ben anladım o aradaki erkek ismine rtuk geliyo holleyyyyy:92:
canım allah sana güç kuvvet versin inşallah bu zorluklarıda atlatacaksın sen çok güçlü bir annesin inşallah rabbim kızını sana bağışlar 3 lüde sorun çıktığınada şaşırdım çoğu dr 2 li iyise 3 lü ye gerek duymuyor ve 3 lünün güvenirliği 2 li kadar değil amniyo yaptırman iyi olur aslında aklında hiçbir soru işareti kalmaz allahım senin yüzüne baksın ve kızını sana bağışlasınhepınıze o guzel dualarınız ıcın cok tesekkurederım kızlar....
benım ucludede sorun cıkmıs pazartesı amnısentez verecegım oysa ıkılı gayet guzel cıkmıstı...
dr la bugun uzun uzun konustuk soyledıklerıne kesınlıkle mantıklı geldı...
hersey tabıkı allahdan ama tedavıler tanılarda allahın bır lutfu dıye dusunuyorum rabbım n verırse hayırlısını versın ıns cumlemıze...
hepınıze o guzel dualarınız ıcın cok tesekkurederım kızlar....
benım ucludede sorun cıkmıs pazartesı amnısentez verecegım oysa ıkılı gayet guzel cıkmıstı...
hersey tabıkı allahdan ama tedavıler tanılarda allahın bır lutfu dıye dusunuyorum rabbım n verırse hayırlısını versın ıns cumlemıze...
allah razı olsun aralcıgım....ıns hersey yolunda gıder...canım allah sana güç kuvvet versin inşallah bu zorluklarıda atlatacaksın sen çok güçlü bir annesin inşallah rabbim kızını sana bağışlar 3 lüde sorun çıktığınada şaşırdım çoğu dr 2 li iyise 3 lü ye gerek duymuyor ve 3 lünün güvenirliği 2 li kadar değil amniyo yaptırman iyi olur aslında aklında hiçbir soru işareti kalmaz allahım senin yüzüne baksın ve kızını sana bağışlasın
merhaba arkadaşlar bende inş mayıs annesi olucam.ilk bebeğimi 22 haftalık erken doğumla kaybettim.eylül 2010 annesi olacaktım.inş.herkes ve bende bebeklerimizi sonuna kadar göbüşte taşıyıp sağlıklı doğum yaparız
Filiz teyzeye geçmiş olsun Allah şifa versin ALlah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin canımmyazdıklarım geliyor artık sanırım. benim moralim çok bozuk. sizinlede paylaşmak istedim. Annem adet düzenliğinden doktora gitmişti, doktorda parça almıştı ama bu annemin üçüncü parça aldırışı... bugün sonuçları göstermiş. Doktor hiç iyi görmedim, salı günüde hoca baksın demiş. anneme iyi olmadığından kasıt ne diye sordum, kanser olabilirmişo kadar üzgünüm ki anlatamam size, ne yapacağımı bilemiyorum. 11 yaşında bir kızkardeşim var, aklıma olmadık kötü senaryolar geliyor, çok mutusuzum yaa
Allah Allah ne olduki yaa anlamadım bu ara herkeste bi sorun vararkadaşlar
ciesra ile konuştum
ciesra karnı ağrıyodu sabahtan beri burdada yazmıştı
biraz önce konuştum morali çok bozuktu kısa konuştuk
dr gitmiş
dr düşük ilacı vermiş
nedenini öğrenemedimm
onada dua edelim lütfen
amın canım ıns....Ozlemcim,
Allahtan herseyin hayirlisi seninde dedigin gibi canim.
Doktor 3 lu testinde sorun cikti demis, acikladimi sana canim ne tur bisiy oldugunu,
umarim ciddi bor problemle karsilasmazsiniz.
Rabbim korusun minik kizicenizi...sanada saglik, sihat guc versin tatlim.
Bu mubarek cuma gununde yapilan tum dualar kabul gorsun insallah.
allah razı olsun aralcıgım....ıns hersey yolunda gıder...
bebegımız ıcın yaptırmamız gerektıgını dusunduk...cok da dogru bır karar verdıgımızı dusunuyorum dılıyorum sonucuda guzel cıkar yuzumuzu guldurur ıns...aslında amnıyosentez benım ıcın su anda ıkıncı planda daha hastaneye yatalı konturol etmedıler ama erken dogun rıskım cok korkutuyor benı...arada bır dogunhaneye gıdıyoruz agrı ıcın var mı dıye sukur cıkmıyo ama usg yle pazartesı bakacaklar sanırıım...
inş cnm. senin gibi sonuç bekleyen tüm annelerin bu sıkıntılar biter inş. dualarım hep sizinle. devamlı okuyorum yazdıklarınızı. sonucunu bende merak ediyorum. ayın 23 üydü sanırım değilmi?
kalbini ferah tut. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
özlemcim içini ferah tut ben üçlü test hakkında o kadar araştırma yaptım ki doğruluk payı yüzde 60 ikili daha önemli diyor doktorlar.biliyorsun benimki de 135 te 1 riskli çıkmıştı çarşamba amniyo oldum inan korkulacak kadar zor değil.hatta ben ertesi gün okula başladım bile.hemen normal hayata dönüyorsun allahın izniyle bişeycik olmaz meleklerimizehepınıze o guzel dualarınız ıcın cok tesekkurederım kızlar....
kızlar hepinize iyi akşamlar..dualarım sizlerle olacak.
mayıs geldiğinde hepimiz kucaklarmıza sağlıkla bebişlerimizi almış olalımmm inşallahhhh
iyi akşamlar arkadaşlar 3lü test sonuçlarım maille tarafıma ulaştı doktoruma ulaşamıyorum acaba size sonuçları yazsam az çok anlarmısınız ???
canım şu şekildebiraz anlarız canım ne de olsa çok inceledik dr.la
üç sonuç var
tr 21 tr18 afp
neler yazıyor?
canım şu şekilde
tr 21 - 1:1230
tr 18 - 1:99000
tr 21 den iki tane 2.cisinde şu yazıyo 1:10000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?