2011 Mayıs Anneleri Hangi Hastanede Doğum Yapıcaksınız?

melek hangi doktora gidiyorsun bende orda ferda hanıma gidiyorum ben nisan annesi olucam Allahın izniyle

bu fiytatlar sanırım SGK anlaşmalı fiyattır.
SGK olmadanki fiyatları da öğrenmen mümkün mü birdahaki kontrolünde?

ben yeni başladığım nisa hast. yenibosna ya gidiyorum..
henüz 2 defa muayenem oldu.dr.da reyhan hanım riskli gebelik takibi yapıyor..
benim tüpbebek olduğu için dr. um önermişti şimdilik iyi gidiyoruz.
hastane olarak ta bir çok tanıdığım takibini ve doğumunu yapmıştı.iyi yorumlar var.

sezeryan 800 tl
2 gün yatış ve bebeğin tahlilleri dahil

inş. sağlıkla kavuşuruz kuzucuklara allah hepimizin yardımcısı olsuuuun

ben sanırım bir devlet hastanesinde doğum yapma fikrine çok yakınlaştım... oooff bilmiyorum.. kafam çok karışıyor..

Merhabalar,

yeşilköy international hospitalda doğum yapacağım...ama fiyatlar konusunda bir bilgim yok özel sağlık sigortası karşılıyor...

Ben Ankara'dayım. Doktorum Prof. Dr. Tuncay NAS. Özel muayenehanesine gidiyorum, testlerimi onun hastası olarak Gazi Tıp'da yaptırdım. Sanırım doğumum da orada olacak

neden mügecim :44:

şu an eşiminde benimde bir sosyal güvencesi yok.. bu şartlar altında ancak orta halli bir özel hastaneyi karşılayabiliriz.. ben de orta halli hastanelerde ne olur ne bitere pek güvenemiyorum onun yerine tam teşekküllü bir devlet hastanesi daha çok içime siniyor ama bu konu hakkında hergün fikrim değişiyor.. ooofff zaman yaklaştıkça yusuflar sardı her yanımı.....

2011 yılı itibariyle sezeryan ve normal doğum epidural olsun olmasın aynı fiyat özel hastanelerde
benim gittiğim hastanede normal ve sezeryan 750tl.hepsi aynı farketmiyor.2 gün yatış da içinde.
böyle olmasına ben çok sevindim çünkü özel hastaneler önceden sezeryan diye dayatıyormuş daha fazla para almak için bu durum biraz daha aza indirgenecek anne adaylarının morellerini bozacak şeyler de söylemiycekler diye düşünüyorum.artık devlette normal doğumu destekliyor.
inşallah allah hepimize hayırlı olanı yaşatır.

valla benim aldığım fiyatlar hiç aynı değil.. epidural dediğimizde yaklaşık 600 tl fark ekleniyor... hee sezeyan ve normal doğum fiyatları çok yakın ama epidural farkı yüksek...

evet epidural diyince fiyat uçuyo bende haftaya ayın onunda gidicem dr hastaneden fiyat öreniyim iyice yazarım arkadaslar bunuda sorucam mutlaka ama kanun falanmı çıktı haberimiz yok ben en çok şu epidural işine sevinirim açıkcası sezeryan normal fiyat aynı olsun ama epidural içinde olsun güzel bu yaa inşallah öyledir bakalım:26::26:

benim gittiğim hastanede epidurallli epiduralsiz farketmiyor fiyatlar aynı değişmiyor tabi bu daha yeni olmuş 2011 ocak ayı itibariyle.
yeni bir kanun çıkmış olabilir

benim gittiğim hastanede epidurallli epiduralsiz farketmiyor fiyatlar aynı değişmiyor tabi bu daha yeni olmuş 2011 ocak ayı itibariyle.
yeni bir kanun çıkmış olabilir

çok iyiymiş gerçekten şu epidural içinde olması hangi hasteneye gidiyosun canım inşallah bizim hastanelerde aynı durum geçerlidir yani senin hastanede isteyene yapılıyo anladığım kadarıyla epidural istemeyen olurmuki tehlikeli bi durummuki epidural almak eğer değilse kesinlikle bu fırsat kaçırılmaz bencee:97::97:

kızlar,izmir özel hayat hastanesinde doğum yapmış yada doğumu orda düşünen warmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…