2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

benim mesela 31-33-31-29 düzensizliğe bak ..

mervecim benimde adet evlenemeden v cocuk yapmaya baslamadan once hp duzenliydi cocuk yapmaya karar verdikten bu yana hep 1 2 gun ileri yada geri atio hele bi kere 1o gun gecikti olabilio stres fln da etkilio

nasıl yaaa sadece 4 gün mü çalıştınn hani bütün ay günaşırı çalışcaktın ama neyse çift çizgi olan günler birlikte olmuşsunuz barii inşallah tutmuştur canımm

evet öyle yapcaktımm ama yapamadım çok bunaldım kendimi kötü hissettim falan bıraktım .. çift çizgiyi gördükten sonra aslında çalışmalara başlamak lazım ben erken başladım .. Geç yumurtada çatlayabiliomuş .. Belki benim bi tane çatladı ozaman 2-3 gün sonra başka bi tane daha .. Oyzüden çift çizgiden sonra öneriyolar ama ben bu ay yatış yaptım hepppp

sanırım normaldir 1-2 gecikmeyi doktorlar bile düzensizlik kabul etmiyormuş şimdi ben yumurtlama

tarıhım nezamandı bu ay bilmiyorum en son birlikte oldugum tarıhler mart-5-6-7:26:

üç gün üst üste oldu acaba hamile olma ihtimalım olur mu yanı?

Son düzenleme:

olsun tatlım sıkma canını hiç belli olmaz baksana millet tek gecelik ilişkiyle hamile kalıyor nasıl başarıyorlarsaaaaaaa

sen ovulasyon testi kullanıyormusun, düzensizse eğer kullanabilirsin ???

bir arkadaşıma sordum o daha tecrübeli kullanmana gerek yok 1-2 gün gecikme hatta 4 gün gecikme erken olma vs. düzensiz olma sayılmaz dedi.

olmazsa kullanırım neyapalım

cnm sadce bu kadar mi calisstin bide sana tavsiyem her gun ust uste diilde spermlerin hareketlliligi ve kalitesi acisindan gunasiri tavsiye ediolar doktorlar ama sen gun asiri yapmaya devam et 3 kereden bisi olomaz

cnm sadce bu kadar mi calisstin bide sana tavsiyem her gun ust uste diilde spermlerin hareketlliligi ve kalitesi acisindan gunasiri tavsiye ediolar doktorlar ama sen gun asiri yapmaya devam et 3 kereden bisi olomaz

son adetimden sonrada birlikte oldukta tarıhleri hatırlamıyorum,üst üste yapmak iyi değilmiş biliyorum

ama gelde eşime anlat...

en son ayın 7'sinde birlikte olduk 4 gündür tık yok eşim yoğun çalışıyor bu aralar toplantılara falan kalıyor gece 12'de gelıyor 2 gündür oyüzden ses cıkaramıyorum...

ANNE ADAYI..........................BAT

esraersoy......................21 şubat...24 mart
armila85........................26 şubat:97:...haber yok
umutdeniz...................... 2 mart:97:...haber yok
suskun.......................... 2 mart:97:...haber yok
civciv89........................ 4 mart:97:...haber yok

rabbiss.......................... 7 mart

pembiq.......................... 7 mart...2 nisan
psijoyi........................... 8 mart:97:...haber yok
gida_pınar...................... 9 mart:97:...haber yok
tatlicadi........................11 mart...4 nisan
pourqua........................14 mart
tuubaaoz......................15 mart
mrv091010....................16 mart
_pink_..........................28 mart

ama adet dongune gore ii donemlerini kacirion cnm ama bu aksam kocani kacirma derim sonra insan pisman oluo keske yapsayidm die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…