hamilenin duası makbulse nolur sizde annem için dua edin, ne de olsa hepiniz hamilesiniz ve eminim bu işe yarayacaktır. Hatta ismiyle edin, belki daha tesirli olur, ismi filiz
yazdıklarım geliyor artık sanırım. benim moralim çok bozuk. sizinlede paylaşmak istedim. Annem adet düzenliğinden doktora gitmişti, doktorda parça almıştı ama bu annemin üçüncü parça aldırışı... bugün sonuçları göstermiş. Doktor hiç iyi görmedim, salı günüde hoca baksın demiş. anneme iyi olmadığından kasıt ne diye sordum, kanser olabilirmişo kadar üzgünüm ki anlatamam size, ne yapacağımı bilemiyorum. 11 yaşında bir kızkardeşim var, aklıma olmadık kötü senaryolar geliyor, çok mutusuzum yaa
hamilenin duası makbulse nolur sizde annem için dua edin, ne de olsa hepiniz hamilesiniz ve eminim bu işe yarayacaktır. Hatta ismiyle edin, belki daha tesirli olur, ismi filiz
duncan inşallah bir sonraki kontrolünde herşey yolunda gider.
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, gerçekten içimi ferahlattınız ve dualarınız için Allah sizden razı olsun, kimin ne sıkıntısı varsa, rabbim tez zamanda yardımcısı olsun inşallah.
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, gerçekten içimi ferahlattınız ve dualarınız için Allah sizden razı olsun, kimin ne sıkıntısı varsa, rabbim tez zamanda yardımcısı olsun inşallah.
tekrar tekrar geçmiş olsunn
allah anneciğine ve sana sabırlar versin
üzmeyin kendinizi
birbirinize moral verin
sevgi en büyük hastalığa bile ilaçmış
arkadaşlar
ciesra ile konuştum
ciesra karnı ağrıyodu sabahtan beri burdada yazmıştı
biraz önce konuştum morali çok bozuktu kısa konuştuk
dr gitmiş
dr düşük ilacı vermiş
nedenini öğrenemedimm
onada dua edelim lütfen
çok uzak kaldım öğleden sonra arkadaşlar...yaramaz bir durum mu var?:26:
evet öğleden önce konuşmştuk ... gelince haber vericem demişti ...birde bugün test sonuçları çıkacaktı .. inş. o iyi çıkmıştır.. İnşallah kötü birşey yoktur.. bencede hepimiz dua edelimtekrar tekrar geçmiş olsunn
allah anneciğine ve sana sabırlar versin
üzmeyin kendinizi
birbirinize moral verin
sevgi en büyük hastalığa bile ilaçmış
arkadaşlar
ciesra ile konuştum
ciesra karnı ağrıyodu sabahtan beri burdada yazmıştı
biraz önce konuştum morali çok bozuktu kısa konuştuk
dr gitmiş
dr düşük ilacı vermiş
nedenini öğrenemedimm
onada dua edelim lütfen
çok uzak kaldım öğleden sonra arkadaşlar...yaramaz bir durum mu var?:26:
gerçektenmi canım benim ya neden acaba sorun nedir? sanıyorum yatıp dinlenmek ona ii gelecek haber alırsan lütfen bizide bilgilendir canım inan okuduğumda içim cız etti birden bu aralar yani 2-3 gündür çok hassasımm...rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi bize bağışlasın ne diyim bu gibi durumlar yaşıyacağız demekkii...
ayy kıslar hayır olsun valla..nedir bu boyle.
düşük ilacı diyince kötü oldum valla..inşallahh geçer yaa.
kıslar bir soru sordum ama kaynadı sanırım
doktor bana üçlü test yapmadı..aklıma takıldı 20. haftaya kadar yapılmalıymıs?
sizden de yapmayan var mı?
hani olasılık sonucta ama..tüp bebek oldugu için her türlü sey incik cincik yapıyorlar ama..şaşırdım
ayy kıslar hayır olsun valla..nedir bu boyle.
düşük ilacı diyince kötü oldum valla..inşallahh geçer yaa.
kıslar bir soru sordum ama kaynadı sanırım
doktor bana üçlü test yapmadı..aklıma takıldı 20. haftaya kadar yapılmalıymıs?
sizden de yapmayan var mı?
hani olasılık sonucta ama..tüp bebek oldugu için her türlü sey incik cincik yapıyorlar ama..şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?