2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

valla bende uzak kaldım bluecim geçmişide okuyamıyorum çok yoğunum umarım tatsız bir durum yoktur
canım sağolsun semaysem cevaplamış

teşekkürler canım..hepsine dua edelim....
cılgın evet canım...baharınki tüp bebek.benimki de...en kaliteli embriyoları seçip yerleştiriyorlar ama risk her zaman demek ki....hatta bazı sitelerde sağlıklı bireyler dünyaya gelir diyordu ben okumuştum..ama takdir-i ilahi...inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı olur...

sağol canım.
ben ikili test zamanı da detaylı ultrasona girmiştim. baya detaylı 2 saat incelenmişti miniğim.

tetanoz için doktorum burada merkezde vuracağız dedi..yani bana vuracaklar sanırım.

ikili test yaptıysa ve sorun çıkmadıysa gerek görmemiştir canım

sanırım ondan iyiydi ikili testim. bir de ikinci defa detaylıya girmiş olacağım.
bir arkadasım 3lü test sonucunda bebeğini aldırmak zorunda kaldı da ondan cok etkilendim sanırım
ama ultrasonda anlasıldı herseyi tabii o ayrı

sağol canım.
ben ikili test zamanı da detaylı ultrasona girmiştim. baya detaylı 2 saat incelenmişti miniğim.

tetanoz için doktorum burada merkezde vuracağız dedi..yani bana vuracaklar sanırım.

ikili test yaptıysa ve sorun çıkmadıysa gerek görmemiştir canım

sanırım ondan iyiydi ikili testim. bir de ikinci defa detaylıya girmiş olacağım.
bir arkadasım 3lü test sonucunda bebeğini aldırmak zorunda kaldı da ondan cok etkilendim sanırım
ama ultrasonda anlasıldı herseyi tabii o ayrı

teşekkürler kıslar

üçlü testin yanılma payı yüzde 40mış.
ikili test daha güvenilir diyorlar.ben ikiliyi yaptırmamıştım üçlüyü yaptırdım pişman oldum risk çıktı bende amniyosentez oldum sonucu bekliyorum.üçlü yaptıracaklar,bence gereksiz yere moral bozmayın burda genelde testler hatalı çıktı .arkadaşların çoğu amniyoda öğrendi bebişlerinin sağlıklı olduğunu.
inş. benim ve diğer annelerin de bebekleri sağlıklıdır.

benimde tüp bebek ..en kaliteli embiryolar seçiliyor.. birde kromozon analizleri baştan yapılıyor zaten ...ama pişman olmamak için herşeyi yaptırıyoruz ... Ne olursa olsun dediğin gibi herşey takdir-i ilahi...

benim dr bana 3 lü test yapmadı aynen şunu söyledi
2 li testin gayet iyi
3 lü yapıp kafanı karıştırmak istemem
ayrıca aksi bişey olsa bebeğin kocaman olmuş tahliye etmemizi istermisin dedi
aynen bu şekilde söyledi
bende allahtan gelen herşeye razıyım mevla neylerse güzel eyler dedim..

çok doğru yazmşsın canım aksi bir durum varsa onu yok mu edeceğiz kalbi pır pır atarken.Allah hepimize sağlıklı akıllı güzel bebişler nasip etsin.Allaha tevekkül etmek lazım..

AWSHAR, annen için dua ettim. İnşallah bir şeyi yoktur..

blue-sky, ciesra, bebişlerinizde kötü bir şey yoktur inşallah. Keşke hiç kötü haber duymasak Allah'a emanetiz...

haklısınız kızlar ben de test filan istediğimden değil aslında.
tüp bebek de olsa Allah'a emanet bebekler..hiç bir şeyin garantisi yok
sonucta amniyo olmadıktan sonra garanti testler değiller ki zaten..

merak ettim sadece..

merhaba arkadaşlar bende inş mayıs annesi olucam.ilk bebeğimi 22 haftalık erken doğumla kaybettim.eylül 2010 annesi olacaktım.inş.herkes ve bende bebeklerimizi sonuna kadar göbüşte taşıyıp sağlıklı doğum yaparız

awşahar rabbim anneciğine şifa versin umarım olumsuz bir şey yoktur ciesra geçmiş olsun rabbim korusun meleğini allahım hiç bir kulunu dara bırakmasın şu mübarek günün yüzü suyu hür*****e inşallah tüm mayıs annelri sağlıkla mutlulukla yavrularına kavuşur

Son düzenleme:

hoşgeldin canım geçmiş olsun ilk bebeğini kaybetmişsin allah bu kuzunu sana bağışlasın

hürmet yazısı niye sansürleniyor kıslaR:))) rtük gelmiş buraya

inş cnm. senin gibi sonuç bekleyen tüm annelerin bu sıkıntılar biter inş. dualarım hep sizinle. devamlı okuyorum yazdıklarınızı. sonucunu bende merak ediyorum. ayın 23 üydü sanırım değilmi?
kalbini ferah tut. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

MERHABA
öncelikle aramıza hoşgeldinn
kötü günler geçmişte kaldı üzme kendini
allah sana bir hediye daha verdi o hediyeye sahip çık

birde siyah kurdele mayıs annelerine yakışmıyo
muhtemelen kız annesi olucaksındır
pembiş bir kurdele bekliyorum senden

Bu nasil birseydir yaa..
inanin cok uzuluyorum boyle haberlere,
ki bugun ustuste kacinci..

Ciesra, canim Rabbim sana saglik versin, bebisinde SIKI SIKI tutunsun sana INSALLAH.
Dularimiza sende dahilsin, insallah hersey yolunda gidicek,

inanin icim iyice sizladi yani bugun

Hosgeldin arkadasim, Rabbim bu evladini bagislasin insallah sana, hersey gonlunce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…