kızlar,izmir özel hayat hastanesinde doğum yapmış yada doğumu orda düşünen warmı aranızda
mrb,ben düşünüyorum ve büyük ihtimalle orda olucak dogum cunku kontrollerde hep oraya gıttım ıyı mı kotu mu bılmıyorum.eskı hastane gıbı dursada gayet temız odalarına baktım.sız de mı orda dusunuyosunuz acaba?ve hangı dr?
canım ben suan 33. haftanın içindeyim,3.aydan beri oraya gidiyorum kontrole,doktorum güliz hanım,normal doğum istediğim için bayan doktorda daha rahat ederim diye düşündüm,ercan bey war birde orda,güliz hnm izindeyken 1 kez ona grdm,o da cok tatlı dilli bi doktor sezeryan olursa onunda iyi oldugunu duydum benim bebeğim hala dönmedi,kuzenimde orda doğum yaptı tam 1 yıl önce,cok memnun kaldı epidural normal yaptı ve cok iyi anlattı herseyi,darısı başımızabenim tahmini doğum 14 mayıs ama içimden bises bebişim mayısın ilk günleri kucağımda olcakmış gbi gelio hep bana,buarada senin doktorun kim?
herhalde en uçuk fiyat benden gelicek medicana beylikdüzü doç.dr selman laçin sezeryan 4350tl epidural istersem artı600 toplam 5000..34.haftadan önce doğurursam yoğunbakım için oraya gidicem mecburen..34 ten sonra olursa çorlu devlet hastanesi bedava :)) çalıştığım hastane olduğundan özel odada ayarlanıcak..
aa sen istanbulda mıydın??
çorlu devlet hastanesinde yoğun bakım yok mu?
yok mügecim ben tekirdağ çorludayım dr.um beylikdüzünde yakın bize 40dk ama fiyatlar çok pahalı..çorlu devlet hastanesinde yoğunbakım var ama malesef 2 küvöz var sürekli dolu oluyor onlarda hem riske atamam erken gelirse medicanayı seçerim sanırım..
sen bilirsin ama acil durumda Çorludan beylikdüzüne gelmek zor olmaz mı? o aradaki yollarda her daim çalışma vardır bide..
umarım acil bir durum olmaz herşey gönlünce olur ama her ihtmale karşı Çorluda yedek bir planınız olsa mı :26::26:
benim daha var doğumuma ama pendik şifa hastanesine gidiyorum normal :500 sezeryan :800 sgk lı hastalara diye biliyorum tabi ek ücretlerden bilgim yok
benimle aynı hastaneye gidenler varmı acaba
benim daha var doğumuma ama pendik şifa hastanesine gidiyorum normal :500 sezeryan :800 sgk lı hastalara diye biliyorum tabi ek ücretlerden bilgim yok
benimle aynı hastaneye gidenler varmı acaba
ben de 34.haftaya yeni girdim mayıs 11 kısmetse doğum benim de ben de erken gelir diye hissediyorum:) ama herşeyin hayırlısı tabi..ilk baslarda ben yalçın bey e gitmiştim ama izinli oldugu bi gün denk geldıgınde ercan bey e gıttım ve onda da devam edıyorum suan..dun kontorolum vardı normal dogum yolları gozukuyo sana dedı bebeğinim başı dogum pozızsonunu almıs.inşallah dedım cunku normal dogum dusnuyorum.artık kısmet dıyorum netıce de dogum da en onemlı gorev bızde doktorlar sadece yonlendırcek.allah kolayca dogurmamızı nasıp etsın.nerde kımın dogurdugu onemlı degıl aslında ayrıca ercan bey cok tatlı dilli arkadas gibi ama guliz hanım da ıyıdır kesın yanı bana sorarsan hepsı ıyı.orda normal dogum yapan bır tanıdıgım yok yalnız sezaryan olmuş komsumuz var gecen sene o da guliz hanımın hastası gayet memnundu.baska da bılgım yoık...
bugün 35+3 oldum canım ben:81: dün kontrol wardı bebişim dönmüşş bende normal yapıcam kısmetse,güliz hnm 3 cm lik bi açılma oldgnda hemen epidural yapcaz hiç korkma dedi banada moral oldu,2 hafta sonra gtcez bi daa yani 37. haftanın son günü oluyo,güliz hnm o zaman doğum hazırlıklarına baslarız artık dedi kan tahlilleri fln dedi,,,neler yapılıo hazırlık olarak biliyomusun sen
slm cnm dün benim de kontrolüm vardı :)aynen benim de bi daha ki kontrolum ıkı hafta sonra..aynıyız hafta olarakbenim de bebiş kafası pozisyonunu almış normal dogum olcak kısmetse.nst ye de gırdık hersey normal dedı Ercan bey.doğum hazırlıkları falan yaparız gibi bişi demedi bana.tahlil falan olur muthtemelen ama hiçbir fikrim yok açıkcası
cnm biz beraber doğurcaz galiba senlebenim tahmini doğum 14 mayıs ama ilk haftası doğururum gbi gelio burarada benimki kız,36.haftadayız ama ismine hala karar veremedik belis,duru,ela arasında gidip gidip geliyoz babamız ela yı pek istemio gibi ama seninde fikrini aliimmm:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?