belki hiçbir belirti olmaması en büyük belirtidirhadi bakalım..
Allahtan çalışıyosun merve zaman daha kolay geçiyodur senin için inan evde olsan kendi kendini yer bitirirdin aman sancımmı var, aman akıntımmı oldu diye
inan zaman geçmiyor akşam olsun da eve gideyim diorum evdeyken hiç aklıma gelmiyor ama işteyken aklımdan çıkmıyor .. ölü sezondayız hiç iş yok yapcak bişey de yok otomatik olarak direk düşünüosun herşeyi ..
hadi yaa o da kötü ama işin yoğun olsa yorgunluk olacak, işin olmayınca da aklın binbir türlü şeyle dolacak.. yaa biz böyle meraktan kendimizi yiyoruz ama kocalarımıza bak bi de hiç onlar geri sayıyomu yok 3 gün kaldı acaba hanımda bişey varmı, aman şu 4-5 gün de geçse de bir öğrensek artık falan diyebence gün içinde hiç akıllarına gelmiodur
yok valla hiç aklına geldiği yok istemeye istio ama takip hiç yok benimkinde .. onun takip ettiği tek şey ovulasyon da çift çizgi çıktımı bişey yapcazmı
bu gün benim regl günüm ama dayanamadım ben yine test yaptım ve yine tek çizgiçok kötüyüm çooookk bu ayda o kadar yoğun çalışmaya olmadıysa artık nasıl olur bilmiyorum bundan sonra ki aylar için hiç umudum kalmadı yoruldum artık tek çizgi görmekten
bu gün benim regl günüm ama dayanamadım ben yine test yaptım ve yine tek çizgiçok kötüyüm çooookk bu ayda o kadar yoğun çalışmaya olmadıysa artık nasıl olur bilmiyorum bundan sonra ki aylar için hiç umudum kalmadı yoruldum artık tek çizgi görmekten
slm kizlar tabi yine karsilasamadik tuhh neyse bakiorum mervecim sende de baya panik oldu ben gibi insan dusunmeden edemio valla mervecim aynen senin dedigin gibi bende de gecen ay cok belirti vardi hamile sandim kendimi ama deilmisim bende de bi gogusler iste o da hafif hassas ve sis cnm baska da belirtim yok arada cok tuvaletim varmis gibi bi baski hissediorum ama sonra gecior o yuzden tam emin olamiorum o belirtiden de.akintim fln da yok zaten adetten once akinti da olmuo bnde o yuzden hic umudum yok bu ay.ama dun aksam cok basim agridi ve nabzim yuksek dun ve bugun biraz ii diilim yanii.neden bilmiorum cok kafama takti^gimdan sanirim.ezgicim bakiorum sende calismalara basladinumarim sonunu getirebilirsin cunku gun asiri baya bi zor oluomus sonlara dogru yani insanin iflahi sokuluo bu ay ilk defa bole gun asiri ddenedim bakalim hayirlisi ya ama olmazsa da olmaz valla kendimi yedim su son 3 4 gun ama ben yinede hafta sonu test yapicam erken teestlerden bakalim cvbimi yazarim canlarim...
uzulme cnm allahin dedigi olur sonucta.kendimizi bu kadar yipratmaya inan degmio.bigun hic beklemedigimiz bi anda cikagelicek.bazilarinda idrar testinde pozitif gec gorulebilior cnm ama sen yine de herseye hazirlikli ol.umit vermek istemem ama adet olmazsan ki aksamaz diosun adetin 2 gun sonra tekrar yaparsin.
canım dur daha regl olmamışsın hemen umutsuzluğa kapılma bazen en erken regl gününden 10 gün sonra çıkıyor idrar testinde... hem tut ki bu ay da olmadı bu kadar üzme kendini bak hepimiz aynı durumdayız ve birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.. eninde sonunda olacak Allahın izniyle
yine tek çizgi görünce üzüldüm şimdi daha iyiyim bu ayda olmazsa yapıcak bişi yok çalışmalara son hız devam edicez artıkAllah büyük bizde hamiş olucaz,bebeklerimiz doğucak büyütücez..bu isteklerimizde en kısa zamanda gerçeğe dönüşür inşallahhhh
canım dur daha regl olmamışsın hemen umutsuzluğa kapılma bazen en erken regl gününden 10 gün sonra çıkıyor idrar testinde... hem tut ki bu ay da olmadı bu kadar üzme kendini bak hepimiz aynı durumdayız ve birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.. eninde sonunda olacak Allahın izniyle
yine tek çizgi görünce üzüldüm şimdi daha iyiyim bu ayda olmazsa yapıcak bişi yok çalışmalara son hız devam edicez artıkAllah büyük bizde hamiş olucaz,bebeklerimiz doğucak büyütücez..bu isteklerimizde en kısa zamanda gerçeğe dönüşür inşallahhhh
inşallah canımm sen kırmızılar gelene kadar umudunu kaybetme; gelse de kaybetme ama
inşallah canımm sen kırmızılar gelene kadar umudunu kaybetme; gelse de kaybetme ama
yok tatlım kaybetmiycembundan sonra üzülmüycemde bi kaç gündür çok takıyodum kafama acaba hamilemiyim diye dün akşam mideme kramplar girdi uyuyamadım.ne zaman olursa artık kısmet..biz bol bol çalışalım dua edelimde olur inş
tatlicadi nbr cnm biraz duzeldinmi
iyiyim canım sağol düzeldim..bu ay ki umudum sen,merve ve diğer arkadaşlar ben sıramı savmış gibi bi şeyim artıksen nasılsın var mı bi belirti falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?