olsun cnm 5 gün kaldı şunun şurasında ama sen yine de fazla dinleme kendini başka şeylerle oyalanmaya çalış.. hem böyle zaman da geçmez
ole cnm valla nese ben cikim cnm yemek yapim bariiiii...
günaydınnn herkeseee ..
mervecim nbr cnm catlicam meraktan zaman hic gecmio bence ben cok sabirsiz oldugumdan bole oluo tutmuo diye dusunuorum.su adete 1 hafta kala hic gecmio ya varmi bole bisi ssanki zaman durmus.neyse bnm gogusler cok coookk hafif hassas ama baya sistiler
ama ole damar belirginligi fln yok
ii cnm senden nbr ? bukadar stres olma ya .. olmadı git erken gebelik testlerinden al yarın sabah yaparsın .. nasıl olsa 3 gün kalmış oluyor .. ben dün gece, olsa bile düşürmüşümdür diye düşünüyorum .. korktum ve bi anda hızlıca koştum .. arabaya oturunca da ay bebişim olsaydı düşmüştü dedim valla
noldu kiz dunn gece neden korktun cnm
gece dışarı çıktık, arabayı park ettik yürücez kar'da.. bi kurt köpeği üzerimize doğru bi koşmaya başladı tamam dedim parçalayacak, manyaklar kapısını açık bırakmışlar .. korkuyla arabaya fırlamam bir oldu ama ciddi tırstım ..
dedim zaten deminden kesin kopekten kacmistir cunki aklima ilk o geldi bende cok korkarim allahtan bisi olmamis peki yeteisebilsdinizmi arabaya yaniniza kadar geldimi cnm bu arada merak etme o tutununca kolay kolay dusmez cnm bide ben cok stres yapiorum dogru cunki cok calistik ya bosa gitmesini istemiorum yaaa
ben normalde hiç korkmam çok besledim çünkü .. arabaya yetiştik zaten neyse inş varsa bişi olmamıştır .. sen çok stres oluosun relax birz ya rahatla .. bu ay olmazsa bi daha ki ay olur .. bu kadar sıkarsan kendini olmaz gerçekten .. evet çok çalıştın bu ay çok gayret gösterdin ama olursada Allahtan olmazsa da Allahtan .. vardır bir hayır .. sen şimdi onu düşünme en kötüsünü düşün ama üzülme bi daha ki ay neler yapabilirim diye düşün .. bir gün elbet gelecek bebişlerimiz emin ol .. sıkma o tatlı canını ..
dogru soluosun da elimde diil cnm neyse bide ben duygularmi hic bastiramam da biraz ondan boleyim yanioff bugun de biraz hastayim ya bogazlarim fln agrio
kızlar merhaba yokmu yeni bi hamiş haberi. benimde değerler düşük gibi diye kafama takıp duruyorum hergün kan vermekten bi hal oldum. çatlatma iğnesinden sonra bhcg
11. gün 8.02
12. gün 15.85
13.gün 30.34
14 gün yani bugün 59.2
hergün 2 ye katlıyor olması cok güzel varmı bi fikriniz yakınlarınızdan falan duydugunuz regl gününde kaç oluyor ki herkesin
yok cnm hamiş senden başka seninle gururlanıozher gün ikiye katlaması gerekiyor sanırım bence ii gidiyor ..
evet mervecim hergün 2 ye katlayıp gidiyor, insallah bebişim sıkıca tutunur bana. bugün akşam üzeri doktora gidip bide ona soracam. herşeyin hayırlısı. seni bizim diğer topic te gördüm annende bizim gibi çatlatma iğnesi vurulmuş sanırım. bu ayda olmazsa sende iyi bi doktora git tüm tahlillerini yaptır. inşallah gerek kalmazda bu ay gelir bebişin. pazartesi kanda baktır bence varsa kesin cıkar zaten
ANNE ADAYI..........................BAT
esraersoy......................21 şubat ...24 mart
armila85........................26 şubat:97:...haber yok
umutdeniz...................... 2 mart:97:...haber yok
suskun.......................... 2 mart:97:...haber yok
civciv89........................ 4 mart:97:...haber yok
rabbiss.......................... 7 mart
pembiq.......................... 7 mart ...2 nisan
psijoyi........................... 8 mart:97:...haber yok
gida_pınar...................... 9 mart:97:...haber yok
tatlicadi........................11 mart
pourqua........................14 mart
tuubaaoz......................15 mart
mrv091010....................16 mart
_pink_..........................28 mart
mervecim düzelttim canım hadi bakalımm demekki önce özlemin sonra senin bebişi kutlıycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?