2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hepınıze o guzel dualarınız ıcın cok tesekkurederım kızlar....
benım ucludede sorun cıkmıs pazartesı amnısentez verecegım oysa ıkılı gayet guzel cıkmıstı...
dr la bugun uzun uzun konustuk soyledıklerıne kesınlıkle mantıklı geldı...
hersey tabıkı allahdan ama tedavıler tanılarda allahın bır lutfu dıye dusunuyorum rabbım n verırse hayırlısını versın ıns cumlemıze...

kızlart az önce yazımı düzelttim hür*****e yazdım ama gerçekten kk sansürlüyor ne alaka ya bende ben yanlışlıkla öyle yazdığımı sanmıştım ilginç

canım allah sana güç kuvvet versin inşallah bu zorluklarıda atlatacaksın sen çok güçlü bir annesin inşallah rabbim kızını sana bağışlar 3 lüde sorun çıktığınada şaşırdım çoğu dr 2 li iyise 3 lü ye gerek duymuyor ve 3 lünün güvenirliği 2 li kadar değil amniyo yaptırman iyi olur aslında aklında hiçbir soru işareti kalmaz allahım senin yüzüne baksın ve kızını sana bağışlasın

Ozlemcim,
Allahtan herseyin hayirlisi seninde dedigin gibi canim.
Doktor 3 lu testinde sorun cikti demis, acikladimi sana canim ne tur bisiy oldugunu,
umarim ciddi bor problemle karsilasmazsiniz.
Rabbim korusun minik kizicenizi...sanada saglik, sihat guc versin tatlim.
Bu mubarek cuma gununde yapilan tum dualar kabul gorsun insallah.

allah razı olsun aralcıgım....ıns hersey yolunda gıder...
bebegımız ıcın yaptırmamız gerektıgını dusunduk...cok da dogru bır karar verdıgımızı dusunuyorum dılıyorum sonucuda guzel cıkar yuzumuzu guldurur ıns...aslında amnıyosentez benım ıcın su anda ıkıncı planda daha hastaneye yatalı konturol etmedıler ama erken dogun rıskım cok korkutuyor benı...arada bır dogunhaneye gıdıyoruz agrı ıcın var mı dıye sukur cıkmıyo ama usg yle pazartesı bakacaklar sanırıım...

canım tekrar geçmiş olsun amniyoda çok basit bi operasyon anlamıyorsun dahi umarım herşey istediğin gibi olur ..

canım , geçmiş olsun aramıza hoşgeldin.. üzücü bi olay yaşamışsın canım erken doğum derken düşük tehlikenmi vardı ?rabbim sana bebeğini bağışlasın zaten doktorların önlem almıştır artık.. inşallah hepimzi sağlıkla kucağımıza alırız..

Filiz teyzeye geçmiş olsun Allah şifa versin ALlah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin canımm
Allah Allah ne olduki yaa anlamadım bu ara herkeste bi sorun var (Esra hamileliğin ilk zamanlarıda kullanmışmıydı bu ilacı acaba ??Benimde kasıklarım ağrıyo evhamlanmak istemiyorum yaa... ALlahım şifa versinn

Özlem senin 3 lüdeki hangisi sorunlu çıktı ya eminim bebişin sağlıklı annesi üzme şimdi kendinide onuda...Bende 3 lü test sonucumu 10 gün oldu gösteremedim pazartesi göstericem inşallah bi aksilik yokturr

canım üçlüye cok takılmayın, amniyo sonucun güzel çıkacak inşallahh..cok var bu durumda olan

kendini cok yorma üzme, geçmiş olsun..dinlen bol bol..dualarımız seninle

amın canım ıns....
dawm senduromu rıskı 166/1 cıkmıs yanı benım yasımda benım ozellıklerımı tasıyan 166 kadından bırınde cıkarmıs ıstatıstıksel olarak rısk altı 250/1 mıs ben rısklı guruptaymısım o yuden yaptırman cok ıyı olur dedı...hayırlısını dılıyorum rabbımden herzaman herseyın rabbım guzel kızımı bıze bagıslasın ıns cumlenın evlatlarıyla...

canım inan senin için dua ediyorum inşallah bu zorluklarıda atlatacaksın kız bebekler güçlü olur derler hayatta da öyle değilmi zaten biz kadınlar daha güçlü daha savaşçıyızdır inşallah miniğin sımsıkı tutunmuş anneciğini bırakmıyacak bende tedaviyle bebek sahibi olacak bir anne dayı olarak seni ve çektiklerini o kadar iyi anlıyorum ki bu uğurda yıllarca savaş vermek kolay değildir inşallah bu yaşadığımız uğraşıların sıkıntıların mükafatını alıcaz inşallah bizlerde anne olucaz canım inan bende hiç rahat olamıyorum ne zaman kucağıma alıram yavrumu ancak o zaman derin bir oh çekicem rabbime tek duam meleklerimizi sağlıkla bize bağışlasın

kızlar hepinize iyi akşamlar..dualarım sizlerle olacak.
mayıs geldiğinde hepimiz kucaklarmıza sağlıkla bebişlerimizi almış olalımmm inşallahhhh

amin canım çok sağol.benim sonucum ocağın 8inde .ayın 23 ünde cerenliyağmur müjdeli haberi alacak inş.
özlemcim içini ferah tut ben üçlü test hakkında o kadar araştırma yaptım ki doğruluk payı yüzde 60 ikili daha önemli diyor doktorlar.biliyorsun benimki de 135 te 1 riskli çıkmıştı çarşamba amniyo oldum inan korkulacak kadar zor değil.hatta ben ertesi gün okula başladım bile.hemen normal hayata dönüyorsun allahın izniyle bişeycik olmaz meleklerimize
kızlar hepinize iyi akşamlar..dualarım sizlerle olacak.
mayıs geldiğinde hepimiz kucaklarmıza sağlıkla bebişlerimizi almış olalımmm inşallahhhh

amiiin canım inş. o güzel günleri görürüz.

iyi akşamlar arkadaşlar 3lü test sonuçlarım maille tarafıma ulaştı doktoruma ulaşamıyorum acaba size sonuçları yazsam az çok anlarmısınız ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…