canım sağolsun semaysem cevaplamışvalla bende uzak kaldım bluecim geçmişide okuyamıyorum çok yoğunum umarım tatsız bir durum yoktur
teşekkürler canım..hepsine dua edelim....canım
şimdlik kötü bişey yok..inş.olmazda
baharnaz kontrolünde sorun çıkmış
AWSHAR annesinde biraz sıkıntı var inş.sorun olmayacak
ciesra sabah karnı ağrıyodu öğleden sonra dr gidecekti
biraz önce çok kısa görüştük morali çok bozuktu
dr düşük için ilaç verdi dedi
başka bişey konuşamadık müsait değildi
bu kadar canımm
cılgın evet canım...baharınki tüp bebek.benimki de...en kaliteli embriyoları seçip yerleştiriyorlar ama risk her zaman demek ki....hatta bazı sitelerde sağlıklı bireyler dünyaya gelir diyordu ben okumuştum..ama takdir-i ilahi...inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı olur...ayy kıslar hayır olsun valla..nedir bu boyle.
düşük ilacı diyince kötü oldum valla..inşallahh geçer yaa.
kıslar bir soru sordum ama kaynadı sanırım
doktor bana üçlü test yapmadı..aklıma takıldı 20. haftaya kadar yapılmalıymıs?
sizden de yapmayan var mı?
hani olasılık sonucta ama..tüp bebek oldugu için her türlü sey incik cincik yapıyorlar ama..şaşırdım
banada üçlü yapmadılar , tüp bebek değil ama belki bir fikrin olur diye söyledim. birde benim doktorum tetenoz aşısı yaptırma dedi. İçerde bebek varken bu sağlıklı olmaz dedi. Artık hastanelerde herşey steril, herhangi birşey olması durumunda vururuz biz dedi. bu sağlık politikasıyla alakalı bir durum muş. devletin evlenen tüm kadınları gebe kalmadan aşı yapması gerekiyormuş. karnında bebek varken bu sağlıklı birşey değilmiş. Bunuda paylaşmak istedim.
ikili test yaptıysa ve sorun çıkmadıysa gerek görmemiştir canım
banada üçlü yapmadılar , tüp bebek değil ama belki bir fikrin olur diye söyledim. birde benim doktorum tetenoz aşısı yaptırma dedi. İçerde bebek varken bu sağlıklı olmaz dedi. Artık hastanelerde herşey steril, herhangi birşey olması durumunda vururuz biz dedi. bu sağlık politikasıyla alakalı bir durum muş. devletin evlenen tüm kadınları gebe kalmadan aşı yapması gerekiyormuş. karnında bebek varken bu sağlıklı birşey değilmiş. Bunuda paylaşmak istedim.
ikili test yaptıysa ve sorun çıkmadıysa gerek görmemiştir canım
canım sağolsun semaysem cevaplamış
teşekkürler canım..hepsine dua edelim....
cılgın evet canım...baharınki tüp bebek.benimki de...en kaliteli embriyoları seçip yerleştiriyorlar ama risk her zaman demek ki....hatta bazı sitelerde sağlıklı bireyler dünyaya gelir diyordu ben okumuştum..ama takdir-i ilahi...inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı olur...
üçlü testin yanılma payı yüzde 40mış.
ikili test daha güvenilir diyorlar.ben ikiliyi yaptırmamıştım üçlüyü yaptırdım pişman oldum risk çıktı bende amniyosentez oldum sonucu bekliyorum.üçlü yaptıracaklar,bence gereksiz yere moral bozmayın burda genelde testler hatalı çıktı .arkadaşların çoğu amniyoda öğrendi bebişlerinin sağlıklı olduğunu.
inş. benim ve diğer annelerin de bebekleri sağlıklıdır.
benim dr bana 3 lü test yapmadı aynen şunu söyledi
2 li testin gayet iyi
3 lü yapıp kafanı karıştırmak istemem
ayrıca aksi bişey olsa bebeğin kocaman olmuş tahliye etmemizi istermisin dedi
aynen bu şekilde söyledi
bende allahtan gelen herşeye razıyım mevla neylerse güzel eyler dedim..
merhaba arkadaşlar bende inş mayıs annesi olucam.ilk bebeğimi 22 haftalık erken doğumla kaybettim.eylül 2010 annesi olacaktım.inş.herkes ve bende bebeklerimizi sonuna kadar göbüşte taşıyıp sağlıklı doğum yaparız
awşahar rabbim anneciğine şifa versin umarım olumsuz bir şey yoktur ciesra geçmiş olsun rabbim korusun meleğini allahım hiç bir kulunu dara bırakmasın şu mübarek günün yüzü suyu hür*****e inşallah tüm mayıs annelri sağlıkla mutlulukla yavrularına kavuşur
üçlü testin yanılma payı yüzde 40mış.
ikili test daha güvenilir diyorlar.ben ikiliyi yaptırmamıştım üçlüyü yaptırdım pişman oldum risk çıktı bende amniyosentez oldum sonucu bekliyorum.üçlü yaptıracaklar,bence gereksiz yere moral bozmayın burda genelde testler hatalı çıktı .arkadaşların çoğu amniyoda öğrendi bebişlerinin sağlıklı olduğunu.
inş. benim ve diğer annelerin de bebekleri sağlıklıdır.
merhaba arkadaşlar bende inş mayıs annesi olucam.ilk bebeğimi 22 haftalık erken doğumla kaybettim.eylül 2010 annesi olacaktım.inş.herkes ve bende bebeklerimizi sonuna kadar göbüşte taşıyıp sağlıklı doğum yaparız
hürmet yazısı niye sansürleniyor kıslaR:))) rtük gelmiş buraya
hürmet değilde ***** isi olabilir
hürmet yazısı niye sansürleniyor kıslaR:))) rtük gelmiş buraya
tekrar tekrar geçmiş olsunn
allah anneciğine ve sana sabırlar versin
üzmeyin kendinizi
birbirinize moral verin
sevgi en büyük hastalığa bile ilaçmış
arkadaşlar
ciesra ile konuştum
ciesra karnı ağrıyodu sabahtan beri burdada yazmıştı
biraz önce konuştum morali çok bozuktu kısa konuştuk
dr gitmiş
dr düşük ilacı vermiş
nedenini öğrenemedimm
onada dua edelim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?