teşekkür ederim canım notumu aldım...Birde bazı programlar varmıs otomatik hesaplıyormus yazdıgın tarıhe göre bunlar doğrumu acaba
kızlar intenette ovulasyon takip etme için programlar var hiç denediniz mi?ben daha önce denemiştim ilk ay yatıya misafirlerim vardı tam günlerinde uymadım 2. ay uydum ama olmaz diye düşünüyodum hamile kaldım ben yine o programlardan indiricem bi daha şansımı deneyim
teşekkür ederim canım notumu aldım...Birde bazı programlar varmıs otomatik hesaplıyormus yazdıgın tarıhe göre bunlar doğrumu acaba
kızlar intenette ovulasyon takip etme için programlar var hiç denediniz mi?ben daha önce denemiştim ilk ay yatıya misafirlerim vardı tam günlerinde uymadım 2. ay uydum ama olmaz diye düşünüyodum hamile kaldım ben yine o programlardan indiricem bi daha şansımı deneyim
evet cnm sen netten yaz o cikiyo zaten otomatik hesaplacilar var bi de ates olcme yontemini de deneyebilirsin ama o biraz riskli cunki pek belli olmuo hastalikta bile degisebilio normal olarak,yanilabilme olanagin cok yanii
yeteeeeeeeeeer üleeeennn gidiyorum ben çocuk doğurcam
evet bende bunu duymustum doğru tutuyormu dıye merak ediyordum adını falan biliyormusunuz bende indirsem:26:[/QUOTovula
ingilizcen yoksa ovulation calendar türkçe diye ara canım daha rahat olur çok net anlatılıyo zaten
aman aman istaha geldi bizimkicanim marketten domates mi alion
Teşekkür ederim canım,sanada ne cok soru sordum,sabrını denedim sanki teşekkürler
canım ben hep internetten hesaplatıyorum tam da söylediği günlerde sancım ve akıntım oluyo ben inanıyorum doğruluğuna ama bakma işte o günlerde bir türlü birliktelik denk gelmiyo
aynı şeyi sende yazmışsın cnm görmemiştim benim yazdığımdan olsa gerek ben ovulation calendar diye bi program indirmiştim 1 aylık deneme sürümüydü daha sonra 1 tane daha indirdim ismini hatırlamıyorum ama aynı özellikte..şimdi tekrar indiricem uyguluycam denemekten zarar gelmez
ben kurdum bilgisayartıma geçen gün güzel program aslında .. adetlerin düzensizse pek de doğru tahmin ettiği sayılamaz ama çok yakın tarihler sölüo ve çalışman gerekn tarihleri verio .. bence yükleyin ..
bu ay ne yap et denk getir canım..ben bazen kocişi kurtlar vadisinin olduğu saat yapışıyorum gıcıklığına komedi oluyo
bu ay ne yap et denk getir canım..ben bazen kocişi kurtlar vadisinin olduğu saat yapışıyorum gıcıklığına komedi oluyo
evet bende bunu duymustum doğru tutuyormu dıye merak ediyordum adını falan biliyormusunuz bende indirsem:26:[/QUOTovula
ingilizcen yoksa ovulation calendar türkçe diye ara canım daha rahat olur çok net anlatılıyo zaten
çok sagol tatlım
yok cnm ne demek aklina bi soru takilirsa sorarsin ben bi bucuk yil denememe ragmen hala bilmediklerim cok bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?