2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

özlem senin bat 14 mart deil mi neden 22sinde bıraktın ki çalışmayı çok erken bırakmışsın 1 hafta daha çalışsaydın:44:

meraba kızlar şimdi üye oldum sat 14 şubat 4 5 gün kaldı bat çatlıcam dün progesteron 17 çıktı nedemek bu ? bide eşim 1 çocukta ısrarcı hatrım için denedi inş tutar 21 23 25 27 1 korunmadan ilişki oldu göğüslerime elleyemiyorum şişlikten birdr apandis gibi kasılıyo ağrıyo kasıklarım yardımcı olacak var mı burda bana????????????:95:

İyide canım demekki hamile kalabiliyorsun bi problem yok bu kadar kafana takma çok taktıysan etkileyebilirsin akıntın normalde olmuyorsa bu iyiye işaret.Bunalıma girme sakın girersen daha çok ters etki yaparsın.

iste bende onu kafama takiorum neden hamile kalabiliossam bu kadar uzun suredir dusukten sonra denioz olmuo.bide dusukten sonra hemen hamis kalinir die duymustum.evet 2 saattir akintim varnormalde adete yakin olmuo evet ama yine de umutsuzum artik

özlem senin bat 14 mart deil mi neden 22sinde bıraktın ki çalışmayı çok erken bırakmışsın 1 hafta daha çalışsaydın:44:

olemi diosun ama yumurtladigimi dusunuorum 15. yada 16.gunlerde.ates olcme yontemine gore ole.bak simdi tuhhh yaa

canım hoşgeldin
adetin düzenli mi? yani birlikte olduğunuz günler yumurtlama günlerine denk geliyosa bir de başka sorun yoksa neden olmasın yaşadığın belirtileri daha önce adet öncesi yaşıyor muydun ilk defa mı oluyor?

pempig doğru söylüyo neden erken bıraktın çalışmayı kiii bat 14 ise 22 si çok erken bence sen gunleri tutturamıyorsun tatlım

insallah tutmustur cnm bnm de 14 mart bat ama bende hic belirti yok

Sat değil bat önemli gelecek adet tarihin ne

pempig doğru söylüyo neden erken bıraktın çalışmayı kiii bat 14 ise 22 si çok erken bence sen gunleri tutturamıyorsun tatlım

hayir 22 si derken 22.gun yani martin 5ine gelio en sonki calismamiz erkenmi yinede anlamadimki ben.yani calismalar7. 9. 11. 13. 16. 18. 20. 22. gunlerde yaptim erkenmi birakmisim cnm

senin adetlerin düzenli mi? kaç günde bir oluyor? bir de son adet tarihin neydi bir yazsana bakalım

ezgicim bnm sat 12 subat. yine yaziorum 7 9 11 13 16 18 20 ve 22.gunler calistim martin 5inde bitti calismalar ve genelde 30 31 gunde bir oluorum yani 13 14 mart fln bat bnm.erkenmi birakmisim yaaa

bu ay 28 çekiyo diye 13 veya 14 hastalanacağım ama 30 çekseydi 11 hastalanacaktım inş tutar 17 progesteron ii mi sizce bilginiz varmı yumurtam çatlamış demiş anneme sonucu ben almadımda

hayir 22 si derken 22.gun yani martin 5ine gelio en sonki calismamiz erkenmi yinede anlamadimki ben.yani calismalar7. 9. 11. 13. 16. 18. 20. 22. gunlerde yaptim erkenmi birakmisim cnm

ayy anladım cnım ben onları ayın günleri sandım ozmn ok dir yaaa meraklanma

Hayır canım tam gunlerinde yapmışsın bazen belirti olmayabiliyor az kalmış bekle bakalım

ayy anladım cnım ben onları ayın günleri sandım ozmn ok dir yaaa meraklanma

ay valla bi ohh cektim yanii ....bu kadarcalistim bide yanlis zamanda birakmis olsaydim eger oturup aglardim yaa cunki ilk defa bu kadar cok calistik esimle yanii....insallah tutar ama niyeyse bu aydan hic umudum yok ilk defa bu kadar cok calisipta umudu olmayan bi ben varimdir heralde.normalde her ay umitli olurdu m fazla calisma olmamasina ragmen.dur bakim bu da bi belirti olabilir

bu ay 28 çekiyo diye 13 veya 14 hastalanacağım ama 30 çekseydi 11 hastalanacaktım inş tutar 17 progesteron ii mi sizce bilginiz varmı yumurtam çatlamış demiş anneme sonucu ben almadımda

"Kandaki progesteron düzeyi âdet dövirusnemlerine göre büyük dalgalanmalar gösterir. Âdet çevriminin ilk yarısınvirusda değerler oldukça düşüktür ve 0,3-1,5 ng/ml (ng: nanogram [bir gramın milyarda biri]) arasındadır. Ama yuvirusmurtlama gerçekleşince ve sarı cisim oluşmaya başlayınca hızla artarak 2,5-28 ng/ml gibi yüksek değerlere ulaşır. Âdet kanaması başlayınca hızvirusla düşmeye başlar. Gebelikte kandaki progesteron düzeyinde 10. haftadan başlayarak hızlı bir artış görülür. Bu artış gebeliğin 36-38. haftalarına devirusğin devam eder. Yükselme döneminde progesteron düzeyi 40 ng/ml’den 270 ng/ml’ye kadar çıkar."

-alıntı-

canım buna göre 17 iyi görünüyor, hadi hayırlısı

Hayır canım tam gunlerinde yapmışsın bazen belirti olmayabiliyor az kalmış bekle bakalım

ay insallah cnm icimi raatlattiniz yaa valla hatta esim dedi ki 24.gunde calisalim ammmannn amaann yok dedim kocisi artik öcü gibi gormeye basladim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…