Batmanda durum gayet iyiymiş... Doğum için Batman'a mı gelsek acaba :))
Merhaba herkese,
Allah hepimize saglıklı kolay dogum nasip etsin inşallah..
Ben İzmir' deyim..Özel Egepol Hastanesi' nde dogum yapmayı dusunuyorum.
Orada dogum yapan tanıdıklarımız cok memnun kaldılar..
Bende bizzat hastaneyi gördüm..Tertemiz,odalar geniş ve dekorasyonu cok guzel..Hemsireler ve hastabakıcılar cok ilgili...
Sezeryan fiyatı 1000 TL ama normal dogum ne kadar bi fikrim yok...Ama sezeryanden daha ucuz oldugunu biliyorum
Bu fiyatlar SGK anlaşmalı mı?
doktor kendi doktorun mu, oranın doktorumu?
doktora ayrıca ücret ödeniyor mu?
bu topik yavaş ilerliyor.. yeterince duyulmadı mı acaba :97::97:
kızlar, muayene için gittiğiniz hastanede mi doğurucaksınız, yani kendi doktorunuzun olduğu hastanede mi?
yoksa farketmiyor neresi uygun ve güzelse orada doğururum mu diyorsunuz??:26:
evet zaten batmanın tek olumlu yanı bu.ayrıca doğum hizmetleri de gayet iyiymiş araştırdımBatmanda durum gayet iyiymiş... Doğum için Batman'a mı gelsek acaba :))
ben de düşünmedim değil bedava resmen anlamıyorum ya aynı hastane ama farklı sehirler arada dünyalar kadar fark var büyük şehirde yasamak ne zormuş
kızlar ben medipolde yapıcam inşallah
canım bende egeopolde yapıcam....ggökalp bey doktorum...ama hiç fiyat sormamıştım...750 falan biliyordum.....1000 lira olmuş demek :)
kızlar, muayene için gittiğiniz hastanede mi doğurucaksınız, yani kendi doktorunuzun olduğu hastanede mi?
nazo, ben de medipol de yapıcam. senin doktorun kim? benm ki cevahir tekcan
ayy ne guzel...En yakın arkadasım Gectigimiz Aralık ayında orada dogum yaptı.
Onlar o parayı ödemişler...Benim doktorum aslında Tepecik te görevli ama ben Alsancak taki özel muayenesine gidiyorum..İsmi, Cem Büyüktosun..Önce Cınarlı hastanesi ni dusunduk ilk aylar bi ara yatmıstım ben cok kustugum için..Personel cok iligli temzi bi hastane ama odaları cok kucuk inan 2 kişi zor döner orda..Egepol' ü görünce cok içime sindi..O dogum yapan arkadasla doktorumuz aynı..Doktor secenek sundu arkadas orayı secti..Kent hastanesi cook pahalı normal dogum için 2500-3000 TL ödeyenler var..Ama benim merak ettigim konu su ki bazı hastaneler bebek bakımı adı altında ayrıca para alyorlarmıs..İl asısı ilk muayenesi için..Acaba burda öyle bişey var mı??
Hastaneye mail attım ama dönen olmadı..İnşallah ekstra para cıkartmazlar..Dogum öncesi gidip konusmak lazım...
Canım doktorum devlet hastanesinde görev yapıyo ama ben özel muayenesine gittim hep
Özel hastanede yapıcan dogumu allah nasip ederse...
merhaba canım....hastanenin doktoruna gitmiyorsun anladığım..dışardan doktorunu getireceksin...hayırlısı olsun....öven çok oldu..bende gidip hiç gezmedim odaları falan bilmiyorum ama memnun hepsi :) bakalım doğum yapınca görücez..bekelenn 4 mayıs benim...seninki ne zamn ???
evet zaten batmanın tek olumlu yanı bu.ayrıca doğum hizmetleri de gayet iyiymiş araştırdım
kızlar ben denizlide 5 sene önce normal doğuma 550 tl ödedim hem de hastanede kalmadım bile. burada fiyatları sorduğumda önce şaka mı bu dedim.
özellikle medical parktan herkes çok memnun.bakalım hayırlısı ile atlatırız inş. şu doğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?