2011 Mayıs Anneleri Hangi Hastanede Doğum Yapıcaksınız?

merhaba kızlar ben 2010 kasım annesiyim. şu anda bebeğim 5 aylık ve içerde uyuyo. ne kadar heyecanlısınızdır kimbilir allah yardımcınız olsun.

ben güngören ilgi hastanesinde epidural normal doğum yaptım 500tl ödedim başkada hiçbir ücret ödemedim normaldoğum 350 tl + 150 tl de epidural için verdim bazı arkadaşlar sormuşta yazmak istedim benim ne sancım geldi ne suyum ne de nişanım bana dr. 21 kasımda gel dedi ben gitmedim 22 kasımda gittim ufak bir el hareketiyle nişanımı getirdi doğuma alıyımmı seni 1,5 cm açılmış rahim dedi ben hayır kendimi hazır hissetmiyorum dedim ama yarın gel dedi ve ben kaçtım hastaneden ertesi günü sabah çıktık bende gene bişey yok kapıda eşimle vedalaşırken ağladım ebeler doğumdanmı korkuyosun dediler yok dedim eşimden ayrıldığım için üzülüyorum dedim. GÜLDÜLER neyse doğum bitene kadar makarasını yaptılar.

dediler sancın var mı yok dedim suni sancı verdiler gene bişey yok tam azcık sancı gelmeye başladı epiduralimi yapıcak asistanlar geldi ben hiçbir alete bakmadım gözümü kapadım. hemşire geliyo sancın varmı diyo yok diyorum velasılı doğum başlıyo dediler ben bağırıcak sancıyı bekliyorum yok tabi neyse dr. geldi ve ben kuzumu 23 kasım 2010 saat 13:30 da dünyaya getirdim bebeğimi kucağıma aldım o ağladı ben ağladım çok güzel bir duygu allah kimseyi yavrusuz bırakmasın

(biraz karışık yazmış olabilirim malum uykusuzluk sizde yaşıycaksınız çok yakında daha iyi anlarsınız uykusuzluktan ÖLÜYORUMMMMM.)

canim ne gusel almissin bebegini kucagina yaa,darisi bizim basimiza.bende epidural normal dusunuyorum ama dun ilk kez catala oturdum.aciklik yok cati normal dedi dr. ama cok korktum ben o koltuktan yaa:18: butun cesaretim gidiverdi sanki,normal yapamicam galiba ben bu korkaklikla,buarada bugun itibariyle 37+6 oldum

ben incirli ethicada yapıcam inşallah doktorum dışardan normal doğum 2000 sezeryan 2800 sgklı fiyatları

gelsin artik bebislerrrrrrr

benim bebiş geldi cnm şükürler olsun bügün 4.günümüz 39+1 de geldi kuzum.hayat hastanesinde ercan bey le normal dogum oldu.hersey guzel gectı hastaneden de ayrıca cok memnun kaldım ebe hemsıre hasta bakıcaılar vs hepsı ılgılıydı.darısı basına olsun cnm.

ah canimmm ya nasil sewindim anlatamammmmm:81: allah kawusturmus bebegine. kac kilo dogdunuzz nasil emiyomu ne tatlidir o masallah ona kac dikisin var agrin var mi ben cok korkuyorum insallah allah yardim eder ama almakta istiyorum artik kucagima,,,bak bugun anneler gunu,seninkide kutluolsun saat sabahin 5 inden beri ayaktayim uykum kacti,ben 39+0 oldum bugun gelse tatlimda anneler gununde anne olsam en buyuk hediye olur bana,bende dogurmak istiyom artik

Son düzenleme:

cok saol cnm bnm inş sen de bir an evvel kavuşursun bebişine.dikişim cok yok cnm 3tane.hemen ayaga kalkttım nerdeyse. bebegım de 2 bucuk kilo dogdu bıraz mınık oldu ama sımdı emıyo sukur toparlanıyoruz gunden gune.senın de anneler gunun kutlu olsun cnm..ben de tam 39+0 da dogurdum cnm bır gun once temızlık yapmıstım ve cok yorulmustum merdıven ın cık vs bebeıs zaten kanala ınmıstı sanırım hızlandırdım bırazcık ama ıyı de oldu hani allah sımdıden yardımcın olsun kolay bır dogum dılıyorum.hastane konusunda cok rahat ol hepsı cok ılgılı doktorundan hemsıre ve ebesıne kadar....:87:

canimmm masallah bebisineehemencik toparlanir o annesi,ama bise sorcam ultrasondaki kilosuyla fark oldumu,guliz hnm arti eksi 200 gram dio ama ne kadar dogru bilmiyom,,buarada 3 dikis cok iyi canim ya,insallah bende rahat bi dogum gecirirmm bugun 39+1 olduk valla bende dogurayim die butun ewi temizledim koca gobegimle koctas ksk sahil gezip duruyoz ama gelmiyo sicak su doldurp kuwete yatiyom yok tik yok,sende sancimi geldi once,yoksa suyunmu,gidince napcam ben simdi:26: once hemsirelermi ilgileniyo doktor son asamadami geliyo nasil oluyo acaba, bide canim mesai saati disinda dogum olursa illa kendi doktorumuz grsin dersek 500 de doktora veriyomusuz 750 odeuyomusuz ama mesai saati icinde olursa hastaneye 300 tl veriyomusuz yalnizca ole mi,senin nasil oldu saat kac gibi gttnz hastaneye dogum hemen oldumu cok sanci cektinmi lavman fln yapildimi epidural yaparken aciyomuu:26:ayyyy ne cok seyyy sordummmmm
hem korkuyom hem dogurayim artik istiyom,senin dogum yapman biraz cesaret verdi bana,ne gusel ya kavustun bebisine canimm, masallahhh onaaa kokla onuu benm icinnnnn

Son düzenleme:

sorcaksın tabi cnm bnm..dedıgım gıbı bır gun oncesı delı gıbı temızlık yaptım hatta camları falan sıldırdım yagmura ragmen camasır utu vs aksama kadar surdu senın anlıycan sonra da duş aldım gece yattım hersey normaldı bıraz yorgun hıssetmem dısında ama gece yarısı adet sancısı gıbı agrılarım basladı bır haftadır zaten ara ara ole agrılar gırıyodu onemsemedım gıbı hanı yanlıs alarm olmasın gece gece dıye esıme de bısı solemedım ama cıddı cıddı agrıdı ayrıca karnım tas gıbı oldu bıraz hıssettım ama emın de olamıyo ınsan neyse sabah oldu ben de yıne o agrı once buyuk wc yaptım rahatladım sonra tam wcden cıkıyorum bı kan gordum camasırımda:)kontorlumuz de vardı zaten bızım catıdan hememen esımı aradım gıttık hastane ye.ne agrım var ne sızım asıstanına kanamam oldugunu soledım kapıda ercan bey de hemen bakalım dedı cıktık ıkıncı katta beklıyoruz gelmesını ama ben de ne heyecan ne bısı catı muayene olucam sanıyorum sadece geldı ve odaya gırdık masada oturdum acıcak mı acıymıycak mı dıye beklerken dedı 2 cm acılma var dogum baslamıs ben şok oldum esım dısarda ben ıcerde cok ama cok garıp oldum nasıl bı surec anlatamam hemen sunı sancı verdıler 10 30 da.bıldıgın adet sancısı ama anlatamam kac katı oldugunu artı dıger odalardan da agrı cekenlerın sesı dogum yapanın sesı dayanamadım sezeryan ıstedım resmen ıkı saat acıdan sonra ama bunu solerken ben bıle ınanmadım kendıme cunku sezeryan hıc ıstemedım bastan berı (ben de baya detay yapıyorum sanırım)neyse aralarda acılma var mı dıye kontrole gelıyo dr arada da ebe bakıyo tek basına sancı cekıp beklıyosun eıpıdural ıgneyı hatırlamıyorum saat kacta vurduklarını ama ondan sonra rahatladım bıraz yalnız tek sıkıntım dıger odadakılerın sesını duymamdı yalnız olsam bu kadar etkılenırmıydım bılmıyorum sonra saatı hatırlamıyorum epıdural ıgne vurdular hafıfledı gıbı agrılar en son saat 3 bucuk ta dr geldı ve acılmama bakıp dogum odasına aldılaR benı ondan sonra da zaten altı ustu yarım saat surmmeıstır herhalde bır ıkı ıkınma dan sonra 4 u 5 gece dogdu bebegım saskındım ne oldu nasıl oldu o an karmakarısık oldum sadece gozlerıumı dıktım bebegıme baktım tarıfı olmayan bı duygu hastaneye de 245 odedık cnm benım 5 e kadar da ısım bıtmıstı hanı gece olsaydı sansıma hangı dr varsa olcaktı.hıc korkma endıselknem hersey yolunda gıdecektır umarım dr lerın de hepsı cok ıyı yalcın bey de ıyı yanı bence gunduz dısında denk gelırsen dr unu cagırma hıc derım bana guven 10 dk lık bı ıs dogum hepsı aynı ısı yapıcak netıce de marıfet dogru bı sekılde ıkınmak yanı sen dogurcaksın sonucta hıc korkma allaha emanetız degısık ve ne olcagını nasıl olcagın ı bılmedıgın uc bes saat yasayacaksın ve sonucunda karnındakı mınık dunyayı alıcaksın kucagına o anı dusun.benım bebegımde 2 bucuk kılo oldugu ıcın hemencık cıkıverdı ama usg de en son bır hafta once 3.100gr demıstı dr.neysekı saglıklı bı sekılde dogdu mınıgım.sana da hayırlkı ve guzel dogumlar dılıyorum canım umarım cok rahat bı sekılde dogumun gerceklesır inşallah. haber vermenı beklıycem sabırsızlıkla..

ben de 2011 mayıs annesi olacağım siteye yeni üye oldum ve paylaşımşarı çok beğendim ben izmir kent hastanesinde doğum yapacağım ama fiyatlarını bilmiyorum sigorta karşıladığı için fiyat konuşmadım herkese sorunsuz doğumlar dilerim

cnm bende dogum yaptim bebegim bigun itibariyle 2 gunluk,39+3 te dogduk 11.05.2011 sabaha karsi 3.15 te normal dogum sancilarini cektikten sonra sezeryan olmk zorunda kaldim 3620 gr 50 cm dogdu kizim ismini duru koyduk,nobetci doktor yalcin beymis o yapti sezryani.ben cok sansszm ya,hem normal dogum sancilari cektim,simdide sezeryan agrilarini cekiom ama yinede bebegim saglikli,bide meme uclarim cok aciyo eczanedem krem aldik bugun ama hemen gecmioki,deli gibi sanci ama acilma yarim cm mis bebegin basi kanala tam yerlesmemis vs.agrilarsa dayanilmaz oldu artik,mecbur epiduralle sezeryan olduk,15 dk da dogdu bebegim cok guzelll ama yatip kalkarken dikisim agrio cok,zormus sezeryanda..

cnm bnm maşşallah kızınacok sukur kavusmussun bebeişine..sancı cekıp sezeryan olman bıraz kotu olmuş ama olsun agrı dersen ben normal yaptım ve az dıkısım oldugu halde hala oturruken ara ara sızlamalar oluyo..yanı eskısı gıbı olmamız bırazcık zamn ıstıyo takma kafana az sabır gecıcek.bebısın ıyı olsun yeter kı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…