2011 Mayıs Anneleri Hangi Hastanede Doğum Yapıcaksınız?

canım bende egeopolde yapıcam....ggökalp bey doktorum...ama hiç fiyat sormamıştım...750 falan biliyordum.....1000 lira olmuş demek :)

Bu fiyatlar SGK anlaşmalı mı?
doktor kendi doktorun mu, oranın doktorumu?
doktora ayrıca ücret ödeniyor mu?

Evet canım sgk anlaşmalı doktor oranın doktoru ve aynı zamanda orda sürekli gittiğim doktorum yani her ikiside olmuş oluyor benim açımdan... Ama dışardan doktor gelirse bilemiyorum senin için sormaya çalışırım tatlım... Bu arada nevranın dediği gibin fiyatlara bebeğin ve annenin ilk muayenesi hemşire bakımları doktor muayenesi işitme testi- oda fiyatı- ve ilk aşılar dahil...

Atlas hastanesinde normal doğum 400; sezeryan 850 imiş (sgk)
kendi drum ora ile antlaşmalıymış her şey dahil fiyatlar dedi gerçi atlası hiç sevmemiştim ama ..

kızlar, muayene için gittiğiniz hastanede mi doğurucaksınız, yani kendi doktorunuzun olduğu hastanede mi?

yoksa farketmiyor neresi uygun ve güzelse orada doğururum mu diyorsunuz??:26:

kızlar, muayene için gittiğiniz hastanede mi doğurucaksınız, yani kendi doktorunuzun olduğu hastanede mi?

yook canım ben diememm neresi olursa die valla :26: doktorumun olduğu hastanede doğurcam inş

Batmanda durum gayet iyiymiş... Doğum için Batman'a mı gelsek acaba :))
evet zaten batmanın tek olumlu yanı bu.ayrıca doğum hizmetleri de gayet iyiymiş araştırdım
ben de düşünmedim değil bedava resmen anlamıyorum ya aynı hastane ama farklı sehirler arada dünyalar kadar fark var büyük şehirde yasamak ne zormuş

kızlar ben denizlide 5 sene önce normal doğuma 550 tl ödedim hem de hastanede kalmadım bile. burada fiyatları sorduğumda önce şaka mı bu dedim.
özellikle medical parktan herkes çok memnun.bakalım hayırlısı ile atlatırız inş. şu doğumu

canım bende egeopolde yapıcam....ggökalp bey doktorum...ama hiç fiyat sormamıştım...750 falan biliyordum.....1000 lira olmuş demek :)

ayy ne guzel...En yakın arkadasım Gectigimiz Aralık ayında orada dogum yaptı.
Onlar o parayı ödemişler...Benim doktorum aslında Tepecik te görevli ama ben Alsancak taki özel muayenesine gidiyorum..İsmi, Cem Büyüktosun..Önce Cınarlı hastanesi ni dusunduk ilk aylar bi ara yatmıstım ben cok kustugum için..Personel cok iligli temzi bi hastane ama odaları cok kucuk inan 2 kişi zor döner orda..Egepol' ü görünce cok içime sindi..O dogum yapan arkadasla doktorumuz aynı..Doktor secenek sundu arkadas orayı secti..Kent hastanesi cook pahalı normal dogum için 2500-3000 TL ödeyenler var..Ama benim merak ettigim konu su ki bazı hastaneler bebek bakımı adı altında ayrıca para alyorlarmıs..İl asısı ilk muayenesi için..Acaba burda öyle bişey var mı??
Hastaneye mail attım ama dönen olmadı..İnşallah ekstra para cıkartmazlar..Dogum öncesi gidip konusmak lazım...

Canım doktorum devlet hastanesinde görev yapıyo ama ben özel muayenesine gittim hep
Özel hastanede yapıcan dogumu allah nasip ederse...

merhaba canım....hastanenin doktoruna gitmiyorsun anladığım..dışardan doktorunu getireceksin...hayırlısı olsun....öven çok oldu..bende gidip hiç gezmedim odaları falan bilmiyorum ama memnun hepsi :) bakalım doğum yapınca görücez..bekelenn 4 mayıs benim...seninki ne zamn ???

Biz senden sonrayız allah nasip ederse canımm
Son tarih 25 Mayıs ama bakalım ne zaman gelcek paşa oglum
Bu arada hastane gercekten cok guzel odaları harika ve tertemiz,üstelik geniş..
Bizim evle arasını hesapladık gecenlerde..Tas catlasın 40 dk sürüyo..
Ziyarete gelmek isteyenler içinde yeri gayet kolay..Üçyol metroya cok yakın..
Senlen daha sık haberleşiriz bakarsın gelirim dogumda yanına belli mi olur..allah saglık versin yeter ki

Bende Fatih Medical Park 'ta doğum yapacağım.
normal :1200
Sezeryan:1800 civarı Epidural farkı 400
Hastane temiz, en önemlisi çocuk yoğun bakım ünitesi var. Doktorum ise SÜPEERR. 8 yıl önce oğluşumuda aynı hastanede aynı doktorda ( esra çebi) doğurmuştum. Gözüm kapalı yine orada doğum yapacağım. Bu sefer epidural normal doğum düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun :))))))))))

benim doktorumda devlet hastanesi doktoru ama ben özel muaynehanesine gidiyorum.. doktorumun yönlendirdiği bir hastanede doğunm yapacağım ama henüz belli değil...o yüzden ben bu topiği pür dikkat takip edeceğim...

nisan sonu mayıs ortası sürecinde batmandaki hastaneyi kapatıp hepo birlikte oraya mı gelsek acaba? Grup indirimi de yaparlar bize :)))

ben özel muayenehaneye gidiyorum doktorumun şuan çalıştığı bir hastane yok
tüp bebek eğitimi görüyo o yüzden ayrılmış hastanesinden ama büyükçekmece kolanda görevliydi önceden
beylikdüzü medilifedede doktorum var orda yanılmıyosam normal 150 sezeryan 450ydi
doktorum şuan yurt dışında gelince hastane araştırcaktı ama normal doğumlara girmiyomuş eğer sezeryan olursam kesinlikle kendi doktoruma gidicem aynı zamanda eski komşum ve eski ev sahibim baya ilgileniyo
yenibosna nisa hastaneside aklımda olanlardan biri doğumda çok iyi bir hastane hem orda doğum yaparsam yine torpilli olcam eşimin patronunun hastanesi
şimdilik aklımda 3 hastahane var ama evime en yakını medilife

ayy negüzel bi topik bu valla bu bilgiler çok işimize yarıcak hem bizden sonrakilerde faydalanabilir.
bende özel pendik şifa hastanesine gidiyorum. fiyatlar hatlayabildiğim kadarıyla şöyleydi;
normal doğum 2 gün oda fiyatı dahil. 500tl
sezeryan 2 gün oda fiyatı dahil 850 civarındaydı sanırım içinde bebek için yapılan tstler var mı hatırlamıyorum. bi dahaki kontrolümde tam fiyatlarını öğrenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…