İyide canım demekki hamile kalabiliyorsun bi problem yok bu kadar kafana takma çok taktıysan etkileyebilirsin akıntın normalde olmuyorsa bu iyiye işaret.Bunalıma girme sakın girersen daha çok ters etki yaparsın.
özlem senin bat 14 mart deil mi neden 22sinde bıraktın ki çalışmayı çok erken bırakmışsın 1 hafta daha çalışsaydın:44:
meraba kızlar şimdi üye oldum sat 14 şubat 4 5 gün kaldı bat çatlıcam dün progesteron 17 çıktı nedemek bu ? bide eşim 1 çocukta ısrarcı hatrım için denedi inş tutar 21 23 25 27 1 korunmadan ilişki oldu göğüslerime elleyemiyorum şişlikten birdr apandis gibi kasılıyo ağrıyo kasıklarım yardımcı olacak var mı burda bana????????????:95:
meraba kızlar şimdi üye oldum sat 14 şubat 4 5 gün kaldı bat çatlıcam dün progesteron 17 çıktı nedemek bu ? bide eşim 1 çocukta ısrarcı hatrım için denedi inş tutar 21 23 25 27 1 korunmadan ilişki oldu göğüslerime elleyemiyorum şişlikten birdr apandis gibi kasılıyo ağrıyo kasıklarım yardımcı olacak var mı burda bana????????????:95:
olemi diosun ama yumurtladigimi dusunuorum 15. yada 16.gunlerde.ates olcme yontemine gore ole.bak simdi tuhhh yaa
pempig doğru söylüyo neden erken bıraktın çalışmayı kiii bat 14 ise 22 si çok erken bence sen gunleri tutturamıyorsun tatlım
senin adetlerin düzenli mi? kaç günde bir oluyor? bir de son adet tarihin neydi bir yazsana bakalım
olemi diosun ama yumurtladigimi dusunuorum 15. yada 16.gunlerde.ates olcme yontemine gore ole.bak simdi tuhhh yaa
hayir 22 si derken 22.gun yani martin 5ine gelio en sonki calismamiz erkenmi yinede anlamadimki ben.yani calismalar7. 9. 11. 13. 16. 18. 20. 22. gunlerde yaptim erkenmi birakmisim cnm
Senin tahmini yumurtlama gunun 27 şubatla - 3 mart arası canım
hayir 22 si derken 22.gun yani martin 5ine gelio en sonki calismamiz erkenmi yinede anlamadimki ben.yani calismalar7. 9. 11. 13. 16. 18. 20. 22. gunlerde yaptim erkenmi birakmisim cnm
ayy anladım cnım ben onları ayın günleri sandım ozmn ok dir yaaa meraklanma
bu ay 28 çekiyo diye 13 veya 14 hastalanacağım ama 30 çekseydi 11 hastalanacaktım inş tutar 17 progesteron ii mi sizce bilginiz varmı yumurtam çatlamış demiş anneme sonucu ben almadımda
Hayır canım tam gunlerinde yapmışsın bazen belirti olmayabiliyor az kalmış bekle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?