arkadaşlar size önemli bişey söylemek istiyorum bunu çevremdeki tüm gebelere söylüyorum.çünkü benim canım yandı.ilk bebeğimi hep kontrole gitmeme ağmen kaybettim.ki ben şanslıyım.rahimağzı yetmezliğnde bir çok insan 18 -26 hafta arası bebekler kaybediliyor.erken doğumla ölüyorlar.normalde bu olay doktorlar tarafından kontrol edilmiyor.ancak bebek bu haftalarda kaybedilince bi daha ki bebek için önlem alınıyor.benim ikinci gebeliğimde 12 haftamda serklaj ameliyatı yapıldı.ve 6 saatte bir kasılma önleyici ilaç kullanıyoum.sürekli yatıyorum.size tavsiyem lütfen bu haftalarda rahim ağzı boyunu kontrol etmesini isteyin.
sizi korkutmak istemem ama tedbir alın derim ben...
herkese gunaydın canlarım nasılsınız kımler var burda.ankaraya kar yagıyor.cok guzel ama sulu kar syretmesı guzelde dısarı cıkınca iş kotu oluyor.kayıp dusmek var allah korusun.en ıyısı evde camdan ızlemek kar yagısını.
Günaydın güzel anneler...
Sabah erkenden uyandık ve sok sok sok....
İzmir bembeyaz...Kar hala devam ediyor....
Yıllardır kar görmemiştim nasıl sevindim anlatamam...
Sıcacık evde oturup dısarıyı izlemek coook ama coook güzell
günaydın fıstıklar...size bişey diyeceğim ama gülmeyin...ya benim karnım baya byümüştü hatta gören 6 aylık gibi kocaman diyodu ama şu son bir haftadır karnım büyüyeceği yere küçülüyo sanki,eşimde diyo paranoya oldun sen..daha önce gaz şişkinliğinde vardı o geçti ondan böle hissediyorsun diyo..acaba?ister istemez korkuyo insan,daha 1 hafta var kontrolümede,geçmez artık günler..
günaydın fıstıklar...size bişey diyeceğim ama gülmeyin...ya benim karnım baya byümüştü hatta gören 6 aylık gibi kocaman diyodu ama şu son bir haftadır karnım büyüyeceği yere küçülüyo sanki,eşimde diyo paranoya oldun sen..daha önce gaz şişkinliğinde vardı o geçti ondan böle hissediyorsun diyo..acaba?ister istemez korkuyo insan,daha 1 hafta var kontrolümede,geçmez artık günler..
günaydın kızlar... güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize...
canım dün sen yazdıktan sonra inan bana hiç aklımdan çıkmadı evet doktorlar bu konuda pek bilgi vermiyorlar hatta önemsemiyorlar.. bende ayın 23 nde gidicem ve kesinlikle bu konuyu sorucam hatta bakmasını isticem... bilgilendirdiğin içi çok teşekkür ederim canım rabbim bu bebeğini bağışlasın sana...
günaydın canımmm... burda inanılmaz bi yağmur var bardaktan boşalırcasına ve feci bir rüzgar allahım neolur hasta olmayım diyorum ......
canım zaten sorunun cevabını kendin vermişsin yazının içnde..Gazımız gidince göbegimzi kuculuyor dogal olarak..Hiç korkma...Keyfine bak....
canım zaten sorunun cevabını kendin vermişsin yazının içnde..Gazımız gidince göbegimzi kuculuyor dogal olarak..Hiç korkma...Keyfine bak....
inşaallah öyledir canım..birde benim acayip mide problemim var..reflüm azdı resmen.bu haftalarda plesenta yukarı doğru çıktığı için mideye baskı yaptığından bu tür şikayetler olurmuş..ilk başlarda mide bulantım bile yoktu ama şimdi çok kötüyüm,yemek yemekten korkar oldum.doktor rennie şurup vermişti,içiyom ama banamısın demiyo..geçen bi hamile arkadaşım söyledi en iyi çözüm,çok az ve sık sık yiyeceksin..yani mideyi ne boş bırakacan ne de dolduracan..ama işte olunca çok zor öğlen yemek geliyo mecbur yiyosun hepsini..evde olmak istiyorum bennnnnn
gülesram canım memleketime karmı yağıyor ayy nasıl sevindim ya yiğenim kar görmek için deli oluyordu şimdi çok mutlu olcak kuzum benim... sende tadını çıkar al eline sıcak bişey camdan benim yerimede izle...
eşim aslında ctesi evde olur ama bugun işe gideyim öglene kadar kalırım dedi.Sabah 7 de kalktık her yer bembeyaz..Birazdan eklicem resmi...
O da vazgecti..Şimdi sıcacık evimizde dısarıyı izliyoruz..Bende yıllar oldu görmeyeli..Sevincten uyuyamadım valla hep pencere kenarındayım
Ve dısarısı buzz gibi...Özlemişim üşümeyi..Bu yaz cok yanmıstık nasıl iyi geldi bu soguklar anlatamam
herkese günaydın kızlar dün doktora gittik ve detaylı ultrasona girdim herşeyi normal çıktı.
24cm 404 gr olmuş bebeğim. ben hiç kilo almamışım ama bebeğim çok kilo almış. bu arada doktorda çok büyük şok yaşadık oğlum olacakmış gerçi hala bu olaya alışamadım ama pipisini gördük çok şaşırdım ya kendimi kıza çok hazırlamıştım çok garip bi duygu oluyo aldığım pembişler hep kaldı
canım allah yardımcın olsun..Hamile kaldıgım zaman iyi ki evdeyim çalışmıyorum dedim inan evde iken bile cok zorlandım..Bende ilk 3 ay az cekemdim şu mideden hatta bi ara midemi aldırsam da rahat etsem dedim hep...Hersey vardı kusma bulantı yanma ekşime....
Cok sukur hepsi gecti..Ama bende cok yiyemiyorum acayip rahatsız oluyorum..Hamilelik zor bi surec..Karnımız büyüdükce sıkıntılar artcak biraz daha..Nefes darlıgı mide de yanma bel ve sırt agrısı ayaklarda sişkinlik...Bu arada senin gibi mide yanması sorunu yasayan bi arkadasım o da bugun yarın doguracak,Gaviscon dye bi surup kullanıyo..Cok iyi geliyo demişti..Olmadı doktorunu bi arar sorarsın..İnşallah tez zamanda gecer
inşallah geçer gülesram..aslında ben tecrübeli olmam lazım bu 2.gebeliğim ama..ya o zamanki çok kolay geçmişti,ya da üstünden 12 sene geçtiği için ben hatırlamıyorum..bu seferki epey zorlayacak beni anlaşılan..
kızlar hastane çıkışı için fortbebe mi,puset mi tercihiniz..
HERKESE günaydııınnn
soğuk ve karlı bir istanbul sabahından herkese mutlu sabahlar
çalışan annişlerimize allah kolaylıklar versin banada
evdeki annişlerimizede günün keyfini çıkarmalarını diliyorum
nasılsınız ?
ciesrayı merak eden arkadaşlarımıza ksıa bilgi
akşam telf görüştüm
dr rahim kısalığı teşhisi koymuş
ilk 3 gün yatak istirahati progestan ilacına başlamış 3.günün sonunda kontrolü var
3.günden sonra yatak istirahatine devam başka bir ilaç daha verilecek 7.gün tekrar kontrolü var
7.günün sonunda iyileşme olmazsa hastaneye yatıcakmış:26:
tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
allah bebişine ve kendisine sağlık güç kuvvet versinn
allah sağlıkla hep birlikte bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.
amiinnn
Kızlar günaydınlarrrrrr.... güzel bir istanbul sabahı daha doğrusu kar yağışıyla gözümü açtım... Önce dolu yağıyodu buz gibi şimdi lapa kara döndü. oldum olası kar yağışlarında sevindirik olururm çocuklar gibi. Ablamları kardeşimi felan aradım uyumayın kar seyredin diye.... Böle işte...
Simge maşallah bebişine tosun olmuş Ne güzel ayrıntılında güzel çıkmış sevindim... Güzel haberler iyi oluyo...
Nazo canım benimde göbüş senin haftalarda küçülme eğilimi göstermişti sen 2 hafta sonra gör o göbüşü.....
En güzel hafta sonları sizlerin olsunnnnn... Ben arkadaşlarımla buluşcam bugünnnn.....
oh ne guzel bende cok sevıyorum kar yagısını.ama ben sarıkamıstayken gordugum karı hıcbıryerde gormedım.ınsan boyu kar gordunuzmu sız hıc.ıste ben orada yasadım bu keyfi.ınanılmaz bır sey ama ınsanlar yuruyemezdı o kar altında.çok guzeldı ama belkı bılenınız vardır karsın sarıkamıs ılcesını
senın neyın olacak canım.cınsıyetı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?