kızlar benim ki yine başka bahara kaldı kırmızları gördüm yine tam gününde bekletmedi beni
benim mesela 31-33-31-29 düzensizliğe bak ..
nasıl yaaa sadece 4 gün mü çalıştınn hani bütün ay günaşırı çalışcaktınama neyse çift çizgi olan günler birlikte olmuşsunuz barii inşallah tutmuştur canımm
canım bilmiyorum iste bu yüzden kafam karısıyor hesaplamaları daha yeni öğrenıyorum
offf nebilim yaa
hiimmm hesapladim simdiikisini 31 gunde bir olmusuun bi tanesinide 35 gunde olmussun cnm bazen normal insanda bile 1 2 gun sasabilr cnm 22 si gibi fln olursun bence olmadi 26 sina kadar arada bi gunde olursun cnm bence kendimden biliyorum cunku bende de arada bole oluo cocuk yapmaya baslayalidan beri gunu gunune oluorum diyemem
kızlar benim ki yine başka bahara kaldı kırmızları gördüm yine tam gününde bekletmedi beni
evet öyle yapcaktımm ama yapamadım çok bunaldım kendimi kötü hissettim falan bıraktım .. çift çizgiyi gördükten sonra aslında çalışmalara başlamak lazım ben erken başladım .. Geç yumurtada çatlayabiliomuş .. Belki benim bi tane çatladı ozaman 2-3 gün sonra başka bi tane daha .. Oyzüden çift çizgiden sonra öneriyolar ama ben bu ay yatış yaptım hepppp
pofffffff
neyse bakalım hayırlısı canım söyle şimdi batını
aaaaaaaaa tuuhh pembig birini daha kaybettik yaaaa
aaaaaaaaa tuuhh pembig birini daha kaybettik yaaaa
sen ovulasyon testi kullanıyormusun, düzensizse eğer kullanabilirsin ???
sanırım normaldir 1-2 gecikmeyi doktorlar bile düzensizlik kabul etmiyormuş şimdi ben yumurtlama
tarıhım nezamandı bu ay bilmiyorum en son birlikte oldugum tarıhler mart-5-6-7:26:
üç gün üst üste oldu acaba hamile olma ihtimalım olur mu yanı?
ayy bu ay ne kadar verimsiz daha 1tanecik hamişimiz var
cnm sadce bu kadar mi calisstin bide sana tavsiyem her gun ust uste diilde spermlerin hareketlliligi ve kalitesi acisindan gunasiri tavsiye ediolar doktorlar ama sen gun asiri yapmaya devam et 3 kereden bisi olomaz
bu ay umut sizlerde son güne kadar çalışın dersinizi tembellik yapmayın sakın
insallah ben pazar sabahi kadinlar kulubunu inletirim tabi ki aglamaktan degil ciglik atmaktan
son adetimden sonrada birlikte oldukta tarıhleri hatırlamıyorum,üst üste yapmak iyi değilmiş biliyorum
ama gelde eşime anlat...
en son ayın 7'sinde birlikte olduk 4 gündür tık yok eşim yoğun çalışıyor bu aralar toplantılara falan kalıyor gece 12'de gelıyor 2 gündür oyüzden ses cıkaramıyorum...
insallah ben pazar sabahi kadinlar kulubunu inletirim tabi ki aglamaktan degil ciglik atmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?