2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

teşekkür ederim canım notumu aldım...Birde bazı programlar varmıs otomatik hesaplıyormus yazdıgın tarıhe göre bunlar doğrumu acaba

evet cnm sen netten yaz o cikiyo zaten otomatik hesaplacilar var bi de ates olcme yontemini de deneyebilirsin ama o biraz riskli cunki pek belli olmuo hastalikta bile degisebilio normal olarak,yanilabilme olanagin cok yanii

evet bende bunu duymustum doğru tutuyormu dıye merak ediyordum adını falan biliyormusunuz bende indirsem:26:

teşekkür ederim canım notumu aldım...Birde bazı programlar varmıs otomatik hesaplıyormus yazdıgın tarıhe göre bunlar doğrumu acaba

aynı şeyi sende yazmışsın cnm görmemiştim benim yazdığımdan olsa gerek ben ovulation calendar diye bi program indirmiştim 1 aylık deneme sürümüydü daha sonra 1 tane daha indirdim ismini hatırlamıyorum ama aynı özellikte..şimdi tekrar indiricem uyguluycam denemekten zarar gelmez

ben kurdum bilgisayartıma geçen gün güzel program aslında .. adetlerin düzensizse pek de doğru tahmin ettiği sayılamaz ama çok yakın tarihler sölüo ve çalışman gerekn tarihleri verio .. bence yükleyin ..

canım ben hep internetten hesaplatıyorum tam da söylediği günlerde sancım ve akıntım oluyo ben inanıyorum doğruluğuna ama bakma işte o günlerde bir türlü birliktelik denk gelmiyo

evet cnm sen netten yaz o cikiyo zaten otomatik hesaplacilar var bi de ates olcme yontemini de deneyebilirsin ama o biraz riskli cunki pek belli olmuo hastalikta bile degisebilio normal olarak,yanilabilme olanagin cok yanii

Teşekkür ederim canım,sanada ne cok soru sordum,sabrını denedim sanki teşekkürler

canım ben hep internetten hesaplatıyorum tam da söylediği günlerde sancım ve akıntım oluyo ben inanıyorum doğruluğuna ama bakma işte o günlerde bir türlü birliktelik denk gelmiyo

bu ay ne yap et denk getir canım..ben bazen kocişi kurtlar vadisinin olduğu saat yapışıyorum gıcıklığına komedi oluyo

bende indireyim bakalım doğru denemekten zarar gelmez

madem istiyoruz her yolu deniycez sonucta

sen 2. bebeğini mi istiyorsun?

hmm evt cnm doğru söylüyosun adet düzensizse yanlış tarihler verebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…