İlk mesaj benden..Ellerine sağlık güzel konu valla..karşılaştırma yapma şansımızda olur..
İstanbul-anadolu yakası- Delta hospitalda doğum yapacağım..
Geçen seneki fiyatlarla ( bu senekileri daha konuşmadım)
normal 400 -sezeryan 750 lira canlarım...
güngören ilgi hastanesi .... 750 tl sezeryan
maltepede olursam acil sancıyla gitmem gerekirse ....delta hospitalle konuştum küçükyalıda (duncanın gittiği hastane )
400 normal
750 sezeryan
50tl80tl arası civarı zam gelecekmiş ...
+270 tl epidural farkı
+80 tl süit oda istersen fark günlük
nevra bu ücretler çok iyi ya acaba ek masraflar ne çıkartıyorlar biliyor musun bazı yerler çocuğun kontrolleri (işitme testi muayenesi aşısı vb) eklemeden fiyat çıkarıyorlarmış bilgin var mı ben de özel istiyorum ümraniyedeyim ama 1000 tlnin üzerine çıkamam ne yapsam kararsızım eşim de devlet istiyor her ne kadar söylemese de anlıyorum ve sinir oluyorum :)
ilgi hastanesinde 2 ay önce kardeşim sezeryan yaptı ... 2 gün yatış +refakatçi dahildi ...fiyata çocuğun rutin muayenesi de dahildi ...
erken doğdu 4 gün küvezde kaldı .. ssk karşıladı para ödemedik küveze ...
delta hastanesindede yenidoğan ünitesi var ssk karşılıyor ... gene çocuğun rutin doğunca muayenesi ilk aşımı iğnemi yapıyorlarmış .. o da dahil demişti galiba
küvözü ssknın karşılaması süpermiş en çok bundan korkuyor insan keşke bana da yakın olsaymıştı
westlife ilk mesajımda aklımdaydı yazmayı unuttum
çok akıllıca , paylaşımın çok önemli olduğu bize fayda sağlayacak , güzel bir konuya parmak basmışsın bu konuda başlık açmakla ....
hiçbirimizin aklına gelmedi .. ortada konuşuyorduk arada geçmiş sayfalarda unutuluyordu donra .. doğum hastane fiyat tarzı sohbetlerimiz...
teşekkürler
İlk mesaj benden..Ellerine sağlık güzel konu valla..karşılaştırma yapma şansımızda olur..
İstanbul-anadolu yakası- Delta hospitalda doğum yapacağım..
Geçen seneki fiyatlarla ( bu senekileri daha konuşmadım)
normal 400 -sezeryan 750 lira canlarım...
ben de Batman medical parkta yapmayı düşünüyorum:
normal d: ücretsiz sadece yatak ücreti 75 tl
sezeryan:250 tl
ya da Batman Alman hastanesinde:
n doğum: ücretsiz
sezeryan: 150 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?