2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

ins.cnm bat ne zaman senin

korkma kurtulursun cnm igne yapildiktan sonra bisicik hissetmiosun

yaa bir de bu ağız sağlığıyla ilgili sorunları hamilelikten önce halletmek gerekiyomuş hamilelikte diş ve dişetleri zayıfladığı için sorunlar çıkabiliyormuş ozaman ilaç falan da kullanılmıyor.. bu arada tüm ağız bakımımı yaptırıcam sanki hemen bebek olacakmış gibi

aynen canım bnde cok korkuyorum ama adet gecıkmesı harıc butun belırtılerı yasıyorum ben ya hıc bole olmamıstımmmmmm inş hamıleyımdır

evet cnm yaptir sen bu arada simdiden gecmis olsun diyim ben sana

ins.cnm bat ne zaman senin

ben 4 ay önce acık kist ameliyatı oldum

kafam iyice karıstı hesaplamalarıda tam bilmiyorum düzenim değişti ben yazayım belki fikir verirsin

Kasım 18

aralık 18

ocak 21

şubat 20 'sinde oldum en son:26:

yaa merve allahtan ovulasyon testi kullandın onu da yanlış hesaplamış olurdun yoksa

evet ya onu kullanmasam ben hiççççç tutturamam zaten .. Bu ay mesela 8-10-14-16 da çalışma oldu sonra bıraktım manyak gibi .. Ovulasyon testindede 15. Ve 16. Günler çift çizgi çıkmıştı hemde .. Yani başarılı bi çalışma olmadı sanırım bu ay ..

aynen canım bnde cok korkuyorum ama adet gecıkmesı harıc butun belırtılerı yasıyorum ben ya hıc bole olmamıstımmmmmm inş hamıleyımdır

benim suan yumurtalık agrım dısında bir şikayetim yok sadece uykum cok geliyor okadar adetime daha var...aslında ümitlenmek istemiyorum...

inşallah hamilesindir canım

30-33-30 olarak gitmişsin bi ay sekme yapmış sadece o okadar da düzensizlik değildir ya

nasıl yaaa sadece 4 gün mü çalıştınn hani bütün ay günaşırı çalışcaktın ama neyse çift çizgi olan günler birlikte olmuşsunuz barii inşallah tutmuştur canımm

hiimmm hesapladim simdiikisini 31 gunde bir olmusuun bi tanesinide 35 gunde olmussun cnm bazen normal insanda bile 1 2 gun sasabilr cnm 22 si gibi fln olursun bence olmadi 26 sina kadar arada bi gunde olursun cnm bence kendimden biliyorum cunku bende de arada bole oluo cocuk yapmaya baslayalidan beri gunu gunune oluorum diyemem

kızlar benim ki yine başka bahara kaldı kırmızları gördüm yine tam gününde bekletmedi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…