ya aslinda soyle bisi var 3 gundur ara ara bole sanki tuvalertim gelmis gibi bi baski var ama dedigim gibi ara ara oluo o yuzden bunu belirtiden saymiyorum bide goguslerim sis ve de aartik hassaslar:)daha yeni hassaslastida.ama ne akinti ne baska bisi yok.bnm bat 13 ya da 14 mart bakalim ama bunlara bakilirsa adet olucam gibi gelio.hee bide ole bi bakim demistim dun atesime aman tanrim bi baktim 37.4 sonra yavas yavas dustu.bi ara tekrar baktim 36.5 larda.sonra 37.3lere cikti.bilmiorum valla.ama paazar gunu test yapicam allah izin verirse sonucu yazarim cnm.ama yinede umudum yok bende cok calistim bu ay ama niyeyse tam tersine umutsuzum cunki diger aylar sanki cok belriti vardi
tekrar slmmm .. özlem sen test yaptınmı yok sa yarın sabah mı yapcan benim bat 16 mart ya p.tesi yapcam oyüzden ..
ezgi 20 yas disinimi aldircannnn:18:tirstimm resmen
hadi inş hamilelik belirtisidir bunlar..seninde 3-4 günün var yani günler azaldıkça geçmekte bilmiyo insan daha çok stres yapıyo cnm hiç stres sıkıntı yapma bak ben yaptım tek çizgi gördüm yinekendine oyalanacak bişiler bul zaman geçir hiç kendini yıpratma.benimde önceki hamileliğimde ateşim çok yükselmişti ben hasta olucam zannetmiş adet günümede 1 hafta vardı sonrasında hamile olduğumu öğrendim tabi bu seni umutlandırmasın şekerim ama inş hamilesindir senin düşük olayından sonra daha çok zaman geçmiş senin durumun benimkinden zor olsa gerek.pazar günü müjdeli haberi alırız inş
evt canım yaa 2 senedir çıkamadı bir türlü batık kaldı şimdide orda çürümeye başlamış 1 haftadır duramıyorum ağrısından antibiyotik kullanıyodum işte bu akşam alıcaklar inşallahhh:18:
yapmadim cnm ve bilerekte almadim daha test, alirssam hemen yaparim hayal kirikligi yasarim diyye.yarin aksam alicamki ozellikle pazar sabahi yaparim diye.cok heyecanliyim ya sence bu belirtilerle kalmis olabilirmiyim bence zoorr
tam gömük mu cnm disin yoksa yari gomukmu bende aldirdim da bnm tam gomuktu
yapmadim cnm ve bilerekte almadim daha test, alirssam hemen yaparim hayal kirikligi yasarim diyye.yarin aksam alicamki ozellikle pazar sabahi yaparim diye.cok heyecanliyim ya sence bu belirtilerle kalmis olabilirmiyim bence zoorr
bakalim cnm ins.hamileyimdir.ama dedim ya pek umudum yok niyeyse.belki surpriz olur bilemiorum.evet dogru cnm bnm dusukten sonra olmamasi garip cunki erken hamile kaliolar dusukten sonra ama bnm 1 sene oldu.hayirlisi tabi.pazar sabahi yapicam erkenden kalkarim kesin yazarim olumsuzda olsa yazicam yani bu arada sen nie hemen pes ettin erken gebelik testi yapmadiysan cikmamis ta olabilir
ya neden olmasın aslında bu belirtiler herkeste farklı oluyor .. Bazısı göğüs hissiyle anlıor bazısı hiç his yok ama hamileymiş .. Tek çizgi çıkıp hamile kalanlar .. Sanırım adet olana kadar umutumuz var ..
aşılamayı martin 1 de yaptırdım göbekten iğne verdiler 1 sağda 3 solda yumurtam oluştu çatlatma iğnesi verdiler vurundum ertesi günde aşılamamı yaptılar beklemenin son haftasındayım kullandığım ilaçlardan sanırım kaymaklandı sanırım adet tarihim 18/20 martta olacak fakat göğüslerimde ağrı var dokununca aşılamadan sonra 3 litre günlük su iç dediler hepsini yaptım folik asit kullanıyorum
içinizde hiç aşılama yaptıran var mı
tam gömük canım yaa hiç çıkmadı
zor mu oldu senin kii:18: bak ben de tırstım şimdi
hiimm tam gömükse nasil curumus orda.ben anlamaidm.cnm senin profesyonel birine gitmen lazim cunku cok onemli biliosun normal dis cekimene benzemio.seni korkiutmuyim igneyi vurunca zaten bisi hissetmiosun ama sen ii bi cene cerrahina gitmelisin cnm normal bi disci yapamaz ben trye geldigimde izmirde yaptirmistim.1 hafta sut corba ve suyla beslendim mecburen.
ben aşılama yaptırmadım cnm hiç bi bilgim yok aşılama hakkında o yüzden yardımcı olamıycam
canım diç tam gömük çıkmaya çalışırken yandaki dişi kırmış zaten ona dolgu yaptırmıştım ama o dişi kırdığı yerden çürümeye başlamış.. ben özel bir polikliniğe gidiyorum benim doktorum zaten geçen hafta antibiyotik verdi ve bu ameliyatları kendisi yapmadığını başka bir hocasının bakması gerektiğini söyledi işte o da bu akşam bakacak uygun görürse alacak ama kemiği kaldırmaları gerekirse zaten orada yapamıyolarmış hastaneye gitmem gerekecek ozmn
cnm zaten tam gömükse kemigi kaldrip aliyolar mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?