2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

olsun tatlım sıkma canını hiç belli olmaz baksana millet tek gecelik ilişkiyle hamile kalıyor nasıl başarıyorlarsaaaaaaa

aynen ya ben duyunca Böle kalıom ..
bir arkadaşıma sordum o daha tecrübeli kullanmana gerek yok 1-2 gün gecikme hatta 4 gün gecikme erken olma vs. Düzensiz olma sayılmaz dedi.

Olmazsa kullanırım neyapalım

sadece düzensizlikte kullanılmıyorki cnm tam gününe gün hesaplaman için ideal oluyor .. Tavsiye ediyorum .. Tavsiye ediorum ama ben hala hamile kalamadım

ama adet dongune gore ii donemlerini kacirion cnm ama bu aksam kocani kacirma derim sonra insan pisman oluo keske yapsayidm die

hem çocuk istiyor hemde yorgunum uykusuzum morelım bozuk vs. diyor bende bişey anlamadım.

bu arada banada yumurtlama dönemi hesaplamayı öğretebilir misin acaba ?

bu ay olmazsa diğer aya kesin cok çalısıcam verimli günlerimi bileyim bari boşa gitmesin.

aynen ya ben duyunca Böle kalıom ..

sadece düzensizlikte kullanılmıyorki cnm tam gününe gün hesaplaman için ideal oluyor .. Tavsiye ediyorum .. Tavsiye ediorum ama ben hala hamile kalamadım

kızlar evet bende sok oluyorum tek gecede hamile kalanlara başarılı gözüyle bakıyorum

ya da tecavüze ugruyor hamile kalıyor bizde habire yapıyoruz birşey yok

canım olmazsa bende testlerden alırım denemekte fayda var.

ay ben buldum formülü kocama sölim de bana zorla tecavüz etsin bari .. belki tutar ..

ay cnm ben cok calistim valla bu ay.bakalim adetimin 22. gunu en son calismamizddi. pazar gunu takdir mi alicam s...namemi belli olucak

aman cnm çalışmayla olmuyomuş bende çok çalıştım nerdeyse gün aşırı ve bide sabaha karşı spermler daha kaliteli oluyo diye duymuştum geç saatlerde başlıyoduk mesaiyeama foss çıktı.neyse pazar günü büyük gün bakalım iyi haberlerle bekliycez seni

cnm ilk adet gununu 1.gun olarak hesapliosun ve kac gunde bir oluosan ondan 14 cikariosun buldugun kacinci gunse ondan onceki 5 gun ve o gun cok onemli nette beole yazio bide baska bi sitedede dioki;o buldugun kacinci gunse ondan onceki 2 gun ve sonraki 2 gun cok onemliymis.ama bence sen garanti olsun diye gun asiri calis bencecunki bazen insanlar gec yumurtlayabilio yumurta olgunlassa bile gec catlayabilio yani bilemezsin. dusun yani ovulasyon testleri bile %100 degilmis.

bakalim cnm hayirlisi pazar gunu sevinctenmi aglicam yoksa uzuntudenmi belli diil su an karisik durumlar icimde.his mis te yok.olmazsa artik napalim 15inde randevum var zaten esimle gidicez

napim başka çarem mi kaldı ya napim .. aklıma herşey geliveriyo valla .. Allahım sen gör biziii ..

annaamm şimdi olsa şöyle minnacık bişey koysam arabasına da yürüyüşe çıksak beraber

Son düzenleme:
bakalim cnm hayirlisi pazar gunu sevinctenmi aglicam yoksa uzuntudenmi belli diil su an karisik durumlar icimde.his mis te yok.olmazsa artik napalim 15inde randevum var zaten esimle gidicez

ben test yaptıktan sonra tek çizgiyi görünce ağladım şimdi kırmızıları görünce ağlamadım provalıydım yaniolmazsada ağlıycak bişi yok canım ben ağladım ne oldu hiç bişi

teşekkür ederim canım notumu aldım...Birde bazı programlar varmıs otomatik hesaplıyormus yazdıgın tarıhe göre bunlar doğrumu acaba

ben test yaptıktan sonra tek çizgiyi görünce ağladım şimdi kırmızıları görünce ağlamadım provalıydım yaniolmazsada ağlıycak bişi yok canım ben ağladım ne oldu hiç bişi

ole tabi ama ne de olsa bekliosun onun icin butun bi ay gun sayiyosun sonra hayal kirikligi olmasi belli bi muddet insani demoralize edio hepimiz ayniyiz ne yazikki cnm

kızlar intenette ovulasyon takip etme için programlar var hiç denediniz mi?ben daha önce denemiştim ilk ay yatıya misafirlerim vardı tam günlerinde uymadım 2. ay uydum ama olmaz diye düşünüyodum hamile kaldım ben yine o programlardan indiricem bi daha şansımı deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…