ayy negüzel bi topik bu valla bu bilgiler çok işimize yarıcak hem bizden sonrakilerde faydalanabilir.
bende özel pendik şifa hastanesine gidiyorum. fiyatlar hatlayabildiğim kadarıyla şöyleydi;
normal doğum 2 gün oda fiyatı dahil. 500tl
sezeryan 2 gün oda fiyatı dahil 850 civarındaydı sanırım içinde bebek için yapılan tstler var mı hatırlamıyorum. bi dahaki kontrolümde tam fiyatlarını öğrenirim.
melek hangi doktora gidiyorsun bende orda ferda hanıma gidiyorum ben nisan annesi olucam Allahın izniyle
ayy negüzel bi topik bu valla bu bilgiler çok işimize yarıcak hem bizden sonrakilerde faydalanabilir.
bende özel pendik şifa hastanesine gidiyorum. fiyatlar hatlayabildiğim kadarıyla şöyleydi;
normal doğum 2 gün oda fiyatı dahil. 500tl
sezeryan 2 gün oda fiyatı dahil 850 civarındaydı sanırım içinde bebek için yapılan tstler var mı hatırlamıyorum. bi dahaki kontrolümde tam fiyatlarını öğrenirim.
bu fiytatlar sanırım SGK anlaşmalı fiyattır.
SGK olmadanki fiyatları da öğrenmen mümkün mü birdahaki kontrolünde?
ben sanırım bir devlet hastanesinde doğum yapma fikrine çok yakınlaştım... oooff bilmiyorum.. kafam çok karışıyor..
neden mügecim :44:
2011 yılı itibariyle sezeryan ve normal doğum epidural olsun olmasın aynı fiyat özel hastanelerde
benim gittiğim hastanede normal ve sezeryan 750tl.hepsi aynı farketmiyor.2 gün yatış da içinde.
böyle olmasına ben çok sevindim çünkü özel hastaneler önceden sezeryan diye dayatıyormuş daha fazla para almak için bu durum biraz daha aza indirgenecek anne adaylarının morellerini bozacak şeyler de söylemiycekler diye düşünüyorum.artık devlette normal doğumu destekliyor.
inşallah allah hepimize hayırlı olanı yaşatır.
benim gittiğim hastanede epidurallli epiduralsiz farketmiyor fiyatlar aynı değişmiyor tabi bu daha yeni olmuş 2011 ocak ayı itibariyle.
yeni bir kanun çıkmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?