olsun tatlım sıkma canını hiç belli olmaz baksana millet tek gecelik ilişkiyle hamile kalıyor nasıl başarıyorlarsaaaaaaa
bir arkadaşıma sordum o daha tecrübeli kullanmana gerek yok 1-2 gün gecikme hatta 4 gün gecikme erken olma vs. Düzensiz olma sayılmaz dedi.
Olmazsa kullanırım neyapalım
ezgicim sira bana gelmis cnm:18::18:tirsiyorum:18::18:
ama adet dongune gore ii donemlerini kacirion cnm ama bu aksam kocani kacirma derim sonra insan pisman oluo keske yapsayidm die
aynen ya ben duyuncaBöle kalıom ..
ayy benim ablam da onlardan 1 ay korunmayagörsün çaaat hamile kalıyooinsan hiç mi çekmez ablasına yaaa
aynen ya ben duyuncaBöle kalıom ..
sadece düzensizlikte kullanılmıyorki cnm tam gününe gün hesaplaman için ideal oluyor .. Tavsiye ediyorum .. Tavsiye ediorum ama ben hala hamile kalamadım
ay cnm ben cok calistim valla bu ay.bakalim adetimin 22. gunu en son calismamizddi. pazar gunu takdir mi alicam s...namemi belli olucak
hem çocuk istiyor hemde yorgunum uykusuzum morelım bozuk vs. diyor bende bişey anlamadım.
bu arada banada yumurtlama dönemi hesaplamayı öğretebilir misin acaba ?
bu ay olmazsa diğer aya kesin cok çalısıcam verimli günlerimi bileyim bari boşa gitmesin.
ay ben buldum formülü kocama sölim de bana zorla tecavüz etsin bari .. belki tutar ..
ay ben buldum formülü kocama sölim de bana zorla tecavüz etsin bari .. belki tutar ..
aman cnm çalışmayla olmuyomuş bende çok çalıştım nerdeyse gün aşırı ve bide sabaha karşı spermler daha kaliteli oluyo diye duymuştum geç saatlerde başlıyoduk mesaiyeama foss çıktı.neyse pazar günü büyük gün bakalım iyi haberlerle bekliycez seni
bakalim cnm hayirlisi pazar gunu sevinctenmi aglicam yoksa uzuntudenmi belli diil su an karisik durumlar icimde.his mis te yok.olmazsa artik napalim 15inde randevum var zaten esimle gidicez
annaamm şimdi olsa şöyle minnacık bişey koysam arabasına da yürüyüşe çıksak beraber:2::2:
cnm ilk adet gununu 1.gun olarak hesapliosun ve kac gunde bir oluosan ondan 14 cikariosun buldugun kacinci gunse ondan onceki 5 gun ve o gun cok onemli nette beole yazio bide baska bi sitedede dioki;o buldugun kacinci gunse ondan onceki 2 gun ve sonraki 2 gun cok onemliymis.ama bence sen garanti olsun diye gun asiri calis bencecunki bazen insanlar gec yumurtlayabilio yumurta olgunlassa bile gec catlayabilio yani bilemezsin. dusun yani ovulasyon testleri bile %100 degilmis.
ben test yaptıktan sonra tek çizgiyi görünce ağladım şimdi kırmızıları görünce ağlamadım provalıydım yaniolmazsada ağlıycak bişi yok canım ben ağladım ne oldu hiç bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?