2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hamilenin duası makbulse nolur sizde annem için dua edin, ne de olsa hepiniz hamilesiniz ve eminim bu işe yarayacaktır. Hatta ismiyle edin, belki daha tesirli olur, ismi filiz

tabiiki ne demek ben seve seve dua ederimmm

allahım
filiz teyzeme sağlık sıhhat ver güç kuvvet sabır ver
yarabbim
çıkan tahlil sonuçlarını hayırlara çevir.
onu çocuklarına ,sevdiklerine, dünyaya gelmemiş torunlarına bağışla inş.
amiinn....

AWSHAR,

COk gcmis olsun canim annene,
ama sonucu tam almadan turlu turlu senaryolar yazma sakin kafanda canim.

Benimde bu tur birsey gecti basimdan, bendende parca aldilar,
incelendi, 3 hafta dinlendirildi ve parcada buyume,sekil degisikligi goruldu.
Ilac tedavisine olumlu yanit alamasaydim buyuk ihtimal rahimim alinicakti canim.
Cok sukur tedavimi oldum, hersey yolunda vede uzerine hamile bile kaldim.

Farzedelim, allah korusun, kotu kuylu bisiy cikti diyelim, eger dagilmamissa canim baska organlarina, rahimi alarakta super kurtarabiliyorlar guzelim hastayi..
Rabbim dert verirken dermaninida versin bize yaninda.
Uzulme lutfen, insallah caresine bakiliabilicek bir durumdur

Son düzenleme:
kızlar merhaba,
özlemcim,çok geçmiş olsun imtihanın büyük hepimizin öyle.bol bol dua edelim bebeklerimiz için
baharnaz geçmiş olsun canım hiç korkma kalpte bu tür bi sorun görülse de yanılma payı olabiliyormuş anlamadığım amniyosentez mi olacaksın yoksa nasıl anlaşılacak bebeğinin sağlıklı olup olmadığı?
awshar annen için üzüldüm çok geçmiş olsun dualarımız sizinle
neyse hep hüzünlü haber konuşuyoruz biraz da bebişlerin keyfine gelelim keyifler nasıl anneler?

Rabbim Filiz teyzeye bol şifalar versin canım ama hemen aklına kötü şeyler getirme. Zonnetje nin dediği gibi en kötü senaryoda bile rahim alınıyor benim ananemde vardı şimdi 82 yaşında turp gibi Rabbime şükürler olsun. Tıp ilerledi moralini bozma sakın zaten doktor kesin bişey dememiş.... Sen moralli olursan annende moralli olur canım benim üzülme sakın. Bol bol dua edelim canım sanada...

Awshar çok geçmiş olsun Allah şifasını versin canım. Erken müdahale ile Allahın izniyle herşey yoluna girer inşallah canım.

duncan inşallah bir sonraki kontrolünde herşey yolunda gider.

çılgınkız için saol

dorti dr sonuca göre AS olabilirsin dedi ayrıca yaş faktörümüde belirtti (38) ama ben olmayı düşünmüyorum canım.

hamilenin duası makbulse nolur sizde annem için dua edin, ne de olsa hepiniz hamilesiniz ve eminim bu işe yarayacaktır. Hatta ismiyle edin, belki daha tesirli olur, ismi filiz

merak etme canım sen ben namazlarımda mutlaka duama katıcam filiz teyzeyi ...Allah hepimizin duasını kabul etsin ...
sende söz ver sonucu iyi sonucu çıksın inşallah bize bilgi ver ..merak ederiz

duncan inşallah bir sonraki kontrolünde herşey yolunda gider.

Sağol baharnazcım inşallah seninde benimde tansiyon problemimiz preklamsiye dönmeden hayırlısıyla sonuçlandırırız hamileliklerimizi. Rabbim büyük ben kafama fazla takmıyorum canım nolur sende moralli ol tansiyon moral bozukluğuna hiç gelmiyor geçen hafta kuşum öldüğünde inan kafamın ağrısından çatladım. Mutluluk herşeye iyi gelen bir ilaç morallllli olmak lazımmmmmm..................

Şimdi şunu düşündüm, insan olarak elimizin kolumuzun bağlı kaldığı durumlarla aslında çok karşılaşıyoruz ve çaresizlikten başka hiçbirşeyimiz olmuyor. İnsan çaresiz kaldığını, kendi başına gelince anlıyor. Başklarının başına gelidiğinde belki fıtrat gereği aynı hassasiyette olamayabiliyoruz. Başkalarının sıkıtılarına da kendimizin gibi bakmak ve elimizden geleni yapmak sadece insana yakışır. Burada pek çoğumuzun çaresiz kaldığı sıkıntılar olabiliyor ve bizlerin burda birbirimize en büyük iyiliğimiz sanırım temiz ağızlarla dua etmek olacaktır. Biraz öncede denildiği gibi bu temiz ağızlar bir de hamileyse, sanırım duanın geri çevrilme ihtimali çok azdır. Ben derim ki burda kimin sıkıntısı varsa, bize ismini ve sıkıntısını söylesin ve bizde onun için dua edelim. Ne dersiniz?

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, gerçekten içimi ferahlattınız ve dualarınız için Allah sizden razı olsun, kimin ne sıkıntısı varsa, rabbim tez zamanda yardımcısı olsun inşallah.

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, gerçekten içimi ferahlattınız ve dualarınız için Allah sizden razı olsun, kimin ne sıkıntısı varsa, rabbim tez zamanda yardımcısı olsun inşallah.

canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin başınızdan eksik etmesinn.. benim annemden de parça alındı sonra tüm rahim yumurtalıklar alınmıştı korkma sakın içinizi ferah tutun .. dualarımız annenle..

tekrar tekrar geçmiş olsunn
allah anneciğine ve sana sabırlar versin
üzmeyin kendinizi
birbirinize moral verin
sevgi en büyük hastalığa bile ilaçmış

arkadaşlar
ciesra ile konuştum
ciesra karnı ağrıyodu sabahtan beri burdada yazmıştı
biraz önce konuştum morali çok bozuktu kısa konuştuk
dr gitmiş
dr düşük ilacı vermiş
nedenini öğrenemedimm
onada dua edelim lütfen

gerçektenmi canım benim ya neden acaba sorun nedir? sanıyorum yatıp dinlenmek ona ii gelecek haber alırsan lütfen bizide bilgilendir canım inan okuduğumda içim cız etti birden bu aralar yani 2-3 gündür çok hassasımm...rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi bize bağışlasın ne diyim bu gibi durumlar yaşıyacağız demekkii...

evet öğleden önce konuşmştuk ... gelince haber vericem demişti ...birde bugün test sonuçları çıkacaktı .. inş. o iyi çıkmıştır.. İnşallah kötü birşey yoktur.. bencede hepimiz dua edelim

çok uzak kaldım öğleden sonra arkadaşlar...yaramaz bir durum mu var?:26:

canım
şimdlik kötü bişey yok..inş.olmazda
baharnaz kontrolünde sorun çıkmış
AWSHAR annesinde biraz sıkıntı var inş.sorun olmayacak
ciesra sabah karnı ağrıyodu öğleden sonra dr gidecekti
biraz önce çok kısa görüştük morali çok bozuktu
dr düşük için ilaç verdi dedi
başka bişey konuşamadık müsait değildi
bu kadar canımm

sabah karnım ağrıyor kasıkalrıma vuruyor demişti
sağ ve sol tarafına vuruyomuş
öğleden sonra dr gitti,
sonuç bu eve gidiyodu
evden nete giricem dedi
inş.kötü bişey değildir
haber alırsam sizede bilgilendiririmmm

ayy kıslar hayır olsun valla..nedir bu boyle.
düşük ilacı diyince kötü oldum valla..inşallahh geçer yaa.

kıslar bir soru sordum ama kaynadı sanırım
doktor bana üçlü test yapmadı..aklıma takıldı 20. haftaya kadar yapılmalıymıs?
sizden de yapmayan var mı?
hani olasılık sonucta ama..tüp bebek oldugu için her türlü sey incik cincik yapıyorlar ama..şaşırdım

banada üçlü yapmadılar , tüp bebek değil ama belki bir fikrin olur diye söyledim. birde benim doktorum tetenoz aşısı yaptırma dedi. İçerde bebek varken bu sağlıklı olmaz dedi. Artık hastanelerde herşey steril, herhangi birşey olması durumunda vururuz biz dedi. bu sağlık politikasıyla alakalı bir durum muş. devletin evlenen tüm kadınları gebe kalmadan aşı yapması gerekiyormuş. karnında bebek varken bu sağlıklı birşey değilmiş. Bunuda paylaşmak istedim.

ikili test yaptıysa ve sorun çıkmadıysa gerek görmemiştir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…