2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar... güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize...

canım dün sen yazdıktan sonra inan bana hiç aklımdan çıkmadı evet doktorlar bu konuda pek bilgi vermiyorlar hatta önemsemiyorlar.. bende ayın 23 nde gidicem ve kesinlikle bu konuyu sorucam hatta bakmasını isticem... bilgilendirdiğin içi çok teşekkür ederim canım rabbim bu bebeğini bağışlasın sana...

günaydın canımmm... burda inanılmaz bi yağmur var bardaktan boşalırcasına ve feci bir rüzgar allahım neolur hasta olmayım diyorum ......

izmire karmı yağdı...abooo antalyaya da gelebilir mi...ama burası dün yağmurluydu,bugün günlük güneşlik..

gunaydın canım.aynı sey bendede oluyor.bazen aksam davul gıbı oluyor sabah normale donuyor.korkmana gerek yokkı.gaz sıskınlıgı cok fazla olur.ayrıca ıctıgımız sudan caydan yedıklerımızdende sıskınlık oluyor.ama yınede sorarsın doktoruna

canım zaten sorunun cevabını kendin vermişsin yazının içnde..Gazımız gidince göbegimzi kuculuyor dogal olarak..Hiç korkma...Keyfine bak....

gunaydın aman dıkkat et sen bıde calısan bır hamılesın.çok dıkkatlı olman lazım.ayaklarına ozellıle dıkkat et sıcak tut

canım zaten sorunun cevabını kendin vermişsin yazının içnde..Gazımız gidince göbegimzi kuculuyor dogal olarak..Hiç korkma...Keyfine bak....

gulesram senın adın neydı canım.ben yıne karıstırdım facedekı arkadaslarımı.kafamı kaldı bende.mazur gorun ne olur

inşaallah öyledir canım..birde benim acayip mide problemim var..reflüm azdı resmen.bu haftalarda plesenta yukarı doğru çıktığı için mideye baskı yaptığından bu tür şikayetler olurmuş..ilk başlarda mide bulantım bile yoktu ama şimdi çok kötüyüm,yemek yemekten korkar oldum.doktor rennie şurup vermişti,içiyom ama banamısın demiyo..geçen bi hamile arkadaşım söyledi en iyi çözüm,çok az ve sık sık yiyeceksin..yani mideyi ne boş bırakacan ne de dolduracan..ama işte olunca çok zor öğlen yemek geliyo mecbur yiyosun hepsini..evde olmak istiyorum bennnnnn

gülesram canım memleketime karmı yağıyor ayy nasıl sevindim ya yiğenim kar görmek için deli oluyordu şimdi çok mutlu olcak kuzum benim... sende tadını çıkar al eline sıcak bişey camdan benim yerimede izle...

dortii.. zaten yanlız ayaklarım üşüyor...elimden geleni yapıyorum allaha emanetiz..

canım allah yardımcın olsun..Hamile kaldıgım zaman iyi ki evdeyim çalışmıyorum dedim inan evde iken bile cok zorlandım..Bende ilk 3 ay az cekemdim şu mideden hatta bi ara midemi aldırsam da rahat etsem dedim hep...Hersey vardı kusma bulantı yanma ekşime....
Cok sukur hepsi gecti..Ama bende cok yiyemiyorum acayip rahatsız oluyorum..Hamilelik zor bi surec..Karnımız büyüdükce sıkıntılar artcak biraz daha..Nefes darlıgı mide de yanma bel ve sırt agrısı ayaklarda sişkinlik...Bu arada senin gibi mide yanması sorunu yasayan bi arkadasım o da bugun yarın doguracak,Gaviscon dye bi surup kullanıyo..Cok iyi geliyo demişti..Olmadı doktorunu bi arar sorarsın..İnşallah tez zamanda gecer

herkese günaydın kızlar dün doktora gittik ve detaylı ultrasona girdim herşeyi normal çıktı.
24cm 404 gr olmuş bebeğim. ben hiç kilo almamışım ama bebeğim çok kilo almış. bu arada doktorda çok büyük şok yaşadık oğlum olacakmış gerçi hala bu olaya alışamadım ama pipisini gördük çok şaşırdım ya kendimi kıza çok hazırlamıştım çok garip bi duygu oluyo aldığım pembişler hep kaldı

HERKESE günaydııınnn
soğuk ve karlı bir istanbul sabahından herkese mutlu sabahlar
çalışan annişlerimize allah kolaylıklar versin banada
evdeki annişlerimizede günün keyfini çıkarmalarını diliyorum
nasılsınız ?
ciesrayı merak eden arkadaşlarımıza ksıa bilgi
akşam telf görüştüm
dr rahim kısalığı teşhisi koymuş
ilk 3 gün yatak istirahati progestan ilacına başlamış 3.günün sonunda kontrolü var
3.günden sonra yatak istirahatine devam başka bir ilaç daha verilecek 7.gün tekrar kontrolü var
7.günün sonunda iyileşme olmazsa hastaneye yatıcakmış:26:
tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
allah bebişine ve kendisine sağlık güç kuvvet versinn
allah sağlıkla hep birlikte bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.
amiinnn

gunaydın.hadı hayırlı olsun oglun canım.keske fazla alısverıs yapmasaydın.neyse bıze yollarsın artık pembısleri

inşallah geçer gülesram..aslında ben tecrübeli olmam lazım bu 2.gebeliğim ama..ya o zamanki çok kolay geçmişti,ya da üstünden 12 sene geçtiği için ben hatırlamıyorum..bu seferki epey zorlayacak beni anlaşılan..
kızlar hastane çıkışı için fortbebe mi,puset mi tercihiniz..

senın neyın olacak canım.cınsıyetı ne

gunaydın canım.ben cok merak ettım.aksam okudum bende cıesrayı cok uzuldum.gorusursen bendende selam soylermısın.allah hepımızın yardımcısı olsun

Kızlar günaydınlarrrrrr.... güzel bir istanbul sabahı daha doğrusu kar yağışıyla gözümü açtım... Önce dolu yağıyodu buz gibi şimdi lapa kara döndü. oldum olası kar yağışlarında sevindirik olururm çocuklar gibi. Ablamları kardeşimi felan aradım uyumayın kar seyredin diye.... Böle işte...

Simge maşallah bebişine tosun olmuş Ne güzel ayrıntılında güzel çıkmış sevindim... Güzel haberler iyi oluyo...

Nazo canım benimde göbüş senin haftalarda küçülme eğilimi göstermişti sen 2 hafta sonra gör o göbüşü.....

En güzel hafta sonları sizlerin olsunnnnn... Ben arkadaşlarımla buluşcam bugünnnn.....

oh ne guzel bende cok sevıyorum kar yagısını.ama ben sarıkamıstayken gordugum karı hıcbıryerde gormedım.ınsan boyu kar gordunuzmu sız hıc.ıste ben orada yasadım bu keyfi.ınanılmaz bır sey ama ınsanlar yuruyemezdı o kar altında.çok guzeldı ama belkı bılenınız vardır karsın sarıkamıs ılcesını

kızlar yeşim salkımın ve ceyda duvencınınde kızı olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…