2011 Mayıs Anneleri Göbüşlerini Mutlulukla Sunar...

ayy zonox seniniki sivri gerçekten erkek göbeği diyolar ya bakalım ne çıkacak içinden o göbüşün :))

zonox maşallah çok tatlı duruyor içindekiler dahada tatlıdır demiiiiii aaa bende yakında atacam valla böbüşlreriniz çok şekerrr çıkmışşş benimkide seninki gibi sivri çıkıyor

anam o zaman benimki erkek olmazda kız olursa, sivri göbek erkektir tezini yıkarım:dance:

derencıgım masallah n guzel olmussunuz oyle.....bebıs ben burdayım demeye baslamıs....

zonox canım gız....masallah sızede anam benım yayık bı karın senın sıvrı bakalım nyımız olacak tezler dogrumu gorecegız ıng....
masallah bın kere cok sevımlısınız....

kızlar bu tamamen vucut şekli ile ilgili bence. benim 2 kuzenimin (hala kızları) sipsivriydi karınları. gören herkes erkek diodu (ben dahil) arkadan bakan hamile olduklarını anlamıodu (benimde anlaşılmıyor) ama kızları oldu:hulya: ben minyon tipliyim, belim çok ince üst kısmım çok ince altım kalın bu nedenle karnımda svriliyor bence. vucut tipine göre karnımız şekilleniyor. :CüvCüv:

Derencimmmm maşallah göbişine ne tatlı duruyor öyle,bahçivan kıyafetinde çok hoşuma gitti bende çok severim onları,yakında kaparım bir tane bende,eminim çok rahattır.......kaydirigubbakcemile2

zonoxcumm maşallah senin göbişte baya belli olmuş yaaa,ben gerimi geliyorum sizden,hafif var ama sizler kadar belli değil,çıkar umarum yakında...sempatiksalakcinni
İkinizde çok tatlısınıızz...Şeniz

Derencimmmm maşallah göbişine ne tatlı duruyor öyle,bahçivan kıyafetinde çok hoşuma gitti bende çok severim onları,yakında kaparım bir tane bende,eminim çok rahattır.......kaydirigubbakcemile2

Sağol Gezgincimmmm Eminim Sizin Göbüşlerinizde Çok Şeker Olmuştur
Bahçivan Gerçekten Çok Rahat Tatlım Hemde Sıcacık Tutuyor hihoyyyt
Yalnız Tuvalete Girip Çıkarken Çok Zorlanıyorum Her Seferinde O düğmeleri İlikle Askıları Tak Üzerindeki Hırkayı Çıkar Bayağı Uzun İş Yaff

deren zonox maşallah pek tatlı göbüşleriniz...

ayyy kızlar maşallah inanamıyorum göbüşlere bende hala yok..güya ilk doğuracak sırasında ben varım

14+0 ım....yarın bari resim çekip koyayım dicemde hangi göbeği koyacağım bilmiy
orum

Anneannemiz Bahçivan Almış Bize Kadife Sıcak Sıcak Giy Diye Canım Annem Benimmmm :1hug:
Azcık Bol Olsada Çok Rahat Ettim bayanssulusmile
İşte 12+5 Göbüşüm Kızlar kaydirigubbakcemile5

derencimm kalbim dogruymuş çarşıya çıkamam halim yoktur gezmeye derken dün sende gördüm çok begendim yaa akşam üstü bizim oradaki magzaya bi baktım bahçivan kot gelmiş gidip giydim kot ama kadifesi yoktu aldım valla yakında bende çeker koyarım resmi

Son düzenleme:
kızlar işte buda benim 14+2 lik göbüşümm

Eklentiler

• $karnım 007.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 80
  • $karnım 026.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 73
  • $karnım 008.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 66
oy oyyy 3. resimde daha çok belli maşallah yaaa belli oluyo baya...Buarada kıyafetinde çok tatlı turkocumm çok güzelll

ayyy kızlarr 3. resimde çok şişko çıkmışımmm okadar şişkolaşmadım kızlarr

Son düzenleme:
turkucom masallah canim göbisine 3 resime bakmassak cok fazla göbisin yok bu haftalarda olmasi gerekende bu zaten :)

göbisim ciksin bende ekliyecegim resimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…