2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

olacak olacakk hiç umutsuzluğa düşmeee
ama olmazsa da üzülme:44:

bu ay 28 çekiyo diye 13 veya 14 hastalanacağım ama 30 çekseydi 11 hastalanacaktım inş tutar 17 progesteron ii mi sizce bilginiz varmı yumurtam çatlamış demiş anneme sonucu ben almadımda

vala cnm hic bi bilgim yok bu terimelrle simdilik

bilgiler için saol güzelim idrar testim hep silik çıkıyo ama 15 dk sonra ilkinde hep tek yanlışmı yapıyorum kanda çıkarmı artık

canım herşey bizim yapmamızla olmuyo işte biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi artık Allaha kalmış kısmet yanii.. zamanı ne zamansa ozaman olacak.. sanki öyle bişey olursa üzülme ama hakkında en hayırlısı olsun, inşallah tutmuştur bu ay

temennim o

bendee istiyorummmmm :97: da sen şuanlık hani düşünmeyecektin ?

düşünmemek elde mi merveeee.. ben şimdi rejim de yapıcam bebek de hem bebeğin ne zaman olacağı belli deil baksana, o tutana kadar da kilo veririm iştee yaa tamamen vazgeçemiyorum

düşünmemek elde mi merveeee.. ben şimdi rejim de yapıcam bebek de hem bebeğin ne zaman olacağı belli deil baksana, o tutana kadar da kilo veririm iştee yaa tamamen vazgeçemiyorum

ezgicim bende her ay ole diorum cnm.bu ay hic dusunmicem iliskiyeden sonra yatmicam diorum ama olmuo her ay vazgectim diorum sonra aslinda vazgecemedigimi goruorum kizlar bende yine basladi oglenden beri surekli tuvaletim varmis gibi hissediorum yoksa

ayyy canım inşallah yaa senin orda kan testi yaptırman kolay mı? aslında yrn bir kan testi yaptırsan çıkabilir 4 gün kalmış oluyor

ayyy canım inşallah yaa senin orda kan testi yaptırman kolay mı? aslında yrn bir kan testi yaptırsan çıkabilir 4 gün kalmış oluyor

ay cnm yaaslinda yaptirmak istiorum ama malesef once idrar testi yapiolar.kan testi yapmiolar cnm burda simdi tr de olsam solugu cokta kan tetsinde almistim ama tabii bu psikolojikte olabilir ama nedense bi tuhaflik var karnimin icinde ogleden beride bole.baski var ya acaba demekten kendimi alamiorum

olsun cnm 5 gün kaldı şunun şurasında ama sen yine de fazla dinleme kendini başka şeylerle oyalanmaya çalış.. hem böyle zaman da geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…