 arasındaki gunler arası gun asırı çalışacağım kesin olması için.canım sende bu şekilde bi hesap yap ona görede plan yap sonuçta 9 gun.
yaa orası öyle de canımmm ne bileyim kiminin ne zaman yumurtladığı belli olmuyo kii bir bakıyosun adet bitiminin hemen ardında hamile kalıyo yada adetinden bir gün önceşansa bırakmak istemiyorum artık
Gelecek adetinden 14 gun öncesi kesin yumurtlama gunudur bunun 2 gun önce ve 2 gun sonrasıda gebe kalma olasılığın olduğu gunlerdir.Eğer gelecek adetin duzensizse o zaman gununu hesaplayamayabilirsin ama baska bir yumurtlama gunu yoktur.Tabi cnm ovulasyon testiyle için daha rahat olur daha kesin olur.Ben birde ateşimi ölçüyorum sabahları gerçi ben yumurtlama gunumu anlıyorum sancım oluyor.Sendede oluyordur pko var sendede hissedebilirsin yumurtlama gununu
evt canım aslında anlıyorum benimde sancım ve akıntım oluyor dediğin gibi tam da hesapladığım günlerde oluyo üstelik.. şimdi bu ayın 14 -19u arası muhtemel günler, yumurtlama günüm de 19u görünüyor.. ozaman ben de 12-21 arası yoğunluk vereyim çalışmalara
Evet canım ama gun asırı yap spermlerin kalitesi daha iyi oluyormus öyleAy valla ne zor işler bunlar hadi hayırlısı cnm ikimiz içinde ay sonunda guzel haberler veririz inşallah :86:
Evet canım ama gun asırı yap spermlerin kalitesi daha iyi oluyormus öyleAy valla ne zor işler bunlar hadi hayırlısı cnm ikimiz içinde ay sonunda guzel haberler veririz inşallah :86:
bnmde bat 14 mart umarim hamielyimdir ama hic belirtim yok ama 2 saattir akintim var yogun olaarak baksana belirtiye yaa biri okusa guler ^2 saatbiz bu ay cok calistik cooooookkkk
bu ayda hamile kalamazsam buyuk ihtimal bunalima girerim
Ne kadardır deniyorsun canım
ayy saçmalama özlem ne bunalımıı demekki yeterince çalışmamışsın bu ay daha çok çalışırsın ozmn
ama dur bakalım hamiş olabilirsin cnm yaa bak herkeste bu kadar erken belirti olmayabiliyor gebelikte yani illa bir belirti arama kendinde. gününü bekle tatlım
yeterince calismamismiyim bak gunleri solim sana 7 9 11 13 16 18 20 22 bakarmisin su gunlere masssaallaahh
1 bucuk yil oldu nerdeyse 1 tane de dusugum oldu 1 yil once hala denioruz ama olmuo
bak işte 13 ile 16 arası 3 günnn 3 koca günnn günaşırı çalış dedik dimii nie 1 gün fire verdin ordaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?