olemi yani yumurtlamayi yakalamismiyim tahminen
ay valla bi ohh cektim yanii ....bu kadarcalistim bide yanlis zamanda birakmis olsaydim eger oturup aglardim yaa cunki ilk defa bu kadar cok calistik esimle yanii....insallah tutar ama niyeyse bu aydan hic umudum yok ilk defa bu kadar cok calisipta umudu olmayan bi ben varimdir heralde.normalde her ay umitli olurdu m fazla calisma olmamasina ragmen.dur bakim bu da bi belirti olabilir
bu ay 28 çekiyo diye 13 veya 14 hastalanacağım ama 30 çekseydi 11 hastalanacaktım inş tutar 17 progesteron ii mi sizce bilginiz varmı yumurtam çatlamış demiş anneme sonucu ben almadımda
inş hamişsindir az kalmış zor geçiyor günler beklerken dimi sabır işiya
olacak olacakk hiç umutsuzluğa düşmeee
ama olmazsa da üzülme:44:
bilgiler için saol güzelim idrar testim hep silik çıkıyo ama 15 dk sonra ilkinde hep tek yanlışmı yapıyorum kanda çıkarmı artık
oramisiniz
canım herşey bizim yapmamızla olmuyo işte biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi artık Allaha kalmış kısmet yanii.. zamanı ne zamansa ozaman olacak.. sanki öyle bişey olursa üzülme ama hakkında en hayırlısı olsun, inşallah tutmuştur bu ay
ben azcık ev işlerine dalayım işim bitince çıkarım
ayyy ben bebek istiyooooooooruuuuuuuummmmm :84::84::84:
bendee istiyorummmmm :97: da sen şuanlık hani düşünmeyecektin ?
düşünmemek elde mi merveeee.. ben şimdi rejim de yapıcam bebek dehem bebeğin ne zaman olacağı belli deil baksana, o tutana kadar da kilo veririm iştee yaa tamamen vazgeçemiyorum
ezgicim bende her ay ole diorum cnm.bu ay hic dusunmicem iliskiyeden sonra yatmicam diorum ama olmuo her ay vazgectim diorum sonra aslinda vazgecemedigimi goruorum kizlar bende yine basladi oglenden beri surekli tuvaletim varmis gibi hissediorum yoksa
ayyy canım inşallah yaa senin orda kan testi yaptırman kolay mı? aslında yrn bir kan testi yaptırsan çıkabilir 4 gün kalmış oluyor
ay cnm yaaslinda yaptirmak istiorum ama malesef once idrar testi yapiolar.kan testi yapmiolar cnm burda simdi tr de olsam solugu cokta kan tetsinde almistim ama tabii bu psikolojikte olabilir ama nedense bi tuhaflik var karnimin icinde ogleden beride bole.baski var ya acaba demekten kendimi alamiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?