2011 Mayıs Anneleri Göbüşlerini Mutlulukla Sunar...

maşallah göbüşlere tadını çıkartın kızlar bizde geçen sene bu heyecanları yaşadık çok güzel bişey kıpırtıları hissedince daha bi güzel oluyo o göbüşler :)))

12 bitti bugün 13. haftanın içine girdim bi lokma göbek yok..normaldede göbeğim yok yani olsaydı belli olmazdı belki arada kaynardı ama çıkmadı hiç daha.

hepinizin göbişlerine maşallaahhh kızlar benm de daha bişey yok sadece yemek yediğim zaman :)

Bu da benim oğluşumun cinsiyetini öğrendiğim günden 2 gün sonraki olmayan göbüşüm opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar benim de s.a.t. 1 agustos. 12 haftlk gbeyim. benim merak ettiğim bu tarihlerde cinsiyeti beli olan var mı??

Ya bende çekip koycam bendede var biraz göbüşşşş... bu akşam doktordan geliyim belki o gazla göbüşümü koyarım artıkım:))):CüvCüv:

Anneannemiz Bahçivan Almış Bize Kadife Sıcak Sıcak Giy Diye Canım Annem Benimmmm :1hug:
Azcık Bol Olsada Çok Rahat Ettim bayanssulusmile
İşte 12+5 Göbüşüm Kızlar kaydirigubbakcemile5

anammmmmmmmmmmmm kız senin bebek el sallıo bize:dance:

maşallahhhhhh nazar değmesin

enee derenciimm nekadar tatlı belli olmuş iyice maşallahh benimde artık belli oluyoo ekliycem resmi müsait bi zamanda...

Alın size 13+3 göbeğimm

Alıntı yapmayın kızlara.s.

Eklentiler

• $dsc05454hsadasdad.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 78
enee derenciimm nekadar tatlı belli olmuş iyice maşallahh benimde artık belli oluyoo ekliycem resmi müsait bi zamanda...

Sağol Canım kaydirigubbakcemile5
Ekleyin Tabi Yaf Çok Merak Ediyorum Güzel Göbişlerinizi :kedi:

Aman Aman Maşallah Göbüşüne Zonoxcummm Benim Fikrim Yine Değişti
Erkek Diyorum Şimdide kaydirigubbakcemile3 Bayağı Sivri Duruyoo kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…