ayyy inşallahhh ya .. sen bu ay da çalışma yapıonmu ?
pazartesi 14. ü 2 gün varken cıkar kesin. ben 3 gün önce baktırdım cıktı. ama yinede sen bilirsin istersen tam gününde baktır. ben erken baktırdım şimdide şüphelenip duruyorum :) herşeyin hayırlısıinş. kucağına almak da nasip olur ..
evet bende öyle düşünüyorum inş bu ay olurda gerek kalmaz ama dr. gidicem ve bir senedir bebeiş olmuyor dicem .. tahlil yapsınlar bişi yapsınlar uğraşsınlar yani tıp bu kadar ilerlemişken neden bukadar bekliyoruz saçma geliyor ..
ama bat'ım 16 martmış benim yanlış yazmışım çıkarmı kan'da pazartesi yinede ?
adetim 7sinde bitti dün akşam yaramazlık yaptıkama çalışma anlamında deil
ama ben yinede startı verdim günaşırı çalışma içinbakalım pazar bidaha tartılıcam 1-2 kg daha gitmiş olur
adetim 7sinde bitti dün akşam yaramazlık yaptıkama çalışma anlamında deil
ama ben yinede startı verdim günaşırı çalışma içinbakalım pazar bidaha tartılıcam 1-2 kg daha gitmiş olur
başla başla zaten kısmet hemen olacağı kesin değil ya .. olursa da ne alabelki de çalışmalarda daha çok zayıflarsın:76:
pazartesi 14. ü 2 gün varken cıkar kesin. ben 3 gün önce baktırdım cıktı. ama yinede sen bilirsin istersen tam gününde baktır. ben erken baktırdım şimdide şüphelenip duruyorum :) herşeyin hayırlısı
rabbiss bebeğin hayırlı olsun cnm..değerlerin çok iyi.topiğin ilk hamilesi sensininş sağlıklı bi gebelik dönemi geçirirsin ve sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın kızlar benim 1 günüm kaldı benim kasıklarımda arada bi bıçak saplanması gibi bi ağrı oluyo ama onu adet olucam ondan oluyo diye düşünüyorum.sık idrara gitme durumum var onu idrar yollarımda ki iltihaba bağlıyorum.gaz problemim var onuda midemde gastrit var ona bağlıyorum inş bunlar rahatsızlıklarımla ilgili değildirde hamiş olurum bende..kendime bi hamilelik belirtisi bulamadım
canım ben de anlattıklarının hepsini hamileliğe bağlıyorumhadi inşallahhhh
ağzın bal yesin şekeriminş hamileyimdir :18:
hadi bakalım güzel haberi bekliyoruzidrar testi yapacakmısın yoksa direkt kan testimi yaptıracaksın? ayy yaptırsaydın keşke şimdiye kadar varsa çıkardıı
canım ben evde test yapmaktan bi hal oldum bu günde yapıcaktım yapmadım tek çizgi görürsem üzülücem bu ay1 hafta önce yapmıştım negatifti hamile olsam pozitif olmazmıydı?:26:
yok canım benim 1 hafta çok erken çıkmazdı.. sen gününü bekle bakalım inşallah gelmez kırmızılar :18: düzenli midir adetlerin tam gününde mi gelir?
inşallah canım ya:97:düzenlidir hiç gününü aksatmaz
iyi ozaman fazla meraklandırmıycak demekki seni.. benimki 2 gün erken yada 2 gün geç olabiliyor yani bir 4 gün oynama oluyor o yüzden geçikince hemen hamilelikten şüphelenenip sonra hevesim kursağımda kalıyor
aslında 2 gün çok değil ama bizim gibi bebiş bekleyenler için 2 gün geçince büyük umut.inş seninde nisanda güzel haberini alırız
günaydınnn herkeseeeeeee
günaydın cnm nasılsın???? son 5'e nasıl girdin var mı bişeylerr
iim ezgi sen nasılsın ? valla son 5 e çok normal girdim ama meraktan çatlıcam .. kaç gündür suratım asık içim buruk.. sanki hiç olmayacakmış gibi .. çok bunaldım ya .. göğüslerim acıyor ama benim adetime 1 hafta kala hep acır .. başkada belirti yok .. hatta sanki geçen ay daha çok belirti vardı negatifti ama daha çok hissediyordum bu ay hiç bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?